זה נקרא ביצ'ית????...זה נקרא בן אדם
ביצ'ית זה ביצ'ית. נקודה. ומה שאת פרטת כאן, זה תיאור של אדם, שיודע בדיוק מה הוא שווה. בשביל זה לא צריך להיות אישה, גבר, או ביצ'ית. צריך להכיר בערכיך <וזה לא אומר אגו-מניאקיות>. בשביל זה לא צריך לקרוא ספר. כרגיל כל הספרים האלה, שמחבריהם חושבים, שהמציאו את הגלגל. הנסיון הזה כביכול להראות לנשים כיצד להחזיק בגברים כל כך פאתטי. כל כך מגוחך בעיני הניסיונות האלה, כביכול להבין את נפש הגבר ולהתחכם לו. קודם כל, אדם צריך להכיר בערכו ואז הוא גם יתחבר לאנשים ה"נכונים". אם בדרך יש "נפילות", גם זה קורה. בשביל זה לא צריך לקרוא איזה "ספר" או יותר נכון חוברת מתכונים.... עיצות של סבתא?.... דווקא נראה לי, שהסבתות היו ממליצות על דרך אחרת לליבו של הגבר.... אלא אם הן משתייכות לעידן המודרני.... ובהתייחסות ספציפית לדברייך: "רוב הגברים אוהבים את החופש שלהם"?... נו, באמת, והנשים לא? "אינם אוהבים נודניקיות או שיחות נפש אחרי סקס"....? ונשים כן אוהבות נודניקים? שיחות נפש אחרי הסקס, לא בהכרח נחלתן של הנשים ולא כולן מתות על זה, למרות האמירה. ובכלל כל האמירות הנ"ל רק שייכות לדור אחר והייתי אומרת, שיש בהן ריח חריף של שובניזם. אני לא הייתי עושה את ההבחנה הזו בין גברים לנשים, לדעתי ברוב המקרים, ולפחות באמירות כאן, זה ממש פאסה! וכל מי, שחושבת, שהיא "תתפוס" לה את גבר חייה "בזכות" חוברת המתכונים הזו, אז שיבושם לה ולדעתי הדרך לפניה ארוכה עוד הרבה, עד שבאמת היא תצליח להפנים את מהות השינוי האמיתי בין גבר לאישה!