אני מתחילה לתהות....
כמה משוגעים קליניים באמת יש כאן?... ועכשיו שיר מפרפר נחמד(אח קטן...אל תשאלו...):
יושבים על הכרוב(זה השם המעמיק...) הייתי לי לבד והיה לי עצוב אז מה לעשות? ישבתי על כרוב! מו, מו שמעתי פתאום מו,מו הייתה זאת
אמרתי לה בואי שבי על הכרוב יהיה קצת צפוף, אבל מזה חשובבבבבבבבבב?... פרה ואני יושבים על הכרוב, קצת לנו צפוףףףףף... הב הב שמענו
לב הב הב קשקש בזנב אמרנו לו בוא שב על הכרוב יהיה קצת צפוף אבל מה זה חשוווווובבבבבב?... וכמובן יש המשך בסוף הכרוב מתפוצץ לשני חלקים וכולם נופלים, חבל דווקא את הקטע הזה אני לא זוכרת!!! ובנימה אופטימית זאת...השיר האינפנטילי של כמה מידידיי(אלה שניסו בהוראתי לבצע את שוחה לי באמבטיה האלוהי...)-
השיפוע מבטא(בקרוב הדיסק, רציני יש להם כבר 20 שירים לפסיכים!) השיפוע מבטא... יאללה מוטי אתה רוצה להצטרף לשיר שלנו? נווווו בבבסססדדדרררר, השיפוע מבטא! היי חמדת זה רק שתי מילים חה,חה,חחחחהההה(חיקוי הצחוק של מוטי שלא שייך למבצעי השיר...)... שיר נחמד... והינה מילים לשיר אחר של הרכב האמבות(יהרגו אותי אם ידעו איך כיניתי אותם...) לשיר קוראים "סירופ שוקולד"
במקום בו אני גר אין שם שום דבר סירופ שוקולד רק סירופ שוקולד! יה יה הג´וינט שלי כבר מזמן נגמר ואני מת מרעעעב. נורא חם שם בחוץ זהו סתם תרוץ מאוהב בלילה זה הירח מלמעלה לא יכול להירדם משעמם לי בטירוף העולם טובע ואני מסרב לצוף פותח מקרר וגם את הפריזר קריר ושומם. העולם כל כך שקט והגוף שלי רוטט כבר שלוש בלילה אני פה בשבילה אם היא רק תרצה אנחנו את זה נעשה טבעות עשן חלום שדעך כבר מזמן ארצות נשכחות מכוניות מתנגשות לא יכול להירדם משעמם לי בטירוף העולם טובע ואני מסרב לצוף מתקרב לשפיות והיא בורחת אלוהים יקר, החיים בתחת יש לי סירופ שוקולד גשם, שלג וברד עוד סרט מהאמצא עם רצח ותאוות בצע לא יכול להירדם משעמם לי בטירוף העולם טובע ואני מסרב לצוף ואל תשאלו מה עוד יש להם(שירים על מוגלות,על יונתן הקטן ומה שהם יעשו לו ועוד מלא שירים שהמילים בהם לא קשורות אחת לשנייה...) וכולם ביחד:ליסססטטטטהההההה תתתתששששתתתקקקקיייי!!!!!!!!זה מוגזם אפילו בשבילנו!!!!!!!