*תפוח* פשושון שילי :)) *מושי בלתי נראה*
O Octavarium New member 18/7/06 #8 כולכם הכי נהנתם בפורים 2006! ואני, לא יודע, פסח היה לא טוב, חנוכה היה טוב, והמפגש השני שלי היה טוב (21.7.2005, שנקבע בגלל אליאור שזיין סלעים ורותק לפח של המפקד שלו שבועיים לפני).
כולכם הכי נהנתם בפורים 2006! ואני, לא יודע, פסח היה לא טוב, חנוכה היה טוב, והמפגש השני שלי היה טוב (21.7.2005, שנקבע בגלל אליאור שזיין סלעים ורותק לפח של המפקד שלו שבועיים לפני).
O Octavarium New member 19/7/06 #79 אךך דניאל את לא קוראת פה מספיק אני כל השבוע בפ"ת אז אני מגיב ממשתמש אחר, וואי, עיר מסריחה >< הייתי הורס אותה כליל - מרצף מחדש! *שניר בבקשה תקרא את זה*
אךך דניאל את לא קוראת פה מספיק אני כל השבוע בפ"ת אז אני מגיב ממשתמש אחר, וואי, עיר מסריחה >< הייתי הורס אותה כליל - מרצף מחדש! *שניר בבקשה תקרא את זה*
O Octavarium New member 19/7/06 #82 בדיוק אותו דבר, מה נראה לך?../images/Emo6.gif הצבע קצת דהה ושתי לבנים נפלו - נהרס כליל
O Octavarium New member 20/7/06 #93 שלערבים יש קטיושות שבכלל לא הורסות בתים! רק מקלפות את הצבע, והTV קוראים לזה להרוס כליל. ראית פעם את ביירות?? זה להרוס כליל++++
שלערבים יש קטיושות שבכלל לא הורסות בתים! רק מקלפות את הצבע, והTV קוראים לזה להרוס כליל. ראית פעם את ביירות?? זה להרוס כליל++++
M Musta Susi New member 20/7/06 #95 ביירות בוערת!../images/Emo218.gifובינתיים אנחנו הרגנו להם יותר ממה שהם הצליחו להרוג לנו עם הקטיושות שלהם. מגיע להם אבל זה עדיין מוזר שאתה מדבר אל עצמך
ביירות בוערת!../images/Emo218.gifובינתיים אנחנו הרגנו להם יותר ממה שהם הצליחו להרוג לנו עם הקטיושות שלהם. מגיע להם אבל זה עדיין מוזר שאתה מדבר אל עצמך