ונתקדם קצת.

ונתקדם קצת.

אוקי שאלות. אנחנו לא מאמינים\ כן מאמינים, זה לא משנה. יש לנו עולם להסתגל אליו.
ציינו את הערכים המרכזים בחיים על פי השקפת עולמכם
על אלו ערכים וויתרתם ואתם לא בטוחים שהיתם צריכים לוותר עליהם?
מה אתם דורשים מעצמכם שבעוד 15 שנה?
איזה מבנה משפחתי אתם חושבים שיהיה לכם?
באיזה גיל אתם חושבים שתרצו להתחתן?

isaac 80

New member
לא מסובך מדי???

כל שאלה דורשת תשובה בת עשר שורות לפחות. כפול חמש שאלות... אם עשרה אנשים יענו לשאלה לא ישאר לתפוז מקום לאחסן מידע... אז תנ0י להיות יותר ספציפית (תשובה מובטחת).

אוקי בלי שהיות אטיל את הפצצה

אני מתכנן לחיות עם אשה בלי ללדת ילדים. זהו, החלק הקשה מאחורי. על כל שאלותייך, צליל, קל לי לענות ואילו השאלה בנוגע למבנה המשפחה, היא הקשה עבורי. כחובב אתגרים, החלטתי לענות עליה דווקא. וביתר פירוט: אין לי דבר נגד גידול ילדים ואפשר, שאשה אשה, שכבר יש לה ילדים. אלא, שלהוליד ילדים משלי איני רוצה. למחוק ת'הודעה הזו? לשלוח? למחוק? לשלוח? הרי לא הסברתי ת'עצמי, אז מה יחשבו עלי. ומניין לי, שכולם יגלו פתיחות. הרי תמיד ימצאו השמרנים, שיסמנו אותי לשלילה, אחר ידיעה זו. [בפרט בארץ, שכל כך לוחצים בנושא ועם התרבות היהודית]. ומצד שני, כדי להרגיש, כאן בפורום, נוחות אמיתית ולא מזויפת, צריך, שאציג עצמי כפי שהנני, ללא סודות מיותרים. הרי, אינני מציג כאן מועמדות לתפקיד ציבורי ואין כאן העמדת פנים של ראיון עבודה. אלא, אלו חיי בזמני החופשי, אז עדיף להיות גלוי.

pinkli

New member
למי אתה מתנצל?

אני (לפני שג'ול נולד...) כמעט ונישבעתי שלא רוצה ילדים ובטח לא חתונה עד גיל 35 לפחות.. כמה חזקה היא 'אמא אדמה'.. וכן,יש ככ הרבה אנשים בעולם. ככ הרבה תינוקים בלי בית,למה לא לאמץ??? (אם בגיל...?ואמצא את מי שארצה לחיות איתו, אולי יהיה לי עוד אחד(עשיתי את זה כבר פעם.. אבל ברור לי שארצה לאמץ!! גם אני מוכנה לסקילה...(או שלא).. לי.

חייקה

New member
אוי כמה אתה צודק

אם היתי מחזיר את הגלגל אחורה היה לי רק ילד אחד

נראה שהגעתי למקום הנכון ../images/Emo13.gif

(על משקל דבריו של ניקולס קייג' בסרט 'לעזוב את לאס וגאס') לא זו בלבד שאיני מותקף ואין מנסים לשנותני, אלא אף אתה, חייקה ו pinkli עוד תומכים בי...

Le Fay

New member
אופס. בטעות! ../images/Emo9.gif

(עכשיו מהר להרים מכנסיים).

פעמיים בקולנוע פעמיים בווידאו

ובכבלים איני זוכר כמה פעמים. ולא, לצערי לא יצא לי בשבוע שעבר. אני אוהב את אווירת ה_____ שבסרט הזה. חסרה לי מלה מתאימה. כוונתי היא לאותה הרגשה. שיש ב dark place ולהתנהלות השאנטי שאנטי, המצויה לעיתים, או אצל אנשים רוחניים מאד, או אצל אנשים מיואשים מאד...

התפטרות ?? אמנם

עלילת הסרט תחילתה התפטרות. אך לא זו המילה. יתכן שעוד לא המציאו מילה כזו שאותה לא מצאתי.

Le Fay

New member
לא... יותר כמו קבלת הדין, השלמה

וגם - ויתור גמור, כניעה לגורל, הסתלקות מוחלטת מזכויות. מתאים?

מתאים, בתוספת חידוד קל

מה שאני אוהב, זוהי השלווה המסויימת, המצויה אצל מי, שקיבל את הדין והשלים. זהו השקט, שיש בו אפלוליות מסויימת. כמו אצל מי שהחליט ביאושו לשתות אלכוהול עד שימות מזה. או 'הנערה העובדת', שם בסרט, שהיא כזו סימפטית ומקבלת בהכנעה כל מה שקורה לה ומוותרת על כל מה שעושים לה. והקטע כאן הוא, שבחיים שלי, אני דווקא לא כזה. יש כאן איזה ניגוד שיש לפענח... זה מזכיר לי, ברמן בפאב, שאמר, שהוא אוהב בעיסוקו את הקטע הלילי, שבו אנשים מתנהגים שונה לגמרי מאופי התנהגותם ביום, בעבודה ובמקומות של יום.

Le Fay

New member
זה רק מצטלם יפה

ולא חושבת שזו שלווה: שתי הדמויות רדופות ומיוסרות. אחת מהן, זו של Sera, דוקא מוכנה להילחם, ואם אתה זוכר - היא גם זו שנשארת לשלם את המחיר בשביל שתיהן. הסרט עוסק בגאולה במובן הנוצרי שלה, והדמות שאליזבת שו מגלמת בו לא מקבלת עליה יסורים מתוך כניעה לגורלה או בהכנעה, אלא באהבה, שבן תובע בעצם שתהיה ללא תנאי. סרה מצידה מורדת בגורל שלה, שזה בדיוק ההפך מכניעה. להערכתי הקסם של הסרט, מעבר לצילום הריאליסטי המחוספס ואוירת הפילם-נואר, טמון בהעדר השיפוטים, אפילו ביחס לדמות הסרסור, ובקשר הענוג כמעט שנוצר בין שתי הדמויות המרכזיות, למרות שהן דמויות של אנשי שוליים הממוקמים במעין גי בן הינום בן זמננו. את רוב כוחו הוא שואב מהאיכויות של שני השחקנים שמגלמים אותן. דרך אגב - התמונה שחותמת את הסרט, עם בן המת החבוק בידיה של סרה, היא פרפראזה על אימאג' ההורדה מהצלב.

מה זה, אוירת פילם-נואר ?

לא הביישן... מזכיר לי פעם, שעבדתי בתיווך דירות וחפשתי דירה עבור צייר נחשב. חקרתי אותו, שתי וערב, מה, לעזאזל, המשמעות של הציורים, חסרי המשמעות לכאורה, שהוא מצייר.

Le Fay

New member
"סרט אפל"

פילם-נואר בצרפתית משמעו סרט שחור, והביטוי מתאר ז'אנר שראשיתו בסרטי בלשים מסוג "הבלש המזמר" ו"הנץ ממאלטה", והמשכו בסרטי אקשן מאלה שאיפיינו את האמפרי בוגארט. קוראים להם כך כי בין השאר הם מצולמים (בכוונה) בתאורה נמוכה.

n oy

New member
אתה כותב אז זה כגבר ואני כאשה

לחיות עם גבר אבל בלי ילדים.......... נוי.

>>>>>>>

הרגע עלה לי בראש שפותחת השרשור צליל עוגב הרימה תפקיד של כומר מוודה. שמת לב ? עוגב <==> כומר מעניין אותי איך זה אצלך. אצלי מדובר בהחלטה של ממש ולא בקפריזה חולפת. וכיוון, שאני מעוניין בקשר זוגי בעל פוטנציאל משמעותי להמשך, אז אני נמנע מלקשור קשרים רומנטיים עם בנות רבות, שיכולתי, כיוון, שאינן עוברות את הסינון הראשוני הזה, שהרי רובן רוצות ללדת. כך שזה מסבך ת'חיים במובן מסויים. שאני אוהב אתגרים כבר אמרתי ???

R a c h e

New member
מקוות שתסתפקי בתשובה חלקית

מאמינה או לא? - לא יודעת....
ערכים מרכזיים? - בשתיים בלילה אסתפק ב"חיה ותן לחיות"
ויתורים? - אין לי מושג....
בעוד 15 שנה? - לחיות!!! (אהיה בת 51, כמעט) ושגם היקרים לי יהיו איתי במצב טוב.
מבנה משפחתי? - אין לי מושג!
באיזה גיל להתחתן? - 17, מקסימום 18..., בקיצור, הרכבת עברה ואין לי שום מושג מה אני רוצה
עניתי על הכל?
והאייקון הזה בגלל ששוב אני על אנטיביוטיקה

למעלה