ועכשיו: מ-ז-ל ט-ו-ב!!!!!!!!!

niiko

New member
גם לי היה יומן דיג´ימון

אבל מה זה עלוב!! מה עם שמו? כמה תמונות של טי קיי וקארי. וזהו!!!!!!!!!!!!!!!! פאק דם!! זה ממש לא פייר!! רציתי יומן שבאמת מייצג את דיג´ימון באור טוב!! (תסלחו לי... השעה המוקדמת עושה את שלה...) טוב בכל אופן... השנה קניתי אירגונית יפה של פוקס כי לא היה יומן דיג´ימון (איזה דיכאון הייתי אחר כך!!) ולא היה יותר יוצני זבנג (איזה דיכאון 2) וביומן של שוקי מרק בישראל לא היה מספיק מקום לכתוב כלום (איזה דיכאון3!!) אז קניתי אירגונית יפה, יש שם תאריכים ומשפטים מצחיקים... תמיד יש את שנה הבאה...

Digi Lista

New member
בשנה שעברה ראיתי...

שתי גירסאות ליומן שהיה לי- אחת עם דיוויס וריידראמון על הכריכה והשני של גריימון מתכתי...רציתי כמובן את דיוויס אבל עד שבאתי לקנות(באותו היום שראיתי לא נשאר לי הרבה כסף אחרי שקניתי מתנות יומהולדת לכמה חברות) כבר לא נשאר, התפשרתי על גריימון מתכתי(במילא התוכן,התמונות,והמדבקות העלובות שהיו שם היו אותו הדבר בדיוק- רק כריכה שונה...), זה היה דווקא יומן טוב מאלה שעולים בין 20 ל40 שקלים(כן, גם השוואות מחירים אני עורכת להנאתי...)והוא עדיין אצלי...ריק...כי אני לא זוכרת לכתוב ביומן, וגם לא יכולתי לכתוב על אהוביי...ושאלה יהיו הצרות שלי... לפחות נייקו יצאת מהדיכאון?כולה יומן(מי שמדברת...)

niiko

New member
יצאתי יצאתי...

אבל אחרי שלב הדיכאון מגיע שלב הביאוס ואחרי זה שלב התדהמה (אני בשלישי) וקנינו את אותו יומן!!

Digi Lista

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo98.gif../images/Emo151.gif../images/Emo153.gif../images/Emo68.gif../images/Emo19.gif

למה הורידו המון סמלים כאן?את הזר והדבורה ועוד...למה?ככה!(ככה זאת לא תשובה...אז למה זאת לא שאלה! התעמקתם בזה פעם?...) קניתי לפני שבוע וחצי בערך(ומי אמר שאני דייקנית וקטנונית שיקום!...שבו...רגעווווןןןןןןןן)את הדיסק "החברים של קישקשתא 2" יש שם דברים נחמדים מתוכניות הערוץ הראשון לדורותיו אבל יש שם גם דברים תמוהים...למשל מי צריך את נעימת הפתיחה(14 שניות!)של ערב חדש?או שירים מ"רגע עם דודלי" אבל לא מ"הבית של פיסטוק"? והכי עצוב, אין את המומינים והקטקטים!!!בושה!!! זה מאלץ אותי להינות משירים תוצרת בלי סודות,רכבת ההפתעות(שיר ענק!!!), פרפר נחמד(יש!), הלב,נילס... ובדברים מפגרים שנוצרו הרבה לפני שנולדתי! אני מציעה לערוץ 10(כן, יש ערוץ כזה...מוזר אההה?...) להוציא דיסק משל עצמו עם גירסאות רמיקס מטורפות ל"אתה החוליה החלשה...שלום!" אפשר גם לשנות כול פעם קצת את המילים לדוגמא "אתה החוליה החלשה...תמות"(ובאותה שנייה נפער בורון קטנטן באולפן והמתמודד נבלע...) או "אתה הביצה הסרוחה...פיכס!"...וכך הלאה, זה יהיה ענק(ואני מזכירה לא לקחת את דבריי ברוע, אני יודעה כבעלת תסביכים קשים!...)פנינה דבורין כוכבת הדיסק...וכמובן גם את השיר "ערוץ 10- בשביל זה יש טלוויזיה"...ועכשיו ברצינות רציתי לאחל לערוץ הזה
ענקית עם לוח השידורים החדש אולי באמת יהיו סוף סוף שני ערוצים מסחריים בארץ(ערוץ 11 הוא ממלכתי לא מסחרי) מה שאומר שתהיה טלוויזיה מעניינת ותחרותית ביותר, וכמובן שיהיה אפשר לצפות בין התוכניות בפרסומות!!!... ומה זה קשור לחגיגה לכבוד קארי-טלי?...אני לא יודעת, אני מנסה לכתוב דברים ולא סתם להפציץ בתמונות...

Digi Lista

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo45.gif../images/Emo56.gif../images/Emo168.gif../images/Emo41.gif../images/Emo127.gif

בהמשך לחגיגה..."סמלים שלא שמתי מעולם" אם כבר חגיגה אז נעשה חונכות...ארבעת הסמלים האחרונים בכותרת הם ההתחלה של הסמלים שלא שמתי... בעעע...אני צריכה לצאת עם הכלב...אני אחזור יותר מאוחר...(לבלבל את המוח)

גילמון

New member
טוב אז (רדו ../images/Emo31.gif)

1# דיג´יליסטה שיר נחמד (כולם: כן בטח! אני: די אתם עושים לי שם רע! כולם: אז מה?) 2# התאריך שלי הוא 29/11/91 ואני רוצה כ-
תמונות של קאלומון

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif גילמון...

גם אני חושבת שהשיר נחמד...(כולם: אז זהו שלא!... מי שאל אותכם?...רכיכות אפויות חביבות שכמוכם...כולם: קשה להיות מפגרת...אם תהיתם זה דווקא קל- זה בא לי בטבעיות...). אני אמשיך בחגיגה לקארי...ויאקומו צודקת אכן נמשיך את המילון(ולא רק אותו...) כמו שאמרתי אתמול כנראה שצריך לפצל את כול הרעיונות או שהם לא עובדים...

גילמון

New member
באמת מה קורה עם המילון?

אוף המחשב החליט לעצבן אותי... אני חושב שאני לא יכול לשים תמונות בזמן הקרוב (
)

Digi Lista

New member
מחשבים- עם אכזר...

ירוחם המחשב שלי תמיד מחליט(ולצערי גם מצליח) לעצבן אותי...זאת כנראה קנוניה של כול המחשבים כנגד הבעלים שלהם...(יש לי שלל עצות שאני מציעה כול הזמן כפעולת תגמול...) לגביי המילון, אכן ממחר מכניסים להילוך גבוה לגביו- כדי שנתקדם קצת וכמובן כדי שהפורום לא יתייבש...

Digi Lista

New member
../images/Emo132.gif../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif../images/Emo79.gif../images/Emo35.gif../images/Emo128.gif../images/Emo1.gif

ושוב חזרתי לכותרות המקוריות "סמלים שלא שמתי מעולם"... מזל טוב קארי-טלי, אנחנו באמת מתאמצים לשמח אותך...

Digi Lista

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo163.gif../images/Emo150.gif../images/Emo32.gif../images/Emo53.gif../images/Emo173.gif

איזה אמוטיקינים מוזרים...למה להוריד את הדבורה והזר?(ועוד כמה...) העיקר שהשריף שמשתמשים בו "המון" נשאר.... מזמן לא כתבתי איזה שיר..."מוש השור"(פעם עשיתי עליו עם חברה שלי עבודה!, לא ממש עליו יותר בהשראתו...)! מוש השור עובד וטוב לו מוש מוש מוש מוש עבודות קשות לרוב לו מוש מוש מוש מוש הוא איכר חרוץ אבל תמיד יש הפתעות- תראו! וכדאי לכם לפגוש את מוש מוש מוש מוש מוש מוש מוש מוווווששששששששש עכשיו אני נזכרת שגם את השיר הזה אין בחברים של קשקשתא 2...וגם לא את פלפלת, שאלתיאל קוואק(היו לי אותם פעם בעברית במחשב! אני לא זוכרת מאיפה הורדתי אותם אבל הם נמחקו כשכול הווינדוס הותקן בפעם המיליון מחדש...), תזכרו מה שעכשיו אני אומרת(עדיף שלא אבל...שלא תגידו או חלילה תאשימו אותי על הסתרת מידע!)את החברים של קישקשתא 3 אני אערוך ואז יהיו שם את השירים המעולים הללו!!!זהו, הוצאתי את האבן מליבי, איזו הקלה!!!.... (כולם: ליסטה... כן?...כולם: מה לגביי הרצון שלנו שתשתקי כבר לתמיד?...לרצות זאת לא מגבלה...)

Digi Lista

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo57.gif../images/Emo72.gif../images/Emo62.gif../images/Emo43.gif../images/Emo78.gif

הפיצה כאן נראית נורא...נוזלית ועיסתית, איכסה!... עכשיו אני מקדישה לקארי-טלי את השיר "גברת פלפלת" וכמובן מזל טוב ענקי, אושר,בריאות,שמחה,הרבה מתנות...וכול דבר טוב שאפשר לאחל.... מה קורה איתי לי קוראים פלפלת וזאת כפינה- כפית קטנה של פלא הביטו מה עשתה לי כפית הפלא- אני כול כך קטנה לכול אני מוכנה גם צופי שלי והחוטמן שלה רוצים הם לבוא רוצים הם לעזור היי בואו איתי כול ידידיי חבריי הקטנים פתאום כול כך גדולים אילו הפתעות הינה מר פלפל רק הוא לא ידע לא את סוד הקסם כפית הקסמים הקטנה כולם:דיייייייייייייייייייייי תסתמי את הפה או שנשתיק אותך בכוח
למה באלימות? עודד מנשה: זה סימן בשבילי זה סימן בשביל כולם ומה אתה עושה כאן? עודד מנשה: מעביר את המסרים החינוכיים של הערוץ ז נעביר ערוץ לפוקס קידס... המשך יבוא...

דילגת על הבית הראשון של השיר

אבל כמובן שזה לא מכעיס אותי... גם ככה אנ זוכרת אותו בעל פה אחרי 5 שנים שלא ראיתי אותו

יאקומו

New member
אאאאההההה!

ליסטה! אז לא רק אני מתה על השיר "מוש השור"! לפני שנתיים הוא היה ההמנון הלאומי באוטובוס שלנו! היינו חוזרים בדיוק כשהיה מתחיל! ואם הנהג לא היה שם טלוויזיה כל הילדים היו קופצים עליו! אני מתה על השיר הזה! ויש לי אותו בעברית מ... הפורום "מצויירים ותוכניות דיסני"! (או משהו כזה...) את חברת פורום שם! (אני יודעת כי בדקתי בחברים שם...) לוקחים את זה מגלריית ה"סאונדים".

Digi Lista

New member
שכחתי להגיד לך גילמון...

התמונות של החלפת הראשים שעשית יכנסו כמובן לגלריה "ציורים של חברי הפורום"(וגם 3 ציורים של הילה שאני צריכה להכניס- שניים לפיק של שני ואחד לציורים של חברי הפורום...)...תמשיך ככה!... אני כבר לא יכולה לראות את קארי!!! אבל אני אמשיך לשים תמונות שלה כי זה סיוט לעבור בוורד תמונה תמונה כדי לחפש דברים יותר מקוריים....(אבל אני בהחלט משתדלת להיות בסדר לא?...
)

גילמון

New member
יופי אבל יש בעיה...

אני ל-א ציירתי אותם... פשוט עם תוכנת תמונות עשיתי את זה... הייתי שם עוד אבל...המחשב ואני קצת מסוכסכים...

Digi Lista

New member
אני יודעת שלא אתה ציירת...

אבל את ההחלפה אתה עשית...יש משהו דומה שדיג´יטלי עשתה... תנסה לחבוט במחשב...אם זה לא יועיל זה בטח לא יזיק(או שכן...)...

Digi Lista

New member
לא אפסיק לשיר....

למה אפסיק ולא נפסיק כמילות השיר המקורי? כי רק אני שרה ואתם...בורחים על נפשכם לחדר האטום,שמים את מסכות האב"כ(אטומי- ביולוגי-כימי) ושוכחים רק דבר אחד...המסכות לא מגינות מפני קולות!!!ובטח לא קול ערב כשל עורב כמו שלי... עכשיו מכיוון שנורא ביקשתם וזה נגע ללב הקרח העשוי אצטרובלים שלי החלטתי לכתוב את שיר הפתיחה והסיום של שאלתי "שאלתיאל קוואק"...בעצם זה שני שירים שונים...יותר כיף(לי... לכם קצת פחות...). אני עף ויודע גם לשחות שואל מדוע זה דווקא כך כי אני ברווז סקרן כול כך ואם תשיר לי שיר ארקוד, אקפוץ ארחף באוויר כדי שתשמח בין טיפות המים טוב לי כאן כפליים אני קצת משתולל עד שיצא ירח לה-לה לה-לה לה- לה- לה -לההההההההה... ועכשיו שיר הסיום... תמיד אני שמח את הצרות שוכח שואל רק שאלות ואין לי דאגות אני כול כך שמח ש
פורח ה
במרום אומרת לי שלום ....שכחתי את ההמשך אבל הסוף הוא... אך יש לי חבר ולי הוא עוזר קוראים לו שאלתיאל- קוואק...

גילמון

New member
טוב אז אני אנסה שיטות...

יותר קיצוניות (אני קיצוני גן ככה)... ואם זה לא יעבוד...אני אאלץ לפרוץ לחנויות מחשבים ולהשתמש במחשבים שלהם... בינתים אני מביא תמונות רגילות לצערי...

למעלה