ולקצת נוסטלגיה...

NYMets Man

New member
צריך להכנס לבלוג שלי כדי להבין

זה לא עובד ככה ג'ים זה הפורום שלך ואתה לא מחנך אותם

../images/Emo41.gif*|כולם לבלוג של שניר../images/Emo41.gif*|

תביני מה זו גאונות. הנה הבניין - והוא הרוס כליל!

McBlack

New member
מחנך? עם הבלוג שלך? :)

אה הא. נכנסתי אליו כבר כמה פעמים, לא הצחקת, מצטערת.

McBlack

New member
אל תקניט בגלל שאיכשהו הצלחת

לצחוק ממנו
ההומור שלו... לא הומורי בעליל. הוא מציג נושאים שיכולים להיות מבדרים בפניי עצמם בצורה פשטנית ולא מצחיקה. ההערות שלו פשוט לא מצליחות לתת את הפוש בשביל לגרום לי לצחוק, ואם אני לא צחקתי (אני, שמסוגלת לצחוק אפילו ממילים ופרצופים מטומטמים), אז כנראה יש שם איזושהי בעייה. אל תיקח את הביקורת שלי עליו כ"כ קשה, ג'ים... ככה זה.

NYMets Man

New member
חחחח ג'ים קיבל את זה קשה ממני

תשמעי, אני לא יכול להצחיק 100 אחוז מהעולם לא אהבת? באסה לך תראי למטה מונה... 64 אלף כניסות וזה רק מינואר 2006 (למרות שכתוב שם ממאי) אז אני יודע שאני לא מצחיק את כולם... אבל אני יודע שאני מצחיק הרבה :) ואגב... אם את צוחקת מפרצופים ומילים מפגרות אז הבעיה היא קצת בחוש ההומור שלך
חומר למחשבה

McBlack

New member
או, אל תבכה ../images/Emo3.gif

יש לך 64 אלף כניסות כי זה בלוג מוכר. ענייני חבר-מביא-חבר מפגינים את יכולתם ומביאים לשם קוראים מאוכזבים, כמוני. זאת תופעה ידועה, שבבלוגים מוכרים ההומור נהיה שחוק בגלל הניסיון להשאיר אותם מוכרים. זה לא נורא, זה לא כזה מוזר. רוב האנשים שאני מכירה מסוגלים לצחוק מהומור גרוע או פוזרי או אפילו מהומור צפוי או שטחי... אז מקווה שזה העביר לך את המסר, שמס' הכניסות לא עושה עליי רושם ולא אומר כלום על האנשים שאתה מצליח להצחיק או על רמת ההומור שלך. וכתבתי שאני מסוגלת לצחוק משטויות כאלה... משמע, יש לי יכולת לצחוק אפילו משטויות ודברים דומים. אבל זה, פשוט לא עבד... אתה מציג נושאים בלי הערות מבדרות אפילו, באמת מצטערת, אבל אני ממש לא מבינה איך אפשר לצחוק מזה... ובאסה? לא מזיז לי, האמת... חבר שלי מייצר הומור שהצחוק ממנו יכול להפיק אנרגיה בשביל מדינה שלמה

McBlack

New member
ובמילים אחרות

אל תתפוס מעצמך כזאת תופעת הומור עילאית בגלל שאתה מצליח להצחיק כמה אנשים, ושלא תחשוב שמגיעה לך כזאת סגידה... יצאת שחצן לאללה וזה היה לגמרי מעפן מצידך.

NYMets Man

New member
אני יצאתי שחצן?

ואו האמת לא... אמרתי שאני לא מצחיק את כל העולם וזה ברור כי אין אף אחד כזה. וגם גדולי הקומיקאים יכולים לתת את כולם מול אנשים שפשוט ירימו גבה. ואני עוד רחוק מלהקרא קומיקאי בכלל אז אדרבא. כל מה שאני אומר הוא שעל תעבירי ביקורת על חוש ההומור שלי כמו שאל תעבירי ביקורת על המוזיקה שאני שומע ועל האוכל שאני אוהב. לא נראה לך? לא פגעת בי יצאת מעפנה לאללה שצוחקת מפרצופים בכל מה שקשור להומור, שנינות וגם פרצופים מצחיקים אני יכול לעשות לך בית ספר :) (אל תטרחי להגיב... אני לא ארד למטה כל כך פעם הבאה שאני אבקר פה)

McBlack

New member
לא לטרוח להגיב? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתה יוצא פה אידיוט קמעא, אני לא יוצאת שחצנית ע"י כך שאני מבקרת את תוכן הבלוג שלך, אני יוצאת כלבה ביקורתית, שזה דבר שונה לגמרי מלהגיד "היי, תשמע, ההומור שלך מחורבן ושלי כל כך יותר טוב", כי לא אמרתי את זה, בעיניי זה היה ממש לא במקום לעשות מעצמך כזה ביג דיל, בעיניי זאת הייתה שחצנות לייחס כזאת חשיבות לבלוג שלך. זאת דוגמה טובה לקיום התכונה הזאת... אתה לא מכיר אותי בשיט כך שלך אין את הזכות אפילו להגיד שאתה יכול לעשות לי בצפר, ולא שהייתי רוצה, סבבה לי ככה, ולאחרים סבבה+ איתי. נו באמת אל תצא עומו עם הניסיונות הפתטיים שלך להחזיר לי ב"לא, את מעפנה! חיחיחי!" כי זה לא עובד ככה
אם היית יודע על אילו פרצופים אני מדברת (פהיייייייייל!
של רעות
) והיית במצברוח המתאים גם אתה היית צוחק. זה למה המילה "מסוגלת" הייתה הכרחית שם. יכולת להגיד שיצאתי מעפנה כי המשפט השני בחתימה שלי מיותר, או שיצאתי מעפנה כי יש לחבר שלי שם של נקבה, או שיצאתי מעפנה כי אני אשכרה טורחת להגיב לשטויות האלה, או כל דבר אחר, אבל לפחות שיהיו דברים בגו

חחחחחח מה לי אכפת? אני לא קשור

אבל להגיד שההומור של מישהו 'לא הומורי' זה כבר ממש מטופש מאיו, לא לעניין. לך יש הומור שרוט שלפעמים הורג אותי מצחוק, ולפעמים לא.. וכשהוא לא אז כנראה כי הוא לא הומורי. קיצר, אם הוא לא מצחיק אותך אז הוא לא, להגיד שההומור שלו לא הומורי (טוב, זה מטופש, להגיד שההומור שלו דפוק) זה ממש מיותר. חוץ מזה גם אני לא קורא שם קבוע.

McBlack

New member
ג'ים, תתמודד עם זה, הבנאדם לא מצחיק

אותי... קראתי לזה לא הומורי, כי הוא סתם מציג את הנושאים, רוב הזמן הם אפילו לא מצחיקים. די ביאס כשקראתי בתגובות לפוסט של ה"99 אנשים שצריך להרוג" שזה אחד הטובים, כי הוא היה מאד... לא כזה
ולא הבנתי מה הקשר לכך שאתה לא קורא קבוע.

Octavarium

New member
עזבי שטויות

את לא צחקת? סבבה שיהיה לך יש הרבה שכן צוחקים כל אחד ומה שמצחיק אותו וה99 אנשים שצריך להרוג באמת היה אחד הגדולים! (במיוחד עקב כך שהייתי שותף מלא לכתיבתו
) בכל מקרה זו מריבה מטופשת... חלאס... לא מצחיק אותך? אל תצחקי אותי זה מצחיק ועוד הרבה קוראים קבועים שלו שזה מצחיק אותם

McBlack

New member
מריבה מטופשת? אתה חייב להודות

שהוא יצא שחצן (אתה לא חייב להודות בכתב, סתם לעצמך בלב
), מה לעשות, אני פשוט לא יכולה לסבול החצנה כזאת מופרזת של זה, בעיקר כשמדובר בדבר שהוא לא להיט. ומצטערת... זה היה נחמד בתור רשימה אבל לא משהו משעשע... \=

Octavarium

New member
את יודעת מה?

על הזין שלי וזאת הייתה התגובה האחרונה שלי בדיון הזה... הוא לא יצא שחצן הכי הרבה שחצנות היה ב"אתה לא מחנך אותם טוב" כשהוא התכוון לבלוג שלו וגם זה נאמר בציניות אז חלאס!

McBlack

New member
ברור שזה היה הכי שחצני, על זה דיברת

י, וזה לא היה נדמה כזה ציני.

למעלה