וזה בשושו

destiny36

New member
גברים נעלמים? לא

הם סתם בורחים למקום טוב יותר.. אתמול חברה סיפרה לי על מישהו שהכירה בערב הסילבסטר. את הלילה הם סיימו במיטה שלו ובבוקר הוא החזיר אותה הביתה. אז מה הלמה כאן? פשוט קרה מה שקרה ונגמר. גברים לא אוהבים ביצ'יות הם פשוט לפעמים לא מעריכים את הלא ביצ'יות. בדיוק כמו שנשים מעריכות רק כשנופל עליהן שוב איזה מניאק. את הספר לא קראתי. בטח גם לא אקרא. ומה שבטוח שאפשר תמיד לקחת את הדברים אל הצד השני.

שלגיה 13

New member
אני קבלתי חוות דיעה גברית.....

אחרי שקראתי כתבה על הספר ב"לאישה", ובתור גבר הוא לא אוהב אישה שמשחקת "קשה להשגה", אפילו אם זה מוסווה. אם רוצים הולכים על זה עד הסוף, בלי משחקים, זה רק תורם לכנות בין בני הזוג. אבל אם הולכים על יחסים מזדמנים, אז התאוריה כנראה עובדת....

זה לא עניין של משחק

ראשית תשאלי את הגבר עם בדייט הראשון אשה ששוכבת איתו...כמה זמן הוא נשאר אתה.. שנית תאשלי את הגבר הזה אם אשה שריגשה אותו בהתחלה..מכל הסיבות הנכונות..אחרי תקופה של יחסים שפינתה את כל זמנה בשביל והפכה אותו לכל עולמה, (בעצם בטלה כל דבר שאהבה לעשות לפני שפגשה בו) באמת כמה זמן אותם מערכת יחסים החזיקו מעמד.. ותשאלי את אותו הגבר שאשה ששכבה איתו צ'יק צק..וטלפנה אליו כמה פעמים ביום..באיזו מהירות הוא ענה..וכמה זמן זה החזיק.. יש כאלו שלעולם לא יודו ויש כאלו שיגידו באמת מה מרגש אותם..

מקפיצים

New member
ושוב היא מחפשת

מה לא בסדר בה... ושוב תוהה אם הייתי עושה ככה ולא ככה, נותנת לא נותנת, מבשלת, מתיפייפת, משחקת, מעפעפת.... או, והפעם יש מתכון בדוק להצלחה, היא תראה לו מה זה, תשחק אותה גבר בדמות אישה. אולי אפשר כבר לתת לו ללכת בלי להרהר, לנתח, לזיין את המוח... הוא הלך כי כך רצה, לא התאים לו, או שזיון זה כל מה שרצה. נקודה. מקפיצה ...

בואי נגיד ככה

אם באמת יש גברים מסויימים שמה ש"עושה להם את זה" זה לקבל מישהי קשת השגה שמשחקת משחקים, הם לא יהיו חלק מפוטנציאל הגברים שארצה ללכת איתם. יש מכל הסוגים והמינים, את צריכה לבחור את הסוג המתאים לך, ואם רוצים משהו אמיתי הוא צריך להיות אמיתי מההתחלה, משחקים זה לגנון או לסתם יחסים זמניים שמוגדרים כך מראש.

למה משחקים?

אפשר לקרוא לזה בדיקת רצינות. אם מישהו מתבאס מזה שמישהי לא קופצת איתו ישר למיטה מבלי להכיר אותו, מן הסתם גם אם היא היתה קופצת איתו למיטה הוא לא היה נשאר איתה מעבר ללילה אחד כי כנראה שהוא לא מחפש קשר ארוך טווח. ואני לא מנסה להתחסד, אני בדיוק כמו כולם. בסופו של דבר, כשמדובר בקשר איכותי, כל אחד מחפש את הדברים המיוחדים, הקשים להשגה ולא את הזמינים שהוא מקבל בלי להתאמץ. אם צריך להתאמץ בשביל משהו כנראה שהוא שווה יותר מאשר משהו אחר שקל להשיג אותו. זה לא בכוונה עם תכנון מראש, פשוט ככה אנחנו בנויים, גם גברים וגם נשים.

עם החלק הראשון

אני מסכימה... בכל מקרה מה שלא הולך לא יילך כך או אחרת. לגבי השני.. אף פעם לא אהבתי לרדוף, אף פעם לא חשבתי שכדי לאהוב צריך להתאמץ ולצאת מגידרי, צריך פשוט להיות נוכח, נותן ומקבל אבל לא משחק. אני לא בנויה ככה, בטח יש עוד כמה כמוני ביקום ובטח יש גם אחרים.. ככה זה.

מעניין זו היתה תגובה של אחד הגברים

שרואיינו.. שמייד אחרי שהדייט המרגש ניגמר..המחשבה היתה דומה... וכן..הם מחשפים את מה שמרגש ומה שמפתיע..אם צריך להתאמץ כניראה שזה שווה את המאמץ..מה שבא בקלות גם הולך בקלות.. ועל זה מדבר הספר..

maof

New member
מאמץ נו.....טוףףףףףףףף../images/Emo39.gif

למה להתאמץ או שיש או שאין... מה שבא תמיד יכול ללכת הרי זה ברור כשמש בצהרי יום
מעוף

בואי נגיד אחרת..........ותקשיבו טוב

נורא קל לדעת מה הגבר שמולך רוצה. אם הוא מתייחס אליך רק כאל אובייקט מיני. את מייד תדעי, כי הוא יתעניין מעט מאד במה את עשוה ובחייך. הוא יכוון מהר מאד ל"יתרונותייך" הבולטים. המסרים שהוא יעיביר לך בSMS יהיו בהם שדרים מיניים. חוץ מזה הוא לא יקרא בשמך. ולכן לא תשמעי הרבה "יעל...או שושי....יקירתי" אלא הרבה "ממי" "מותק" "יפתי" כן זה שם שמתאים להרבה נשים לאו דווקא לך וכך הוא לא יתבלבל בין כל אלה שהוא מפלרטט איתן. חוץ מזה אם הוא ביצ' אמיתי וכל מה שהוא רוצה זה להשכיב אותך הוא גם מהר יעלם. אז לא תמיד זה רע שהוא נעלם הוא נעלם וכמה מוטב מוקדם מאשר מאוחר לפני שפיתחת תמונות וסרטים על עתיד ורוד משותף

מיKה

New member
עכשיו אני מבינה

למה התגרשתי! שנים שהוא היה קורא לי יקירתי, ממי, מותק, יפתי... שנים! איך לא עליתי על זה לפני?

חה חה חה....עכשיו הבנת??????

ככה הם לא מתבלבלים "שושנה, שרה, שולה....יעל,,, מיכל"""" מותק זה מותק וממי זאת ממי. ויקיריתי זו יקירתי תראי אפילו את אודטה היא פוחדת שתשכח את שמות המרואיינים שלה אז לכולם היא קוראת "יקירי" או "יקירתי" "תודה לך יקירי" או "שלום לך יקירתי" פשוט נורא אני רק שומעת אז זה חוטפת חרררררררררה פעם אמרתי למישהו שקרא לי "מותק" "היי סליחה התבלבלת קוריאם לי שירה"........ ושוב תקנתי אותו....כך הכרחתי אותו לומר את שמי. תארי לעצמך שברגעים אינטימיים הוא לא לוחש את שמך כי הוא פשוט לא זוכר עם מי הוא כרגע..... לכן הם תמיד לוחשים "הוי ממי את נהדרת..." או "אוי מתוקה את משהו..." היי הלו.................... יש לי שם......... אתה יכול להוסיף לזה שאני מתוקה שאני "משהו" אבל אל תדלג על השם שלי שמא אחשוד בך שאינך זוכר עם מי אתה............

לכן שינוי תגובות

רצוי במקרה כזה..לדוגמא שיש בספר: אם היא מחכה לך לארוחת ערב כל יום בשבע בערב מתקשרת לעבודה..ואתה אומר: עוד מעט מגיע..אבל מגיע בתשע..כי.. וככה זה יום יום התגובה שלה צריכה להיות: תביא לך משהו בדרך..כי המסעדה סגורה.. ואם: אתה אחד שנוסע הרבה ויש הסכם שאתה מתקשר כל יום בשש בערב והשיחה מתנהלת כסוג של חקירה ונמאס לך..והיא מרגישה שכבר אתה לוקח אותה כמובן מאליו..כל מה שהיא צריכה לעשות זה לשנות כיוון..ולא להיות שם בשבילך בשש בערב.. ניראה אז מה יקרה..

למעלה