ועכשיו: מ-ז-ל ט-ו-ב!!!!!!!!!

יאקומו

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב!!!

מזל טוב!!!

אני מצטערת לא מצאתי תמונות של קאזו אבל יש לי תמונות אחרות ואני מתכוונת לשים אותן...{עד בערך שהמחשב שלי יתקע...}

niiko

New member
בזל טוב

תסלחי לי... הייתי מצוננת לפני דקה וחצי <<חיכוך בגרון>> הנה דולי של קארי שעשיתי לפני הרבה זמן... זה לא יצא טוב.. יש שם גם את: מימי (זאת עם השיער הורוד), ג´רי, אותי (במסיבה אחת לבשתי את השימלה הזאת -ההורים שלי החריכו אותי...- ולפני כמה חודשים עשיתי חנה או משהו כזה בשיער, ויזה ירד...) זאת עם החולצה הורודה זאת טאי-בת (זוכרים אותה?), וזאת עם החולצה השחורה והטייטס זאת חברה שלי, אחרת. מזל טוב

גילמון

New member
HAPPY BIRTHDAY

כמו שאמרתי HAPPY BITHDAY ו...(אני באמת צריך להוסיף משהו חוץ מהתמונה?) זהו, סיימתי... + תמונה...

גילמון

New member
חחחחחח אני טוב בזה...

אין כמוני בזה... לא הבנתם? (כולם: ברור שלא הבנו!) תסתכלו לשם!
אני טוב בהחלפת פרצופים יום הולדת שמח...

Digi Lista

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo140.gif

מצטערת על האיחור...טוב, אני פשוט מזמינה את עצמי להצטרף(איזו חוצפנית אני, אההה?
)... מזל טוב קארי-טלי...אושר,בריאות,שמחה... גילמון- אהבתי את החלפת הראשים שעשית...ובלי קשר מה תאריך הלידה שלך ואיזה תמונות אתה רוצה?... ושוב
(קארי, לשיםתמונות של טי.קיי וקארי יחד או רק בנפרד?את טי.קיי וקארי עם עוד מישהו?, את קאזו עם...פשוט תגדירי מפורשות.) וכמובן תפסיקי לרדת על עצמך ולהגיד שאת טיפשה, את לא(חכי אני עוד אענה לך לשתי ההודעות מאתמול)

Digi Lista

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo142.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo66.gif

אז מה אני אכתוב עוד?...שיר!!! לשיר קוראים "מסיבת התה" והוא כמובן מ"פרפר נחמד"(אני מושפעת מאחי הקטן, כבר ציינתי?...) בין שתיים לארבע כשהגדולים נחים עשינו מסיבה לכמה מוזמנים שולחן גדול ערכנו עם כסאות סביב על השולחן הנחנו- זר פרחי אביב מפה ומפיות ספלים ותחתיות קומקום וכפיות מבחר של עוגיות פזמון: הזמנו למסיבה דובי עם בובה ליצן קטן עם תוף ארנב לבן וקוף כולם אכלו שתו, צחקו ופטפטו בסוף כשהלכו הם לי מאוד הודו היה לנו נעים היה לנו טעים נשמח עם גם מחר אותנו שוב תזמין (לאלה מכם שמכירים את המנגינה זה בטח יותר נחמד...השיר הזה נדבק לי לראש מהרגע הראשון ששמעתי אותו, יש לו אחלה מנגינה...אבל...מנגינות אי אפשר להעביר דרך ההודעה עצמה...טוב, תדמיינו...). תודו, אני מקורית ומשתדלת(לבלבל באופן קבוע את המוח...
חבל שנעלם האמוטיק של הזר...

Digi Lista

New member
כמובן שבלהט השיר...

לא שמתי
שהאם כאן אמור להיות עם א´ ולא עם ע´(בלללהההה, כמה פלסף...)...לפחות הכוונה שלי הייתה טובה... ובגלל שהתחננתם(לא מחננה...)לעוד שיר, אני אגשים את משאלתכם(כנראה האחרונה כי אם תקראו את השירים האלה אתם כבר לא בטוח תרצו לחיות...סססתתתאאאםםםםם!
) אני מקדישה לקארי-טלי את השיר המהמם(ושלא תגידו שלא!!!...) "אימא אווזה"
(זה לא אווז ולא ברווז אבל זה הכי קרוב...) גי גע מיזה(אבל זה צריך להיות מי זו...)באה- אימא אווזההההה התדעו מי אני מלכת האווזים אני ואלה ילדיי גי גע גע את הלבנה ,את האפורה, את ארוכת כנף, את קצוצת זנב, אתה כושי קטן גי גע גע (כפול 2) הינה הם הולכים כמו גדוד חיילים כול האווזים שמחים כי הולכים הם יחפים אפילו בשבת גי גע גע... אוף, שכחתי בית שלם...(וכולם: "פיו, איזו הקלה!")

יאקומו

New member
אני יהרוג את המחשב שלי!

הוא לא שולח לי הודעות!!!!!!! ליסטה! ווילו! נייקו! גילמון! תגבורת!!!!

Digi Lista

New member
הינה התגבורת...

כבר המלצתי לך בעבר איך לגרום למחשב לפעול...להכות בו, לבעוט בו, לקלל אותו(ואנחנו נגד אלימות!!!)...ואם העצות שלי לא עובדות או לא ברות ביצוע(מה עובר על העברית קשה שפה שלי היום?...)כמו תמיד פשוט נסי להגיע איתו להבנה ולפשרה...(מניסיוני הכאוב זה לא ממש מועיל כשמדובר במחשבים...)

Digi Lista

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo15.gif../images/Emo108.gif../images/Emo60.gif../images/Emo54.gif../images/Emo107.gif

אז אחרי הזיופים שלי(למזלכם לא שמעתם, ואל תנסו לדמיין, אם למילה זיוף יש הגדרה - זאת השירה שלי!...האמת דווקא לא ממש גרועה, אחרת למה הייתי שלוש שנים במקהלה העירונית?...אבל זה היה ביסודי...אולי אני אשתוק כבר?....) איזה שיר מעלף אני אכתוב למען קארי(אני באמת משתדלת לגוון...)עכשיו? מצאתי!!!!! "הלב"(ואם תירצו יש לי גם אוסף תמונות ענקי של סדרות כמו הלב,נילס,פיטר פן- לא של דיסני ועוד מלא...אני מטורפת כבר הסברתי...) כמו הים כמו
הים
ו של מרקו סוער בו הוא יורד לחוף יורד לחוף מביט למרחק כי אימו שלו שם במרחקים וה
הוא רוצה אל אימא שם ב
כמו בים סערות יש וגם סודות מי יגיד לו? מי ידע את הסוד של ה
? הלאה אל המרחק אימא שם במרחק עוד מצפה לו דרך ארוכה אל המקום בו אימא מחכה מעבר הר וים ה
מושך לשם רוצה לעוף אל אימא למרחק
כן, גם הלב זאת סדרה יפנית שולטת רק שברור לי שכרגע יש סדרה שאנחנו קצת(הרבה...עברית קשה שפה...) יותר אוהבים...מסופר של על...אמממ.... מפלצות דיגיטליות...מפלצות דיגיטליות?...כן, דיג´ימונים- מפלצות דיגיטליות...(ציטוט מהפרק הראשון בעונה הראשונה, מה שאומר שהוא הפרק הראשון-ראשון איזה כבוד!...וזה היה הקשר הסמוי לנושא הפורום, שלא תגידו שאני לא מזכירה לכם את זה- לבל תשכחו חלילה וחסה...כול יום וכול היום...ליסטה...מה?... פשוט תשתקי כבר...) אחרי השישבת הזה חוזרים לכול הרעיונות שלי...(ואם יש לכם רעיונות אז סבבה...), אני אפתח מלא הודעות חדשות כי קלטתי שזה לא עובד כשכול הרעיונות בהודעה אחת...)

יאקומו

New member
??????????

ליסטה? את מעולם לא היית "על הפסים", אבל עכשיו ירדת מהם ולעולם לא לחזרי! (תמיד אומרים: "ירדת מהפסים?!") אתם יודעים מה עשיתם ליומן שלי?! (לאאאא...) בתאריכים אקראיים רשמתי מתקפות, דיג´יגדילות ומשפטים מצחיקים (המון מהם של קאזו ואימפמון...)

Digi Lista

New member
פסים?...עדיף לאמור קווים...

אבל למעשה ירידה מהפסים היא תיאור קצת עדין...אני כבר מזמן מרחפת לי בעיגולים,במשלושים,במתומנים ובשאר הצורנים(טעות מכוונת....)... גם אני רושמת משפטים, לא ביומן כי אני תמיד קונה יומנים ולא כותבת בהם(אני אולי סנילית אבל את השיעורים אני דווקא זוכרת,ולצערי אני גם עושה אותם רוב הזמן...), בשנה שעברה קניתי יומן שכולו...דיג´ימון!(גם לילו קנתה את אותו היומן, אבל אני קניתי קודם ולילו הייתה אכולת קנאה אז...)ולא יכולתי לכתוב על טאי,דיוויס,קן,מאט והאחרים...פשוט לא...אז הוא נשאר אצלי ריק ויפה כמו חדש(רק שהתאריכים...כבר לא מה שהיו פעם...)...משפטים של קאזו ושל אהובי זה בכלל טוב!!! אם תירצי עזרה תגידי(חבל שאי אפשר לשים גם את הקול השטיחי של אימפמון ביומן...)...

למעלה