"ויקרא בהם שמי"

מה כן?

חנוך, לא הבנתי כוונתך, אגב, אני מתאר לעצמי שהשם האמיתי שלך, הוא חנוך, אם כן, מה זה 617?

אלישיר

New member
זה היה שמה של טיסת מפציצים מהוללת..

בעזי"ת טיסת 617 היתה טיסת מפציצים כבדים מהוללת, בחיל האויר המלכותי הבריטי במלחמת העולם השניה... הא חנוך?... לואי? אולי תחנך את אשתך קצת? המרי אנטואנט הזו אמרה למובטלים מאופקים שאם אין לחם שיאכלו עוגות! שערוריה!!!

פחות או יותר

20 שנה פחות או 30 שנה יותר, בקיצור, בן 22 פחות או יותר, אהבתי את התשובה המחוכמת שלמעשה משאירה עם השאלה כמות שהיא.

עכשיו ראיתי את הודעתך

הבנתי למה בחרת בכינוי חנוך, וקיבלתי גם תשובה לגבי המספר, כי רק עכשיו ראיתי את הודעתך, אבל מה התכוונת כשכתבת הודעה ללא תוכן רק עם המילה "כן"?

גם אני לא הבנתי

מני כתב ששמו האמיתי זה מנחם והוא בחר בקיצור שמו כניק, אז מה שייך פה כן? אתה יכולת לכתוב באותה מידה גם לא.

לואי ידידי...

אתה חסר לנו מאוד בפורום מוזיקה חסידית, ולעניינו אז לי קוראים רפוש שזה כינוי חיבה לרפאל הוא שמי האמיתי. בכל מקרה מענין אותי מה השם האמיתי שלך אז יאללה תחשוף אותו.

לגבי פורום מוסיקה

חסידית, אכן שמתי לב, שהוא קצת גוסס, הבעיה שאני אברך שעובד ואין לי הרבה זמן פנוי, אבל אשתדל, לגבי השם שלך, פעם קראת לעצמך רפי,ואחרי זה משום מה החלפת לרפוש, מה הסיבה? אגב, תאמר לי, מדוע כל כך מעניין אותך השם האמיתי שלי? האמת, גם אותי מעניין השם האמיתי שלך, אפשר להפגש בצאט, כי אני גולש מסלולארי.

החלפתי לרפוש...

בעקבות עצה של חבר והניק הזה אכן חבלזי. לגבי הצאט אז אין לי בעייה אני רק צריך למצוא לזה זמן פנוי.

הסיבה האמיתית היא...

בגלל שיש לך עכשיו את הכינוי לואי אז מסקרן אותי לדעת את שמך האמיתי. עניתי טוב?

זה הכל?

אז נשאלת השאלה, האם מעניין שמו האמיתי של כל אחד שכותב בכינוי שאינו שמו האמיתי, אני לא בטוח בזה.

aesh50

New member
למה שינית מרפי לרפוש?

לפני השם הנוכחי קראת לעצמך בניק רפי, למה שינית לרפוש? הרי רפי הוא שם עם צליל הרבה יותר יפה?

למעלה