ולקצת נוסטלגיה...

TarwenR

New member
הו

אממ הייתי מהמפגש הראשון והפסדתי 1-2 מפגשים בכולם נהנתי מאוד (חוץ מאחד שבגלל דברים שלי לא היה כיף) המפגשים הראשונים היו יותר ביתיים כאלה, אבל בחדשים יותר יש אנשים חדשים שהכרתי. המפגשינה זכור לטובה =]

ashkeloni

New member
מממ

מפגש פורים 2006
גם בפסח היה ממש כיף, פגשתי מישהי מיוחדת

SWPT

New member
אני לא יכולה לומר באיזה מפגש הכי

נהניתי כי באותו הזמן לא נחשבתי חברת פורום :/ לא הכרתי כמעט אף אחד וזה לא היה שווה. אבל המפגש הבא בפתח, ואני אראה את כולכם
או לפחות את רובכם. אוהבת אתכם

forgottenangel

New member
אף פעם לא הייתי במפגשים עם הפורום

הזה, אבל הייתי במפגשים עפ פורום אחר. ויש לי כבר שנה ומשו שאני במפגשים, אז אמ... המפגש הראשון שלי היה הכי יאמי שלי.><

Beautiful Scar

New member
אני שונאת את המפגש הראשון שלי../images/Emo199.gif

><" בואו נתחשב שאחותי ניצלה אותי בשביל שהיא תוכל ללכת למפגש הבקאסטריט בויז שלה ><" הרגשתי כלכך בודדה, ועם בחילה, הם כל הזמן דיברו, ואפחד לא היה שם בשביל להשתיק את המכונות הללו
[הפורום הזה]

וואי.. ממש לא זוכרת..

לא הייתי בכל המפגשים מההתחלה, אבל הייתי ברובם ובכולם נהניתי, בכל אחד מהם הכרתי מישהו אחר.. אני מניחה שהכי נהניתי במפגשינה, הוא היה כל כך שולט^^

Beautiful Scar

New member
ישליי תמונה [1] מהמפגש בפורים../images/Emo199.gif

שאפחד לא ראה
ואפחד לא שם לבד שצילמתי

Shusho

New member
הייתי בשלושה אני חושבת,

אבל בשניים הראשונים כנספחת של עידן וכפליטת פורום דוליז (תנסו אתם לנהל פורום של בנות 12 וגם להגיע למפגשים בלי לאבד שפיות
). במפגש האחרון הייתי בעיקרון במפגש בצורה די רשמית, רק חבל שרוב הזמן לא ישבתי עם הפורום כי התעצבנתי מכל מיני סיבות?
ובכל זאת היה לי נורא כיף באותו יום.

לא יודעת, לא זוכרת איזה היה הכי טוב

היו הרבה טובים :) אני לא יודעת אם הגעתי או לא לראשון... אולי סער זוכר אבל מאז הגעתי לכולם בתור נספחת ^^ ועדיין, אני נספחת :p אני חושבת שהראשון שבאתי היה ממש כיף, מי שזוכר שבאתי עם נדב. או הזה שהיה בסוכות אם אני לא טועה. (*כיף להיות נספחת שלכם*)

McBlack

New member
אז זה מפסח שנה שעברה X:

אז כשבאתי עם הגר, חברה שלי, והוא התחיל איתה וכאלה
סתם, תהיתי לאן הוא נעלם. אז, לאן הוא נעלם? Oo

למעלה