ויכוח עם מאמינים

scorpionsrulz

New member
תזכיר לי מה מטופש בעין חח..

"אתה רוצה הכל מהכל? אתה רוצה להחליף מוד בין אינפרא אדום לראיה רגילה? העין של האדם מושלמת בשביל האדם. האדם לא משתמש בעין שלו לראות לקילומטרים. אחרת איך היית קורא ספר? אם היית רואה אינפרא אדום לא היית מבדיל בין צבעים ולא היית יודע מתי לעצור ברמזור ומתי לנסוע. ותגיד לי מה בידיוק מטופש בתכנון של העין? אני רוצה לשמוע. "

בהתחלה עוד חשבתי שאתה רציני......

ככל שאני קורא את רצף התגובות שלך כאן אני מגיע למסקנה יותר ויותר ברורה שאתה הוא הבריאתן בעצמך, ושהחבר הדמיוני שלך שכביכול שואל את השאלות שאתה רושם כאן הוא בעצם אתה וזה הכל רק סיפור כיסויי עלוב. נכון שאני צודק? משתמש בצלילים.

scorpionsrulz

New member
אתה טועה אני אתאיסט כנס

פשוט אין לי כבר מה לענות לו הוא מתחמק מכל דבר זה נימאס

scorpionsrulz

New member
יודע מה כנס

הנה הוכחה השם משתמש שלי שם זה the_paybacktime שלהם זה שיידר וSUKU30 כנס http://www.nfo.co.il/modules/Forums/index.php?showtopic=90899 http://www.nfo.co.il/modules/Forums/index.php?showtopic=91085&pid=635437&st=0&#entry635437 אתה מוזמן גם להיכנס לפה ולראות מה אני מפרסם http://www.nfo.co.il/modules/Forums/index.php?showforum=66

אם טעיתי, סליחה

אבל בתור הוכחה, אני רוצה שתיכנס לשם עכשיו עם שם המשתמש שאתה טוען שהוא שלך ("the_paybacktime") ותיכתוב בהודעת תגובה את המשפט - "זו ההוכחה שאני אטאיסט ולא מתחזה! (והמבין יבין)" תודה מראש.

scorpionsrulz

New member
נו עוד הוכחות צריך?

תקשיב כנס לשם פעם תגיב להם הם נימאסו עליי הראש שלי מתפוצץ מרוב שטויות

סליחה על שהייתי כל כך חשדן ../images/Emo13.gif

טוב שיכנעת אותי, פשוט קיבלתי רושם מההודעות שלך כאן שאתה דיי מנסה להגן על הדעות הבריאתניות שאתה מציג וכאילו מנסה לתת להן גיבויי, וזה נראה לי קצת חשוד. סלח לי
משתמש בצלילים.

scorpionsrulz

New member
בסדר כנס

פשוט תבין אני לא יכול לענות להם על הכל אני סךהכל תלמיד תיכון ולכן אני שואל פה ושם מה שאני לא יכול לענות עליו

הייתי עוזר לך

וכותב שם, אבל כרגע אני פשוט נורא עסוק ובקושי יש לי זמן לכתוב כאן, הכל נעשה ממש בדוחק, בכל אופן אם הוא שואל אותך שאלה שאין לך תשובה אליה אין מה להתבייש, תגיד לו "אני לא יודע, ואנסה לברר את הנושא", זו לא נקודה לרעתך, אני שוב מציע לך לעבור לפחות בריפרוף על הקישורים הבאים, אני מבטיח לך שתמצא שם הרבה חומר טוב עבור הוויכוחים שלך, אל תתעצל, שב כמה שעות וקרא, בתור התחלה קרא משהו קליל הנה - 1. לנשק ליחזקאל את התחת. 2. כל האמת על דילוגים בתורה. משתמש בצלילים.

אחי שיחקת אותה ../images/Emo140.gif

בכל אופן מדובר בתהליך ארוך של לימוד וצבירת ידע, ככל שתקרא יותר חומר בנושא ותצבור עוד ועוד ידע אתה תראה שיהיה לך קל יותר ויותר להתמודד מול השטויות של הבריאתנים, בינתיים אתה משתפשף ולומד את הטקטיקות השונות, זה מצויין. אני מציע לך בחום לעבור על מאמריי הפורום הנוכחי וכמו כן על המאמרים והקישורים של פורום "מדע פופולרי" מבטיח לך שתהנה ותלמד הרבה דברים חשובים. משתמש בצלילים.

scorpionsrulz

New member
אין ספק שאני יענה

ברור שאני קורה את המאמרים האלו אבל הבעיה שאם הבריאתנות אתה תראה להם כל דבר כל הוכחה שקיימת הם יגידו לך בכל זאת משה עמד במעמד סיני וקיבל את התורה תראה אולי הוא עמד שם אבל לא כדי לקבל את התורה אולי רצה לראות את הנוף פשוט

scorpionsrulz

New member
כנס

את מאמרי הפורום הנוכחי כן קראתי ואפילו שלחתי לקליגה תיקון לאחד המאמרים והוא תיקן..בפורום ביאולוגיה הסכימו עם התיקון

כל הכבוד ../images/Emo13.gif

לגבי מושיקו והר סיניי, אין שום עדות רצינית לכך שהמעמד הזה בכלל התקיים איי פעם, הבריאתנים טוענים שלא ניתן לזייף מעמד כזה שבו צפו 600 אלף בני אדם, העניין הוא שרק כתוב בתורה שכל עם ישראל נכח במעמד, האם ניתן למצוא איפשהו 600 אלף חתימות של האנשים שנכחו שם שמודים שהם באמת היו שם? מחר אני יכול לכתוב ספר ובו אני אטען שהסבא של סבא שלי הצליח להתעופף באוויד בעזרת ניפנוף בידיו ומאות בני אדם צפו וראו אותו, אפשר לכתוב על נייר כל שטות שבא לך, כתוב גם שישו הלך על המים ואנשים רבים ראו אותו עושה זאת. כמו כן מוזר מאד איך עם שלם ועצום שעמד סביב משה שמע את קולו? הרי באותה תקופה לא היו מגבריי קול או רמקולים, איך יתכן שעמדו סביבו 600 אלף איש ברדיוס של לפחות כמה קילומטרים ממנו וכולם הצליחו לראות ולשמוע אותו? לא קצת תמוה בעיניך? כמו כן איך יתכן שבתורה שמשה הוריד כביכול מהר סיניי מתוארים מאורעות רבים שהתרחשו רק זמן רב לאחר מכן כולל תאור מפורט של מותו שלו עצמו?? וזה רק חלק קטן מהסתירות בסיפור הזה, כנס לאתר "חופש" שנתתי לך קישורים ממנו והכנס לתיבת החיפוש את המילים "הר סיני" תקבל הרבה מאמרים והסברים על הנושא השטותי הזה. משתמש בצלילים.

למעלה