ולקצת נוסטלגיה...

זה מאוד ציני :\

את בכלל לא מכירה אותו :\ האמת שגם אם הוא היה שחצן כמו אני לא יודע מה, איכזבת אותי בשרשור הזה, התגובה שלך הייתה פשוט מתנשאת, סורי.

Octavarium

New member
באמת יצאת מתנשאת...

מה שהבנתי מהתגובה שלך זה ככה: "למה מי אתה ש................." וזה התנשאות אם היית טורחת לקרוא ת'בלוג שלו באמת היית מבינה שהוא היה ציני ברמות כמו כל הפוסטים שלו (כמעט כל... לפחות...)

McBlack

New member
הציניות שלו גרועה למדיי, כמו שכבר כ

תבתי. שוטטתי בבלוגו גם בפעם הקודמת ששלחו לי את הלינק אליו והוא לא עשה עליי רושם גם אז... היה מאד לא ברור שהוא התכוון להערה ההיא בציניות. ומי הוא שיחשוב שהוא יכול לעשות לי בצפר בזמן שהוא לא מכיר אותי בכלל? יחס גורר יחס, שחצנות גוררת שחצנות, במקרה הטוב.

למישהו כאן יש פיצול?

אההמ אההמ?

SWPT

New member
אם אני זוכרת נכון, הייתי במפגש

פורים. פספסת אותי :/

הממ אוקיי..

הכי נהניתי במפגש הראשון שלי, אני חושבת. זה היה במפגש בסוכות האחרון. הכי נהניתי בו כי זה בכל זאת היה המפגש הראשון, ופגשתי המון אנשים... לא יודעת. פשוט נהניתי.

ממ אחד המפגשים הראשונים אני חושבת,

מלפני שהם נעשו המוניים מידי והתחלנו להתפצל. ככה בפסח, או שבועות של שנה שעברה. אבל בכלליות היו המון מפגשים נהדרים, גם המפגשינה הראשון היה ממש ממש כיף. :] (ספירלה מואהאה
)

slallum

New member
לוידע ;] אבל בטוח שזה היה אחד מאלה

שרצתי בהם כמו מטורף על הגג וצעקתי על אנשים

McBlack

New member
וואו, המממ, די הרבה. צפו לחפירה -

הייתי בראשון הרשמי (כלומר - לא ההוא שעידן ונויקו נספחתה נפגשו ועשו משהו על חולצות
). הלכתי עם טלוב, נטשנו באמצע בשביל לזרוק איפשהו איזה פלאפון שמצאנו בעפולה. לשני (פסח 2005) הלכתי עם הגריזם, הגענו לשם אחרי שישנו אצל סבאסבתא שלה בלילה ובבוקר שוטטנו ברחבי ת"א ^^ הלכנו לאיבוד והצלתי אותנו מידיי עובדים זרים ופדופילים. (אני עומדת להתחיל לשוטט בבלוגי אחר המפגשפורום הטוב ביותר
) אח"כ היה מפגשבועות. הפעם הראשונה שראיתי את רעות
היה... מהנה. אבל בהחלט לא הבסט. אחריו, ב-7.7. היה נורא. חזרתי הביתה עם נטיות התאבדות XD ניחא. ב-21.7 גם כן, היה די נורא. זה היה אחרי שישנתי אצל חברה שלי ברעננה והתמוטטתי שם. ביום של המפגש התמוטטתי עוד פעמיים (ואני עדיין לא מבינה למה הצבא רוצה לשלוח אותי לנוירולוג
). המפגש הבא שכתוב לי פה עליו הוא באוקטובר... המממ.. מפגשפורום פאוורמטאליקה. אני מאמינה שהוא בטופ 3. רעות היה אז בטירונות הראשונה ולכמה זמנים חשבתי שהוא לא יגיע
אבל בסוף הוא הגיע ואפילו התנחל אצלי עד למחרת ^^ גם מפגש פאוור שהיה 3 ימים אחריו היה חביב, למרות שבגלל הפיגוע שהיה בחדרה נאלצתי להישאר במרכז לישון אצל דוד שלי... לא נורא. ב-14.3 השנה, או מתישהו לפני, היה עוד מפגש מצויין ^^ נדמה לי זה היה פסח, אז כשנתפסתי על הרגל של אביה כדי שהיא לא תלך
והמפגש האחרון בו נכחתי? ב-11.4 נדמה לי, הוא היה יחסית נחות, ואני עדיין בטוחה שזה בגלל שסגרו את הגג. אבל בכולם, בסך הכל, הצלחתי, בדרך זו או אחרת, לשבור את ההבטחה שלי לעצמי, לא להיות היפראקטיבית מטומטמת. נהניתי למרות הכל

McBlack

New member
הוא בסדר ותו לא ../images/Emo98.gif

אתם המצויינים
הוא אידיוט שהולך לגבעתי

למעלה