ויכוח קטן...

sacrament

New member
דווקא נראה לי שאשאיר את ההודעה

שכר לימוד של תואר שני כל כך יקר בימינו את יודעת כמה כסף אפשר להרוויח היום מתביעת לשון הרע/הוצאת דיבה?

Gisele

New member
ואני לתומי חשבתי

שסטודנטית שנה ג' תדע מה פירוש המונח 'הוצאת דיבה'. בכל אופן- לבקשתך- לא ננהל ויכוח לגבי דרכי ניהול הפורום שלך. בהצלחה עם תביעת הדיבה

EgeBamayasi

New member
אם לעשות שירות מזויף של 5 חודשים

לקבל על המעשה הזה כמויות של פרסום ושל ההערכה (כשזה ברור שזה מה שיקרה), זה נקרא להכות על החטא אז סבבה אני תמיד חשבתי שמעשים טובים צריך לעשות בצנעה, אבל כל אחד ונקודת מבטו

B L I M P

New member
ברוב הראיונות, אלא אם כן מדובר

בתפקיד טיפוסי של "אחרי הצבא" (כגון: שמירה, עבודה בבית מלון), לא מבקשים תעודת שחרור ולא ניתן לדעת למה מישהו השתחרר. אצל בנות יכולה להיות סיבה מאוד לגיטימית של "עודף בנות", אצל בנים מן הסתם קשה יותר למצוא סיבה "לגיטימית". בכל מקרה, אם בת עשתה שירות לאומי אז בכלל לא עולות שאלות של צבא, אצל בנים כנראה שזה יותר בעייתי. בכל מקרה -המראיין לא חייב לדעת את הסיבה האמיתית, ואף יתרה מזאת אם המרואיין מצליח אח"כ להוכיח שזו הסיבה למה הוא לא התקבל זה עילה לתביעת אפליה.

flutter girl

New member
למרות (אני אסייג)

שאני מניחה שבנות עם נתונים מאוד גבוהים לא יקבלו פטור מטעמי "עודף בנות", אבל אני לא יודעת להגיד בודאות.

ממה שידוע לי

מבחינה חוקית אין לעשות אפליה על רקע שירות צבאי א ב ל מעסיקים רבים רואים אי שירות צבאי בעין מאוד לא יפה ולאו דווקא בהיבט של ההשתמטות. מעסיקים רבים סבורים שהשירות הצבאי מבגר, מעניק במקרים רבים נסיון בתחומים שונים ויודעים להעריך אנשים ששירתו שירות קרבי /המשיכו לתפקידי קצונה/ שירות קבע. נכון שיש פקידות שעיקר ההכשרה שהם קיבלו זה הכנת קפה ומריטת גבות ושפם אבל בגדול זה נכון. אי התאמה רפואית עלולה להעיד על מצב בריאותי לקוי מה שעשוי להשפיע על תפוקת העבודה ובפרט עבודה מאומצת (במשרדים גדולים לדוגמא) וגם 'סתם' "אי התאמה" עשוי לעורר קונוטציות שליליות (לא משנה אם זה מוצדק או לא). אולי לעניין הדתי יש הכי פחות השלכות.. בכל מקרה אפשר למצוא אינספור מקרים של אנשים שלא שירתו והתקבלו למקומות מסויימים/זימונים למשרד המשפטים כפי שכתבה מנהלת הפורום ולהפך כך שמה שקובע בעיקר, לדעתי, זה איך אתה מציג את העניין הזה בראיון.

למעלה