"ויקרא בהם שמי"

שפן1

New member
שפן על שום מה?

סתם ללא משמעות, חיה נחמדה גם, שקטה ופחדנית, יש גם אחד בכתובים שקראו לו שפן משהו בירמיה או בנחמיה לא זוכר. ו1 כי בשם נמצא במערכת ולכן הוסיפו 1

האם בחרת בשם הזה

כי אופי החיה הזו מאפיין את האופי שלך? כתבת שהיא חיה נחמדה שקטה ופחדנית.

שפן1

New member
לא!

אני טיפוס אכן שקט שאוהב שקט ושלווה ורוגע, פחדן לא אולי חששן, כי יכול להיות שתמיד אהיה שקט אבל במקרים נזעמים אני יכול להיות תקיף מאד, אני טיפוס שלא אוהב לריב ולהתווכח אני מעדיף להכנע מאשר להיות מתווכח כי הדבר גורם לי עגמת נפש ולכן מלכת' לא אכנס לזה.

ה ניק

לעניות דעתי ניק זה סה"כ שם להזדהות איתו רק פשוט עשו מזה סיפור וכל אחד חיפש איזה שחקן סרט או כדורגל או כל דבר אחר שלדעתי זה שטות לא אמרתי שלא יקראו לעצמם בשמות כאלו רק על הרעיון שניק זה לא אומר כלום זה סה"כ... נ י ק . . .

א77

New member
הייתי 'נהג חדש'

זה מה שיצא לי כשהקלדתי מבלי להסתכל בכלל מה אני מקליד. לא הכרתי מחשב, ועאכו"כ לא אינטרנט. נתבקשתי ע"י הגולם להקליד שפ, ויצא א77. נשארתי אתו... מה דעתך? שאחליף את הניק ?!

המצליחן

New member
קראתי לעצמי

כך כי כולם אומרים שזה מה שאני אבל זה לא משנה כי אני בעיקר קורא וכמעט לא כותב.

אל תחליף.

כי כבר התרגלנו לניק הזה, אם תחליף ניק, יקח זמן להתרגל לניק החדש, ועם כל המורכבות שיש היום לפותחי ניקים חדשים אז עדיף שתשאר עם זה, אבל אם אתה דווקא רוצה להחליף, אז אני הייתי מכנה אותך בניק, "אוהב את הבריות ומקרבן לתורה", זה לדעתי המאפיין שלך, אבל זה ארוך מדי, לא? :)

א77

New member
אוקי, אז תדעו שאוהב את הבריות

זה א77. וסתםםםם. כשעברתי על פרשת השבוע הקודמת. בבריח התיכון אומר התרגון יונתן בן עוזיאל, שהבריח התיכון היה אורכו 70 אמה ובנס היה. [כדאי לקרוא בתרגום יונתן ההוא בפנים]. ואותו בריח, היה מן האילן שנטע אברהם אבינו בבאר שבע. חשבתי לעצמי, שבאר שבע נקרא ע"י אברהם אבינו על שם השבועה. אבל אצל יצחק שם העיר שבעה, ע"כ קרא שמה באר שבע עד היום הזה. שם זה כבר ע"ש המספר שבע. והנה, האילן שנטע אברהם אבינו בבאר שבע הקרוי ע"ש המספר שבע כנ"ל. הרי אותו אילן, גובהו היה פי שבע מגובה המשכן. שהרי גובה המשכן עשרה אמות. ואילו הבריח התיכון שהושחל בכתלי הצפון מערב ודרום של המשכן, היה שבעים אמה. שהרי אורכו של משכן [צפון ודרום] היה שלושים אמה. ורוחבו של המשכן [מערב] היה עשרה אמות. 30X2+10=70 מקווה שלא הסתבכתם, העיקר עוד שבע שבע שבע במניינם הטוב של ישראל.

גם אצלי

רק ש - ב. זאת האות הראשונה של שם משפחתי לפני שהתחתנתי. את הניק הזה פתחתי לפני שהתחתנתי.

אז יוצא

שניהלת פורום עוד לפני שהתחתנת? או שקודם היית גולשת רגילה ואחרי הנישואין וברבות הזמן והימים הפכת למנהלת פורום?

sarav55

New member
אריאלה ובעלה הכירו דרך האינטרנט

והתחתנו הוא ניהל פורום אחד והיא פורום אחר

ממש לא

הייתי גולשת מן השורה. למה נכנסתי לאינטרנט? זה סיפור אחר לגמרי. הניהול שלי בתפוז התחיל עם פורום "חוזרים בתשובה", זה כבר היה הרבה אחרי שהתחתנתי.

אמממ..בחרתי בניק הזה כי...

כך אני מרגישה...אני פשוט נסיכה!(ובקשר לורוד-זה כבר טעם אישי..)

שיSY

New member
אכן

שמו של האדם קובע מאוד מבחינת אישיותו, אז אני רק יגיד ששמי הוא לא שי, ותו לא.

BigKay

New member
כותבים SHY

בלי ה H זה כמו ש עם נקודה בצד שמאל (או כמו ס)

למעלה