זהו זה, חבר'ה.

חבל... ../images/Emo10.gif

היה בן זונה!!! מזל שהיית פה. בלעדיך היינו עכשיו בוואלה, מקללים את מתכנתי האתר על כל הבאגים והזבל שיש שם (
)
אני מוריד את הכובע בפניך תמשיך לכתוב פה טוב? (וגם בטיפקס ולבנטיני) בכאבוד עומר נ.ב. עם יש'ך כוח להסביר, אני במסנג'ר. נ.ב. 2 אדום זה יותר מגניב מכחול

חבל... ../images/Emo10.gif

היה בן זונה!!! תרמת כל כך הרבה לכולם. בלעדיך היינו עכשיו בוואלה, מקללים את המתכנתים של האתר על כל הבאגים והזבל שיש שם (
)
(אני מוריד את הכובע בפניך) תמשיך לכתוב פה טוב? (וגם בטיפקס ולבנטיני) בכאבוד עומר נ.ב. אם יש לך כוח להסביר, אני במסנג'ר נ.ב. אדום זה יותר מגניב מכחול

Funky Giraffe

New member
כי לתפוז יש הנהלה מקסימה ומדהימה

שמאפשרת לי להתבטא בחופשיות ולהגיד כל מה שעל הלב בלי כל הגבלה ועוד הוכחה שהחארות עובדים מתוך אינטרס נמצאת בשר ודם בתוך ההודעת פרישה המכובדת שהם עשו לי. אפילו בהודעת הפרישה דפקו פרסומת. סתם שתבינו בפני מי אתם עומדים

RunNGun

New member
../images/Emo7.gif.... מהתרגשות ואולי גם קצת מעצב

אשמח אם תדבר איתי אישית, אם אתה לא יכול לדבר כאן... אני חושב ששניכם - אתה וערן - בניתם כאן פורום לתפארת, באמת, ואתה חלק גדול מזה. אישית, מאוד עצוב לי שאתה עוזב למרות שאין לי מושג למה (ואני גם לא זוכר שעשית איזה פרובוקציה מטורפת... אתה גם לא נראה לי איש לזה משום מה
) לדעתי עשו כאן עבודה מצוינת, וחבל ש-50 אחוז מהצוות המנצח הזה עוזב... ו... לתפוז? יש לי דבר אחד להגיד: מי שלא רצה אותו כמנהל פורום, יקבל אותו כמנהל תפוז מי שלא ירצה אותו כמנהל תפוז, יקבל אותו כראש ממשלה ישראל צריכה ג'ירף.

RunNGun

New member
אה ו..... תודה.

תודה על הפורום שבנית (בתקווה שתמשיך לעשות גם מחוץ לכיסא מנהל הפורום
) תודה על העבודה הנהדרת שאתה עושה ותודה על זה שהכרתי אותך, כי אתה באמת בנאדם מיוחד.

Funky Giraffe

New member
../images/Emo24.gif

אחד האנשים שיותר אהובים עליי כאן אם לא הכי NO HOMO NO ALFAYOT

Funky Giraffe

New member
../images/Emo24.gif

סמוך עליי שלא תפטר ממני כ"כ מהר
לגבי השאר - אין לי מילים...

למעלה