ועכשיו: מ-ז-ל ט-ו-ב!!!!!!!!!

niiko

New member
מזל טוב לקארי הממי!!!!!!!!!!!!!!!!

שתחיה באושר ובאושרועם היא רוצה אז גם בעושר... הנה תמונות של קארי או טי קיי או קאזו לא יודעת מה... תראי, עם יש לך ת´תלפון של טי קיי, את יכולה לשאול אותו עם הוא יכול לתת לך ת´תלפון של מאט ואני אתקשר עליו? או שפשוט תגידי לי מה הטלפון של טי קיי.... אני ווי... <חיכוך בגרון>> הנה השיר שאני שרה (מזייפת ושוברת חלונות עם השירה שלי...) כל פעם שיש להן יום הולדת: ילדונת קטנטונת, אל תורידי ת´כותנת עם את מזיעה, נתקנה לך דודורנט יבוא מלאך שמיים ויקנה לך מכנסיים יבוא מלאך על סוס ויגיד ש(תוכנית שהיא שונאת) זה כבר מאוס העיתונות חוקרת, מגלה שאת נהדרת זו היא עובדה, כן (קן!!) זו היא עובדה וככה זה ממשיך... למשל: כשאת בת שנה, ליקקת גלידה וידה ידה ידה, זה דפוק אני יודעת.. השיר הזה מוקדש של קארי מזל טוב הי... זה של קארי וטי קיי וכולם...

יאקומו

New member
מזל טוב!!!!!!!!!

חבל שזה יצא על לימודים... טוב, לא משנה! אני אפצה אותך, בכך שאשים ה-מ-ו-ן תמונות (כמה שאוכל וכמה שיש לי...)

niiko

New member
גם אני...

למרות שאני פה רק לחצי שעה הקרובה... בכל אופן, מזל טוב קארי אני שמה את כל מה שיש בו קארי, אפילו עם היא ממש רחוקה...

niiko

New member
עוד פעם מזל טוב

תסלחו לי שאני עכשיו מציפה, אהבל אני עוד מעט הולכת...

מזל טוף../images/Emo77.gif

שיהיו לך חיים טובים..וכל כל מה שאת רוצה יתגשם..ושתקבלי את המספר של טייקי

Digi Lista

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

|זר|מצטערת שלא הייתי עד עכשיו אבל אוף כמה עיסוקים(וזה לא נגמר ההורים שלי עוד הולכים בערב ואני צריכה לשמור על אחי הקטן- נקווה שהוא ירדם מוקדם!)בכול אופן לא שכחתי שיש לקארי הממי(אחת משלושת הטליות...)היום יום הולדת 13 ואני אפילו יותר משמחה שהתחלתן לבד את החגיגה!!!(אגב כנראה יותר מאוחר אני אענה לכול מה שגיליתי שאני צריכה...ווילו אגב
רבה רבה רבה רבה רבה רבה). רגע, אני כבר חוזרת

על לא דבר!!!

שמחתי לעשות את זה.... ודרך אגב עשיתי גם את ריקה ושמתי אותה בשירשור רק שהוא לא קופץ כבר... ושוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב...

Digi Lista

New member
מזזזזללללללל טווווובבבב!!!

אוף אני נכנסת לכאן קודם לא להרבה זמן והופפפפפפ יש לי טלפון(בקו השני...)אוף!!! אז עכשיו עד שההורים שלי ילכו אני אהיה כאן(וקארי אם זה בסדר אני מבטיחה לחגוג לך בענק בשישי ושבת, כי מזה לא נעים לי!)... בכול מקרה-
ענקי מכול ה-
והנשמה... שכול החלומות שלך(גם אלה ההכי קסומים,סודיים ולא מציאותיים!) יתגשמו...
שתהיי תמיד שמחה ומאושרת בכול מה שיש לך(ואל תשכחי לעולם שיש לך!!!), שתצליחי בכול תחום וכול המתחרים יאכלו את ליבם(וישמעו את הביסים!) מרוב קנאה!!! ואיך שכחתי בריאות?(כולנו הרי חולניים כאן בפורום...
)אז ברור גם בריאות והרבה(אלא אם כן בא לך להיות חולה כדי להפסיד אירועים שוליים כמו ביה"ס...עוד יפטרו אותי על זה...
). תחייכי חיוכים גדולים לכולם שאומרים "אני שמה קצוץ על העולם!" ואל תוותרי על שוםדבר בדרך הקשה להגשמת המטרות שלך(לא תמיד מה שקל הוא גם נכון...). בקיצור כול מה שאת מאחלת לעצמך אני מאחלת לך בענק!!!

Digi Lista

New member
ועוד אחד...

אוף אני חייבת לחזור יותר מאוחר ולהשלים את החגיגה!!!(יש לי משהו כמו שתי דקות, מעכשיו!)... אבל אני מבטיחה להמשיך(אני באמת לא אישן בלילה מרוב ייסורי מצפון!, אולי תעזרו לי ותעשו עד שאני אחזור שרשור ענקי?). באמת שלא נעים לי(את סולחת נכון?אולי נדחה את זה ביומיים כדי לחגוג כמו שאנחנו באמת אוהבים?). יום הולדת היום קרנבל...

אין לי בעיה לדחות

גם ככה אני לא חושבת שאני אהיה היום עוד הרבה כי אני הולכת למסעדה בכל מקרה תודה לכולם על התמונות (ותודה מיוחדת לווילו שמצאה תמונה של קאזו - יש לי רק מאה חמישים ומשהו תמונות שלו ואין תמונות שלו בשום מקום כי הוא לא דיג´יגורל ראשי)

cazzichi

New member
מזל טוב קארי

אנחנו לא מכירות כל כך אבל בכל זאת מזל טוב ^^ קורומון : גם ממנ.. *בועטת את קורומון הרחק הרחק כוכב שני מימין יששששררררר עד הבוקר*

למעלה