"ויקרא בהם שמי"

"ויקרא בהם שמי"

מעניין אותי מאד מה מסתתר מאחורי הניקים אותם אתם בוחרים, אשמח אם תשתפו אותי ואת יתר משתתפי הפורום, בסיבת בחירת הניק בו הנכם משתמשים, לדוגמא, אלישיר סיפר שזהו שמו האמיתי, האם גם חלק ממכם משתמשים בשם האמיתי כניק? אני בחרתי את הניק שלי, היות ובאותו יום בו בחרתי את הניק, קראתי סיפור שבו שזורים קטעי הסטוריה מתקופת המלך לואי ה14 והשם הזה שידר הרבה עוצמה, ושבה את ליבי, כמובן שלבני לא אקרא בשמות של גויים, חזקים ומהוללים ככל שיהיו, לילדים צריך לקרוא בשמות של צדיקים כי כידוע השם משפיע על אישיות הילד, בכל אופן אשמח אם תחלקו עם משתתפי הפורום את סודות ניקכם, סבורני שזוהי קרקע פוריה לסיפורים מעניינים, בהצלחה.

מתופפת 2

New member
לא השקעתי כ"כ הרבה חשיבה

בבחירת הניק. מתופפת- כי אני מתופפת. זה הכל.

אשה מתופפת?

מה את רצינית? איפה משתמשים במתופפת? כנראה לא בחוג החרדי, אולי בחוג הדתי לאומי, נכון? וגם מה פשר המספר אחרי הניק עצמו?

מתופפת 2

New member
אתה צודק!

זה בהחלט לא במגזר החרדי, אבל זו תזמורת של בנות. המספר אחרי הניק הוא כי השם כבר קיים במערכת.

מעניין שאת לא

משתייכת למגזר החרדי ובכל זאת גולשת בפורום חרדים, אגב, אני מתמצא קצת בתחום הזה, איזה סגנונות מוזיקה את מנגנת? רוק, ג`אז, סמבה, לטיני?

מתופפת 2

New member
מעניין עד מאוד!!!

אין לי זהות, אני לא חרדית, לא דתית לאומית וכמובן לא חילונית. בעיקר רוק ולטיני, שבעיקרון המקצבים בהם שווים.

מתופפת 2

New member
אני מתעתדת לקנות...

אני יודעת של-pearl יש מערכות טובות. בינתיים אני מנגנת על התופים שבתזמורת...

המערכות של החברה

שהזכרת טובים רק בדגמים היקרים כמו MMX ו-H10 פחות מזה, כבר לא משהו, אבל אם את רוצה איכות אז שווה להשקיע.

tamarhp

New member
דווקא לא.. טרומפט זה חצוצרה

מתופפת, את לא זוכרת אותי מפורום בני עקיבא? חשבתי שטרומפט היא אחותך... מה קרה, שוב הפצל"ש התפרע??

מתופפת 2

New member
בטח שאני זוכרת, אחות!

אני זו טרמפט, את ה-u מבטאים כ-a , אז להשכלתך האנגלית... אחותי המתוקה יותר מתונה ממני ויש לה כאמור דעות שונות. אז אני ה"רעה" שאת כה שונאת... :)

tamarhp

New member
כמובן, כמובן

מקודם אמרת שאתן אותה אחת ועכשיו אתן שתיים..... "המתוקה"??

מתופפת 2

New member
יש לך כנראה קשיים בהבנה...

ב"בני עקיבא" שלכם הייתי- trumpet וכאן אני מתופפת! אחותי גם השתמשה בשם הזה, זה הכל. אני יודעת שזה מסובך בשבילך, אבל לא נורא.. תתגברי..

tamarhp

New member
"ב"בני עקיבא" שלכם הייתי- trumpet ו

וכאן אני מתופפת!" אהה, הבנתי. יש לך שתי זהויות, כמו לפושעים?

מתופפת 2

New member
משעשעת!!!

ממש הפלת אותי עכשיו... כן, אני פושעת! המשטרה רודפת אחרי- אל תספרי לאף אחד! שוב, אני מקווה שהקב"ה יכניס בך שכל להבין דברים בפעם הראשונה ולא לכתוב תגובות..........

ציטוט

אני לאאאאאאאאאא טרומפט! אני מישהי אחרת, אוקיי? אני מכירה אותה, טוב מאוד, אבל היא לא אני! אז כל עצבון שיש לך עליה, אל תוציאי עלי!!!! תודה!

למעלה