ועכשיו: מ-ז-ל ט-ו-ב!!!!!!!!!

Digi Lista

New member
אם כבר פרצת לחנויות מחשבים...

למה שלא תבחר לך מחשב חדש ותאמץ אותו(מבצע "אמץ מחשב" יוצא לדרך...), מחשב טוב- זה מחשב לחיים...אל תסתפק במועט- תשאוף ליותר...ואם פרצת לחנויות מחשבים- נצל את זה עד הסוף...אל תיתן למחשב לרמות אותך...

Digi Lista

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif...אין יותר סמלים שלא שמתי...

מה אני אעשה איך אני אחיה עם עצמי טוב יותר?איך אני אמשיך את השרשור הזה לכבוד קארי-טלי?...מזל ששירים יש לי בשפע...גם זאת נחמה... ועכשיו "פיטר פן"(זה שהיה בערוץ 11 וכיום משודר בערוץ פוקס קידס...) פיטר פן שרוצה להיות רק ילד זמן חולף והוא אינו גדל טינקרבל היא קרן אור פיה של פלא פיטר פן וטינקרבל מי רוצה לעוף איתם לעוף ביחד אל האי ששמו הוא שום מקום (מוסיקה רקע...) הוק אני רב החובל רב השודד משום דבר אני איני פוחד פיטר פן בשודדים בעוז נלחם והוא מנצח את כולם כשאנחנו נתקלים כאן בצרה פיטר פן מגיע לעזרה מי רוצה לעוף עכשיו לעוף ביחד אל האי ששמו הוא שום מקום פיטר פן יכול אתכם לקחת אל האי, אל הסיפור אל החלום תודי קארי-טלי שאני משקיעה הרבה בשבילך!!!(חלאס ליסטה עם הצניעות...)

ממש לא אכפת לי אם...

הם יהיו עם עוד מישהו או לבד או אם הם יהיו טיקיי וקארי יחד (וזה אפילו עדיף)

Digi Lista

New member
טוב שכלת היומהולדת הצטרפה...

אז טי.קיי וקארי ביחד...אוקיי אני מגיעה לזה...(בוורד קשה לעבור מהר על התמונות...)... את נהנית מהחגיגה עד עכשיו?...

Digi Lista

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo142.gif../images/Emo73.gif../images/Emo87.gif

עד שאני אמצא טי.קיי וקארי בין כול הבלאגן הינה טי.קיי ופאטאמון...ושוב
ענקיי מכול ה-
...וכמובן מכול ה-
שלי!... מה קיבלת מתנה מההורים?חברים?שכנים?...

Digi Lista

New member
עוד שיר...

רוצה לשיר כאן שיר- שיר מאוד סוער כשתשמע את קולי לבטח אתה תתעורר ...אני לא אמשיך מכאן(למרות שאני אוהבת לחקות את מימי עם השיר הזה וזה גם נשמע דיי דומה אבל יש לי שירים אחרים בראש כרגע...)..."הא´-ב´" (שלא תגידו שאני לא חינוכית!) א- אוהל ב- זה
ג- זה גמל גדול מהי ד´? זוהי דלת שפותחת את הכול ה´-הדס וו´- זה וורד שצמחו לי בחולות ז´ ח´ שתיהן ביחד זהו זר חבצלות... וביחד: בני ה6 ובני ה7 א´-ב´ א´-ב´ מציירים בגיר וצבע א´-ב´ א´-ב´ ויוצאות במחול מחניים א´ א´-ב´ אותיות 22 א´-ב´ ט´ זה טוב וי´ זה יופי כ´ זה
ול´-
מ´ ונ´ הן מן ונופת קח לך ותן גם לו כ´ל´מ´נ´ ס´-
ע´- עין פ´- פרפר וגם פשוש צ´-
עד
שמיים ק´- זה קוף ור´ זה- ראש גדול על הכתפיים ילד טוב ירושלים וביחד:בני השש ובני השבע א´-ב´ א´-ב´...(אתם כבר יודעים את ההמשך) מה צריך לבוא עכשיו?איפה ש´ ואיפה ת´
ש´- שלום ות´-
ונגמרה העבודה ש´-שלום ות´-
ונגמרה העבודה ד"ש למשפחה שלך ולך לךָ לדרכך... א´, ב´,ג´, ד´, ה´, ו´, ז´, ח´!
בשיא הכנות כמה מכאן באמת ידעו את כול המילים?...

מה שקיבלתי

מאימא - מחשב חדש (שקיבלתי אותו קצת לפני היום הולדת) וסל ענקי מפוצץ בכל הממתקים האהובים עלי את אבא שלי עוד לא ראיתי אז עוד לא קיבלתי ממנו מתנה (הוא לא גר איתי כי ההורים שלי גרושים) את שכנים שלי אני בכלל לא מכירה כי אני אף פעם לא דיברתי איתם (אני גרה שנה ומשהו בדירה שלי ואני לא מכירה אפילו שכן אחד) ומהחברות קיבלתי ספר מאחת מהן כרטיס ללונה פארק מאחת אחרת ומשחק מחשב מהידיד שלי

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif...גם מהשירים שאני מקדישה לך?

...יש שיר מיוחד שאת רוצה שאני אקדיש לך?...
...ב
...

אה...

השירים נחמדים אבל אני לא חושבת שיש שיר מסוים שאני רוצה תשירי מה שבא לך

Digi Lista

New member
12 ../images/Emo29.gifים!!!

איך יכולתי לשכוח את אחד השירים שאני באמת מאוד אוהבת?בושה וחרפה...אני מפצה על זה עכשיו(כולם: או מיי גאד, רק לא זה!...כמה טוב שאני מקשיבה לעצמי...) בתשרי נתן הדקל פרי שחום נחמד בחשוון ירד יורה ועל גגי רקד בכסלו נרקיס הופיע בטבת ברד ובשבט חמה(
) הפציעה ליום אחד בא אדר עלה ניחוח מין הפרדסים בניסן הונפו בכוח כול החרמשים באייר הכול צמח ובסיוון הבקיר בתמוז ואב שמחנו אחר קציר תשרי,חשוון, כסלו- טבת חלפו חלפו ביעף גם שבט, אדר,ניסן,אייר, סיוון, תמוז ואב ובבוא אלול אלינו ריח סתיו עלה והתחלנו את שירינו מהתחלה...(אתם כבר יודעים שזה לא יגמר...)
עכשיו אני מרגישה טוב יותר עם עצמי...

DigiCat

New member
מזל"טטטטטטטטטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!!!!

לא אכפת לי אם כבר שמו את התמונה הזאת!!! אני לא אעבור שירשור שלם ואבדוק!!!!!!!!!!! אההההההההההההההההההההה!!!! סטטה אני מתגעגעת אלייך... מתי נפגש שוב?!

יאקומו

New member
מזל טוב!

אני עוד מעט יוצאת (אימא שלי עומדת לי על הראש... ב"מטאפורה" כמובן!) אז מזל טוב!

למעלה