"ויקרא בהם שמי"

tamarhp

New member
מממממ

האתר שלי הוא: www.tamarh.up.co.il שהכותרת שלו היא "גלריית הארי פוטר של תמר" Tamar's Harry Potter Gallery
Tamar's HP Gallery
tamarhp שזה הניק ששימש אותי בשרת האיכסון, בכתובת האתר וגם פה. שזה נושא הגלריה שלי. , ובח

דוסית1

New member
באגביות...

בשבוע שעבר קראתי את הספר הארי פוטר והאסיר מאזקבאן והוא ממש ספר מדומיין... צר לי...

זאת הגדלות שלו

בדיוק לכן אנשים מכל רחבי העולם משוגעים על הספרים והסרטים שלו, כי הוא מוציא אותם מההויה העכשוית שלהם, ולוקח אותם הרחק הרחק למחוזות קסומים....

tamarhp

New member
בישיבה של אח שלי יש הרבה חרדים

שקראו הארי פוטר.... ובאותה מידה - מה חרדים עושים באינטרנט??

1שאלתיאל

New member
לגבי המספרים

נראה לי שזה עצת המערכת אני ניסיתי שאלתיאל בלי1 והיה תפוס והציעו עם1

אש שלהבת י'ה

כי כל פעם בשיר השירים שהייתי קוראת את השם הזה זה היה ........ פשוט אש שלהבתי'ה

אני מקנא בדרגה

הרוחנית שלך, אם כשאת קוראת שיר השירים, את מתעלית לדרגת שלהבת י-ה, אז את במצב טוב מאד, השאלה שלי, איך עם כאלה מושגים ברוחניות יש לך זמן לגלוש באנטרנט?

מקור שמי

אני פריק כבד של טלפונים סלולרים בעיקר של מכשירי נוקיה (לדוגמא בחודש האחרון החלפתי 4 פעמים מכשיר)

אפרופו סמסונג

היה לי במשך שבועיים דגם שנקרא e 715 אם יש לך מחשב אתה מוזמן ליראות את הדגם הזה באתר שנקרא gsmarena.com. (זה האתר המקיף ביותר למכשירים סלולרים שקיימים בעולם)

אפשר לשאול שאלה?

אם בחודש האחרון החלפת 4 פלאפונים, ונצא בהנחה שסיימת את החודש הקודם עם הטלפונים החדישים שיש בשוק, זה אומר שהחלפת לפלאפונים מיושנים יותר. למה עשית את זה? מה רע לך בחדשים?

יש לך בשביל המכשירים

האלה גירסה בעברית? אם כן, אולי תייבא קצת לחברי הפורום, אם אין בעיה חוקית כמובן.

בד"כ זה באנגלית

אני אישית לא צריך עברית לכן אני לא מתאמץ להשיג גירסה בעברית. בד"כ לכל מכשיר נוקיה יש גירסת עברית

אני את סיפו השם שלי ספרתי כבר

אעתיק לכאן מה שכתבתי בעבר. אח שלי יותר מוכר ממני, הלא הוא נח שוורצברגנדרוביץ. שם המשפחה הזה היה קצת מסובך בשבילי אז החלפתי. ולעצם הענין, אכן זהו שם שבודאות לא היה צורך להוסיף עליו לא 1 ולא היחיד.

אז עכשיו תספר

ברצינות מה פשר השם הארוך והתמוה שלך? נראה לי שזה השם הכי ארוך מבין כל גולשי הפורומים השונים.

למעלה