וואו, המממ, די הרבה. צפו לחפירה -
הייתי בראשון הרשמי (כלומר - לא ההוא שעידן ונויקו נספחתה נפגשו ועשו משהו על חולצות
). הלכתי עם טלוב, נטשנו באמצע בשביל לזרוק איפשהו איזה פלאפון שמצאנו בעפולה. לשני (פסח 2005) הלכתי עם הגריזם, הגענו לשם אחרי שישנו אצל סבאסבתא שלה בלילה ובבוקר שוטטנו ברחבי ת"א ^^ הלכנו לאיבוד והצלתי אותנו מידיי עובדים זרים ופדופילים. (אני עומדת להתחיל לשוטט בבלוגי אחר המפגשפורום הטוב ביותר
) אח"כ היה מפגשבועות. הפעם הראשונה שראיתי את רעות
היה... מהנה. אבל בהחלט לא הבסט. אחריו, ב-7.7. היה נורא. חזרתי הביתה עם נטיות התאבדות XD ניחא. ב-21.7 גם כן, היה די נורא. זה היה אחרי שישנתי אצל חברה שלי ברעננה והתמוטטתי שם. ביום של המפגש התמוטטתי עוד פעמיים (ואני עדיין לא מבינה למה הצבא רוצה לשלוח אותי לנוירולוג
). המפגש הבא שכתוב לי פה עליו הוא באוקטובר... המממ.. מפגשפורום פאוורמטאליקה. אני מאמינה שהוא בטופ 3. רעות היה אז בטירונות הראשונה ולכמה זמנים חשבתי שהוא לא יגיע
אבל בסוף הוא הגיע ואפילו התנחל אצלי עד למחרת ^^ גם מפגש פאוור שהיה 3 ימים אחריו היה חביב, למרות שבגלל הפיגוע שהיה בחדרה נאלצתי להישאר במרכז לישון אצל דוד שלי... לא נורא. ב-14.3 השנה, או מתישהו לפני, היה עוד מפגש מצויין ^^ נדמה לי זה היה פסח, אז כשנתפסתי על הרגל של אביה כדי שהיא לא תלך
והמפגש האחרון בו נכחתי? ב-11.4 נדמה לי, הוא היה יחסית נחות, ואני עדיין בטוחה שזה בגלל שסגרו את הגג. אבל בכולם, בסך הכל, הצלחתי, בדרך זו או אחרת, לשבור את ההבטחה שלי לעצמי, לא להיות היפראקטיבית מטומטמת. נהניתי למרות הכל