ועכשיו: מ-ז-ל ט-ו-ב!!!!!!!!!

חחחחחחחחחחח..

מסכן קורומון... דמהדווימון:מזל טוב.. הנרי:מזל טוב.. טרירמון:מזל טוב גם ממני.. הנרי ודמהדווימון:שוב אתה הורס הכל... טרירמון:מה???ריגעון... הנרי ודמהדווימון:היית צריך לומר רק מזל טוב...

DiGiHiLa

New member
מזל טוף קארי

קארי מזל טוב.. יום הולדת שמח שתחיי עד מאה ועשרים אני מקווה שניהיה חברות... וכל הברכות האלה... אה...והנה תמונה של טי.קיי קאזו וקארי שאני עשיתי...זה אולי לא יפה אבל בכל זאת....

מה לא יפה?

זה מאוד יפה! וזה נראה אמיתי! אני ראיתי את זה לפני שקראתי את ההודעה שלך כי בטעות לחצתי על איפה שרואים את התמונה במקום על איפה שרואים את ההודעה ובדיוק חשבתי מאיפה הבאת את התמונה ה-מ-ה-מ-מ-ת הזאת ואז קראתי את ההודעה וראיתי שעשית אותה לבד וזה יצא לך ממש ממש יפה! וגם אני מקווה (ואפילו מאוד) שנהיה חברות

Digi Lista

New member
באמת אחלה תמונה!

רציתי להגיב אתמול אבל היא לא נפתחה לי בכלל! סחטיין הילה אחותי!
גם אני מקווה שכולנו נהיה חברות וחברים טובים!

תודה

ואני בטוחה שנכיר עם הזמן... מה עם קצת רחמים על קורומון? במחשבה שניה... את יכולה לשכוח מזה

Digi Lista

New member
אז קבענו לסוף השבוע?...../images/Emo8.gif

נשמע כמו הזמנה לדייט רומנטי...אבל זאת הזמנה אחרת...בואי נהפוך את זה לרשמי(למרות שכרגע תוקפים אותי סופר סופר סופר יסורי מצפון!), אני גם כותבת את זה בלוח האירועים!... ועכשיו להזמנה הרשמית:
בשישי ושבת תהיה כאן בפורום חגיגה גדולה לכבוד יום ההולדת של קארי הממי(אחת משלוש הטליות שמתחרות בלי לדעת ולרצות נגד שלוש המאיות...חלאס עם השטויות...מצטערת,נמשיך)והתמונות שכרגע אני יודעת שהיא רוצה הן של קאזו,קארי וטי.קיי(אני לא בטוחה אם ביחד או לחוד...). אז יאללה שנסו מותניים, הכינו את התמונות ובואו במצב רוח
מאוד כי יום הולדת יש רק פעם בשנה(ולצערי פישלתי היום בגדול אז אני אפצה על העניין הזה, אני מקווה לפחות...). כולם מוזמנים(שקיות ההפתעה עם הבייגלה המקולקלים מהשנה שעברה לא יהיו...במקומם תזכו במרשמלו קורומון עסיסי,פריך,בריא ומזין...). שלא תגידו שלא ידעתם!!!

יאקומו

New member
גודי גו!

אל תשימו לב אלי... מהבוקר אני ב"קוקו"... אז יום שישבת (בכוונה) אני אפצה על היום הזה! (אתמול) שלא שמתי לך תמונות כמו שהבטחתי! (ניסיתי לקיים את ההבטחה, אבל לא יכולתי... ה"פעולה" הגיעה... אל תשאלו...
) קוקוריקו!!!! קוקוריקו!!!!! קוקוריקו!!!!!

Digi Lista

New member
ואני חשבתי ש...

(בעצם לא חשבתי כי יש לי פטור...)רק אני ועדי(גוגל גירל) גרות במוסד לחולי נפש, במחלקות סגורות שונות(הן סגורות בגללנו, לא הצליחו לטפל בנו, כול הרופאים והאחים התפטרו ונסו על נפשם בצרחות...), אבל היי יאקומו! ברוכה הבאה לביתנו הקט!שמחים שהצטרפת כחברה מין המניין ומקווים שתשתלבי בין כול הפסיכים! קוקוריקו גם לך!
ממני נציגת אגודת הפסיכיים ברחבי הגלקסיה!

היי...

תגידי יש עוד מקום במחלקות שלכן??{
} הופ..קפיץ קפוץ מזל טוב..{מכניסה את זה לכל נושא אפשרי..}

Digi Lista

New member
בטח שיש מקום!../images/Emo6.gif

ועוד לך אשת יחסי הציבור והשיווק שלי?!...ברוך בואך!!!
אכן מזל טוסט זה בסדר(מחר ומחרתיים החגיגה...)....

niiko

New member
הי כולם!!!!!!!!!!!!!!!!

היום יש לי 50 שנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הופעת חמישים... ואני לא יודעת מה... החלטתי שבא לי להיות משוגעת... לא הייתי היום בביצפר..... כיף לי!!!!!!!! MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO קוואאאאאאאאאאאאאאק!!

Digi Lista

New member
אני מתחילה לתהות....

כמה משוגעים קליניים באמת יש כאן?... ועכשיו שיר מפרפר נחמד(אח קטן...אל תשאלו...):יושבים על הכרוב(זה השם המעמיק...) הייתי לי לבד והיה לי עצוב אז מה לעשות? ישבתי על כרוב! מו, מו שמעתי פתאום מו,מו הייתה זאת
אמרתי לה בואי שבי על הכרוב יהיה קצת צפוף, אבל מזה חשובבבבבבבבבב?... פרה ואני יושבים על הכרוב, קצת לנו צפוףףףףף... הב הב שמענו
לב הב הב קשקש בזנב אמרנו לו בוא שב על הכרוב יהיה קצת צפוף אבל מה זה חשוווווובבבבבב?... וכמובן יש המשך בסוף הכרוב מתפוצץ לשני חלקים וכולם נופלים, חבל דווקא את הקטע הזה אני לא זוכרת!!! ובנימה אופטימית זאת...השיר האינפנטילי של כמה מידידיי(אלה שניסו בהוראתי לבצע את שוחה לי באמבטיה האלוהי...)- השיפוע מבטא(בקרוב הדיסק, רציני יש להם כבר 20 שירים לפסיכים!) השיפוע מבטא... יאללה מוטי אתה רוצה להצטרף לשיר שלנו? נווווו בבבסססדדדרררר, השיפוע מבטא! היי חמדת זה רק שתי מילים חה,חה,חחחחהההה(חיקוי הצחוק של מוטי שלא שייך למבצעי השיר...)... שיר נחמד... והינה מילים לשיר אחר של הרכב האמבות(יהרגו אותי אם ידעו איך כיניתי אותם...) לשיר קוראים "סירופ שוקולד" במקום בו אני גר אין שם שום דבר סירופ שוקולד רק סירופ שוקולד! יה יה הג´וינט שלי כבר מזמן נגמר ואני מת מרעעעב. נורא חם שם בחוץ זהו סתם תרוץ מאוהב בלילה זה הירח מלמעלה לא יכול להירדם משעמם לי בטירוף העולם טובע ואני מסרב לצוף פותח מקרר וגם את הפריזר קריר ושומם. העולם כל כך שקט והגוף שלי רוטט כבר שלוש בלילה אני פה בשבילה אם היא רק תרצה אנחנו את זה נעשה טבעות עשן חלום שדעך כבר מזמן ארצות נשכחות מכוניות מתנגשות לא יכול להירדם משעמם לי בטירוף העולם טובע ואני מסרב לצוף מתקרב לשפיות והיא בורחת אלוהים יקר, החיים בתחת יש לי סירופ שוקולד גשם, שלג וברד עוד סרט מהאמצא עם רצח ותאוות בצע לא יכול להירדם משעמם לי בטירוף העולם טובע ואני מסרב לצוף ואל תשאלו מה עוד יש להם(שירים על מוגלות,על יונתן הקטן ומה שהם יעשו לו ועוד מלא שירים שהמילים בהם לא קשורות אחת לשנייה...) וכולם ביחד:ליסססטטטטהההההה תתתתששששתתתקקקקיייי!!!!!!!!זה מוגזם אפילו בשבילנו!!!!!!!

niiko

New member
הי קארי (טלי)

מזל טוב סליחה שזה עכשיו... גם אני מקווה שתהבני פה, שיהיו לך שגעונות (כמו של ליסטה למשל... אבל לא יותר מדי... אחרת תעברי את ליסטה...) ושתהיי חברה של כולם מאט: היא קיצ´ית עכשיו בגלל שהיא על סמים שקט ימאטו אישידה מאט: אוי... שט אפ...

למי ששלח/ה לי מסר

אם זה מישהו/י מכם אז אנ מצטערת אבל אני לא מצליחה לראות את המסר ואם זה לא אתם אז לא משנה

יאקומו

New member
ועכשיו: מ-ז-ל ט-ו-ב!!!!!!!!!

בשישבת האלו (זאת אומרת שישי+שבת, רואים? לא רק בזוגות דיג´ימון יש חיבור [דאייקן, טאיורה, טאיטו...]) שמים תמונות של קארי, טי.קיי וקאזו לכבוד.......... טלי-קארי-הממי!!!!!!

למעלה