וזה בשושו

destiny36

New member
../images/Emo5.gif נשבעת לכם שזוגיות נשמע לי

מגעיל?! לחכות לו להכין לו יללה ללה שילך לאמא שלו
ועל זה אני אומרת "לא. לא רוצה כזה" (הייתי נשואה לזה) לא צריך לחכות שנים כדי להגיד לו תביא לך משהו בדרך. צריך מהתחלה להגיד לו "ממי נשמתי גלבי ורוחי..תביא גם לי עיוני בדרך משהו"

maof

New member
ואיך לא ראיתי את זה....../images/Emo13.gif

ירח דבש לפני החתונה זפת אחרי הדבש מעוף

יערית

New member
ביצ'יות

בכל אחת ואחד יש את הפאן הזה,זה לא פועל יוצא לרוע, יש בזה הרבה מן המשחק כי הרגשות מנוטרלים והראש עובד טוב יותר.ז"א,אישה המחוזרת ע"י גבר שלא ממש מוצא חן בעיניה לא תיענה לחיזוריו ותיחשב ביצ'ית, תדחה את חיזוריו ותחשב "הקשה להשגה",אותו הדבר גבר, גבר שימצא במקום שבו הוא מחוזר ולא מרגיש צורך לענות לחיזורים ייחשב hard to get. אבל כששני אנשים נמצאים פחות או יותר באותו מקום הן מבחינת החיזור,ריגוש וציפיות האחד מהשני,הביצ'יות{הפריג'דריות} מתמוססת והאותנתיות נכנסת להילוך גבוה.

R a c h e li

New member
../images/Emo41.gifשאלה../images/Emo41.gif

האם אישה שקושרת את בן זוגה עם אזיקים למיטה ניקראת ביצ'ית
מה לעשות רחלי בתקופה טרולולולי......

ולסיכום..שהיה בראשית רק המלצה..

ולסיכום: ראשית זו היתה המלצה לקרא..מי שמעוניין. שנית יש כמה עקרונות בסיסיות שאני ממש מסכימה איתם. ולסיכום מי זו הביצ'ית כמו רבות שטעו כאן..התרגום או ההגדרה אינה נכונה. |וההסבר של הסופרת הוא: הביצ'ית החדשה והמשופרת היא חזקה מבפנים והיא יכולה להיות נחמדה מאוד כמו ה"נחמדונת" רק בהבדל אחד:היא דורשת את אותה נחמדות בחזרה. לא מדובר באשה כוחנית אגרסיבית, כי לא פעם אחרי אשה כזו מסתתר חוסר בטחון. וההבדל המשמעותי בניהן..בין הנחמדונת(קלה) והביצ'ית שהיא לא מפחד להיות לבד!!! ואלו כמה נקודות שוות: --------------------- -את לא צריכה להיות מיס עולם-מספיק שתהיי אדישה לקסמיו -אם את לא שמה עליו-את הופכת לאתגר -אם את מאמינה שאת נהדרת-מהר מאוד יאמין בזה בעצמו. -כדי לדעת כמה את תלויה בו-יפסיק להתקשר -גברים יודעים לזהות אשה קלה.. -סקס וריגוש הם לא אותו הדבר -אם את חונקת אותו-הוא יחפש דרך מילוט -רוב הגברים נוטים לזלזל באשה שמסכימה איתם על כל דבר -נתינה ללא גבולות מזמינה זלזול-ריחוק מחזיר את הכבוד האבוד -וכן הלאה..אך בעיקר זו היתה המלצה לקרא..כי יש סיפורים ויש המון הומור -ואני בטוחה שיש בדברים חלק שתזדהו איתו.. אז יאללה תהנו. אני נהניתי.

למעלה