וזה בשושו

שרי ארגוב? גם היא מכרה את הפרארי?

בחיי שלא מצליח להבין את כל ה "מדריכים" האלו. מישהו באמת מאמין שיש תבנית מסוימת של אישה שכללללל הגברים מתחברים אליה? לא מזלזל חלילה בספר או בסופרת ויכול להיות שזה ספר משעשע וחביב. אבל לצאת במסקנה שגברים אוהבים ביצ'יות ? אולי מחר אני אכתוב ספר. "גברים אוהבים נשים שאוהבות". נקודה. לא נשמע לך טוב יותר? יום טוב

אז לשים שלט למכירה על הפרארי שאין?

רק שחושב שאזדקק לסופר/ת צללים, כשרון כתיבה אין ממש...

OK רעיון יש, יחצן יש, עכשיו חסר

סופר/ת ויזם עסקי... בעצם למה לשים שלט על הפרארי? אולי בעקבות ההצלחה נוכל לרכוש עוד אחת?

יערית

New member
גם זה לא בעיה

רק בבקשה לא פרארי,אני אוהבת יגואר
מבטיחה לך הצלחה גדולה!אנשים מתים על החרטה הזו.

אז קדימה...מגלגלים ?

אגב, עם הבטחות לא סוגרים עסקאות. אנחנו צריכים קצת יותר מזה... מי מכין את התוכנית העסקית? ואין בעיה, את תקבלי את היגואר. אני מוכן להסתפק ב"רק" ג'יפ מיצובישי, העיקר שנצליח.

Ima Adama

New member
"נשים"

זה שם הספר שמדבר על "גברים אוהבים נשים שאוהבות" ו נשים שאוהבות גברים אוהבים...:) אני באופן אישי חושבת שנשים ביצ'יות הן תוצר של הפמיניזם ולא שאני לא בעד נשים שעומדות בזכות עצמן, להיפך.. אבל זה לא צריך לעמוד בסתירה לעובדה שאישה יכולה להיות דעתנית מחד ונשית ורכה מאידך. הבעיה טמונה בגבר "החדש" שלמד לנצל את שיוויון הנשים המיוחל ונהנה מכל העולמות כאשר מחויבות הוא הדבר האחרון שרצה והיום מוגש לו על מגש של כסף, רק לא מבין שהוא עצמו נופל באותו פח ששני המינים סובלים ממנו - סיפוק יצר רגעי ומיידי במחיר של הפסד אינטימיות, מחיר יקר לדעתי.

ואני בכלל לא אוהבת הגדרות

וקטלוגים. אשה היא אשה באשר היא ואין אשה הדומה לרעותה וטוב שכך. אנחנו ממש לא צריכות סימון קטלוגי עלינו.

maof

New member
נו.....הגדרות וסימן קטלוגי

אז לפחות תצרפי פתק להחלפה מעוף

שרי ארגוב

לפי מה שהבנתי היא אשת רדיו וטוק שו מלוס אנג'לס... לעיקר הספר מתאר פשוט איך לשמר זוגיות שיש אותה איך לא לפול מדייט לדייט ולעשות את אותן טעויות.. אך לעמוד על דעתך מבלי להתפשר ולאבד את עצמך מול הבן זוג והביצ'ית פשוט אשה נעימה..אם כוח שליטה על הרגשות שלה מבלי להתבכיין או לקטר או לנדנד..אך יודעת לעמוד על שלה.. ומה רע???????????

אין כאן ענין של רע או טוב

חושב שיש רק את מה שאת באמת. כל השאר זה סתם פוזות. אז אם תצליחי לעשות פוזה בהתחלה ונניח שזה באמת יצליח, האם זו תיהיה את או אותה אחת שכותבים עליה בספר? יותר מזה, כמה זמן תחזיקי מעמד בהצגה הזו?

למעלה