זהו זה, חבר'ה.

Skicker

New member
תודה רבה על הכל

אני זוכר שביום שנכנכסתי לפה בפעם הראשונה זה היה עוד אחד מהמתיחות שלך... אבל עכשיו זה רציני ההנהלה של הפורום לא תהיה אותו דבר נבנה פה אחלה פורום והרבה בזכותך... תודה על הכל

מה ! ../images/Emo7.gif

לא יודעת מה הסיבות שלך לעזיבה אבל, כל סיבה שתהיה לך,אני שמחה שהכרתי אותך והיית אחלה של מנהל!(עם כל המתנות ששמת כאןובכלל,כל הניהול) תמשיך לבקר כאן,כי אתה ממש רצוי
אני.

עידו אני מתה עליך!!!

ואם זה מה שיגרום לך להרגיש טוב יותר, סמוך עליי לתמוך בך בכל מצב. בהצלחה בהמשך הדרך. :]

Amber68

New member
מותק..

קודם כל.. אדום באמת צבע יותר יפה מכחול !! ואתה בטח יודע.. היית מנהל בן זונהההההה !! מהמשקיענים בפורום שלהם שראיתי.. תמיד תישאר הבנאדם שהכי הרבה הספיקו לומר לו "מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך" בפורום אחד.. פאק דה סיסטם.. ובהצלחה לג'ינג'י !!

Jimmiet

New member
מה?!../images/Emo12.gif מדוע?../images/Emo122.gif

בכל מקרה, כמובן שהייתה מנהל מעולה! משקיען! ומיותר להגיד שתשאר פה, נכון?!.. [כי אתה בטוח תשאר, נו
]

עידו ../images/Emo7.gif

אני חוזרת מטיול שנתי וזה מה שאני רואה? :/ אתה בין המנהלים הכי משקיעים ומקסימים שהכרתי,
ואני שמחה לשמוע שתשאר פה...

Funky Giraffe

New member
למה לא? חח

רק אתמול הוא (גל-מי שעניתי לו) התחנן באייסיקיו שאני אכניס אותו לנהל פה... עכשיו הוא בטח התפכח, אני עניתי רק לאחד מהפיצולים שלו

Funky Giraffe

New member
אחרי חמש-שש פעמים

שתפוז אמרו שאני מתערב לאחרים בניהול פורום ברגע שהבעתי דעה על אמן החלטתי שהמערכת הזאת קרקסית מדי... למרות שמההתחלה היא נראתה לי כזו טכנית היא בת זונה ומעשית היא אחת העלובות שראיתי מימיי

זה לא נכון!

ואתה יודע שזה לא נכון אני לא אתחיל לפרט בקשר ל"תקלה" האחרונה שהיתה לך איתם. עזוב שלקחת הערה שאמרו לך קשה וקיצוני. תפוז היא אחת מהמערכות הכי תומכות, הכי מפרגנות והכי טובות מבחינה טכנית. לך תראה פורומים אחרים שסוגרים אותם בלי למצמץ ויש מלא תקלות, וגנבות של "חומרים" מפורומים אחרים ברשת. תראה לי עוד פורטל שמחלק ל1000 ומשהו מנהלים שי לראש השנה. אתה יודע שתפוז זה איכות, אתה סתם עצבני.

Funky Giraffe

New member
היא תומכת רק בוותיקים

ע"ע דנטל הם אפילו לא ניסו להבין אותי בתאקלים הקודמים שהיו לי איתה וזה כבר לא מזיז לי בשקל, כי זה עולה בבריאות בשלב מסויים

אל תבלבל את השכל!

וסלח לי כי זה מה שאתה עושה! אין קשר בין ותיקים וחדשים, כי גם אני יחסית חדשה (שנה ו4 חודשים) ואני לא מרגישה שום קיפוח. ת'כלס כבר אמרתי לך את זה בנינו: מה שאמרת לה היה התערבות בניהול ובעיקר זלזול במנהל ובמעמד שלו - בשום פורום מנהל לא צריך שיעשו לו את זה כי הוא גם ככה נלחם בגולשים רגילים, אז בגולש שהוא מנהל של 3 פורומים?! גם אני הייתי מתרגזת עלייך, הקטע שאני לא הייתי רצה לתפוז עם זה. היא כן - סבבה היא יצאה לא בסדר ואתה יודע שהיא כזאת אבל המשכת לדפוק לה קטעים. ובסה"כ עכשיו אתה... נתת לה סיפוק, הענשת רק את עצמך ואת הפורומים שלך ואתה טיפש על זה! עם כל האהבה שלי אלייך

Funky Giraffe

New member
על הזין שלי

ואת יודעת מה מצחיק ואירוני? שעכשיו אני יכול להגיד את זה. ואם הייתי אומר על הזין שלי, הייתי מקבל מסר מאיים וצעקני... סתם לשם ההמחשה. ומה לעשות, נולדתי מאלה שלא יכולים לרסן את עצמם וחייבים לדבר כמו שהם רוצים לדבר. ואם הייתי עכשיו מנהל, שוד ושבר... איזה עבירה חמורה.

מה ציפית?

לקלל בכיף שלך? אתה מנהל וכמה שזה פלצני אתה צריך להוות דוגמא!

Funky Giraffe

New member
את מי קיללתי?

אמרתי שזה לא מעניין אותי במילים פחות מעודנות. מה אנחנו, פורום כתתי של ב'3?! ושתדעי לך שכל הסרט הזה היה בשיאו שבסה"כ שרשרתי לOFF תמים בפורום תאקט פרסומת להופעה של פאנקנשטיין והפכתי בין רגע לספאמר איום ונורא שמאיים להחריב את ממלכת פורום סאבלימינל ותאקט. לא יודע כמה מכם זוכרים, אבל סאבלימינל והצל ביצעו שיר עם פאנקנשטיין רק לפני כמה שנים... כשדנה פירסמה שם הודעה על אלביס פרסלי זה היה בסדר, אבל כשאני פרסמתי הודעה קטנה על פאנקנשטיין הפכתי לאאוטר מטורף שמאיים להכחיד את הפורום שלהם, וקיבלתי אזהרות ואיומים נוקשים ומפחידים במסר על מה?! על זה שהודעתי על הופעה קטנה? יכולים לבקש יפה במסר לא לעשות את זה. לא חייבים להזעיק את כל הנהלת תפוז שתעשה לי נו נו נו.... או במילים אחרות: מהומה על לא מאומה...

למעלה