ונתקדם קצת.

עובבי

New member
ערכים: "מכבי תל אביב בכדורסל"

ראה ערכים נלווים: "יד אליהו כבית המקדש השלישי" (מאת פרופ' שטיין) ו"פנחס גרשון הוא לא הצוות המקצועי"(מאת אליהו סהר) ערכים שויתרתי עליהם: להט. פעם היה לי להט.היום אני סתם אחד שצוחק על כולם ובעיקר על עצמו. (בזמן האחרון הלהט קצת חוזר אליי, ואינני יודע האם זה בגלל שאכלתי פיצה חריפה מדיי) דרישות עוד 15 שנה: 1)טלוויזיה חמישים אינץ' 2)מערכת קולנוע הכוללת: היפר סראונד מקיף שישמיע לי את רחש הכדורסל כשהוא מתחכך ברשת. 3)כורסת טלוויזיה ענקית שתעלים אותי בתוך הריפוד שלה. 4)מתקן ענקי של קולה קרה עם קרח שיגיש לי כוסות כל אימת שאבקש. 5)צוות של שלושה בבונים שיראו איתי כל יום חמישי את המשחק ויצחקו מהבדיחות שלי. 6)יפהפיה שתתלונן "למה שוב הבאתי עדר בבונים הביתה". לא עולות במוחי דרישות נוספות. מבנה משפחתי שאתם חושבים שיהיה לכם: בתאוריה: אשה פלוס שלושה.(מוכן להתפשר על יותר) ככל הנראה: רווק זקן שנהנה לגרד בין בהונות רגליו. באיזה גיל אתם רוצים להתחתן: זה אני לא יודע. מה שאני כן יודע זה שאני רוצה לחגוג, עם אותה אשה, את חתונת היובל (כמו שני הסבות וספתות) או לכל הפחות את חתונת השלושים (כמו אבא ואמא, טפו טפו טפו) (בעעע עובבי איזה דביק.יאק)

m666s

New member
מעניין! (תשומת ליבי הוסבה חיצונית)

(ואני אמורה עכשיו ללמוד לספרות ואני רק מבזבזת זמן ומקטרת!)
נתינה, חברות, עבודה, משפחה, אהבה,
שמירת הבתולים
בעוד 15 שנה: קריירה מוצלחת+משפחה מאושרת!
אמא
אבא
בת (אין התנגדות לתאומות!)
בן
חתולה
כלבלב
דגים
בגיל 26/25

למעלה