וזה בשושו

וזה בשושו

המון פעמים עולה כאן השאלה (שאלות) לגבי הדייט הראשון למה הוא נעלם אחרי הדייט הראשון למה הוא המתעלל הטלפוני וכו וכו.. רק המלצה..לנשים כמובן-ספר חובה כדאי מאוד לקרא את את הספר של שרי ארגוב(הגברים לא אמורים לקרא את זה..אחרת יחכימו..) למה גברים אוהבים ביצ'יות כתוב בהרבה הומור.....

mars4

New member
תשובה לגבי למה גברים אוהבים

ביצי'יות אין לי (לשאר דווקה יש לי אבל לא בטוח שאת רוצה לשמוע) אבל על אותו משקל שמה תחכימו אותי : למה נשים נמשכות דווקה למניאקים?

אז

כשמדובר בביצ'ית ההגדרה היא לאשה: עם עמוד שידרה שעומדת על דעתה שיודעת את ערכה שמתייחסת לעצמה כאל "מתנה" שיש לה חיים משלה שאיננה תלויה כלכלית או נפשית בגבר שאיננה הופכת אותו לכל עולמה שאיננה מבטלת את עצמה ואשיותה על מנת לרצות אותו שיודעת לשתוק שצריך שיודעת לתמוך שצריך שיודעת לתת מרחב שצריך שיש לה את העיסוקים שלה וחברים משלה ותחביבים משלה שיש יחד וכל אחד לחוד ובוא נהייה כנים רוב הגברים אוהבים את החופש שלהם אינם אוהבים נודניקיות או שיחות נפש אחרי סקס שאינם אוהבים קיטורים ותלונות שמגיעים הביתה ואשה ביצ'ית היא אחת שבמקום לעשות את הנ"ל תתפוס מרחק כאשר יש לך מצב רוח.. אז אולי ההגדרה בעברית או אנגלית אינה נכונה אבל זה ספר מאלף ובהחלט ממליצה לקרא אותו. ראשית כי הוא כתוב בהומור הסטרי ושנית..למרות שזה נשמע כמו עיצות של הסבתא כניראה מדובר בשיחות רבות רבות עם גברים שהודו מה מושך אותם ומה לא...

שיט,אני ביצ'ית!

ריפרפתי קצת בספר בסטימצקי, נחמד,חייכתי לעצמי. אבל לא אוהבת את הז'אנר הזה של הספרים שמתחילים ב:"איך להיות..."

הממממממממ...

ביצ'ית מחייכת...זה נחמד.

יוווווווווווווווווווווווו...

בשנייה עשית עכשיו מה שהאדוויל לא עושה כבר יומיים
כבר לוקחת קיסם לנקוב חור עגול וברור.

דייט

רק שתינו והאיקרא נקרע את האמאמא של הלחם הנימוח הזה... כמו שתי ביצ'יות אמיתיות!

זה נקרא ביצ'ית????...זה נקרא בן אדם

ביצ'ית זה ביצ'ית. נקודה. ומה שאת פרטת כאן, זה תיאור של אדם, שיודע בדיוק מה הוא שווה. בשביל זה לא צריך להיות אישה, גבר, או ביצ'ית. צריך להכיר בערכיך <וזה לא אומר אגו-מניאקיות>. בשביל זה לא צריך לקרוא ספר. כרגיל כל הספרים האלה, שמחבריהם חושבים, שהמציאו את הגלגל. הנסיון הזה כביכול להראות לנשים כיצד להחזיק בגברים כל כך פאתטי. כל כך מגוחך בעיני הניסיונות האלה, כביכול להבין את נפש הגבר ולהתחכם לו. קודם כל, אדם צריך להכיר בערכו ואז הוא גם יתחבר לאנשים ה"נכונים". אם בדרך יש "נפילות", גם זה קורה. בשביל זה לא צריך לקרוא איזה "ספר" או יותר נכון חוברת מתכונים.... עיצות של סבתא?.... דווקא נראה לי, שהסבתות היו ממליצות על דרך אחרת לליבו של הגבר.... אלא אם הן משתייכות לעידן המודרני.... ובהתייחסות ספציפית לדברייך: "רוב הגברים אוהבים את החופש שלהם"?... נו, באמת, והנשים לא? "אינם אוהבים נודניקיות או שיחות נפש אחרי סקס"....? ונשים כן אוהבות נודניקים? שיחות נפש אחרי הסקס, לא בהכרח נחלתן של הנשים ולא כולן מתות על זה, למרות האמירה. ובכלל כל האמירות הנ"ל רק שייכות לדור אחר והייתי אומרת, שיש בהן ריח חריף של שובניזם. אני לא הייתי עושה את ההבחנה הזו בין גברים לנשים, לדעתי ברוב המקרים, ולפחות באמירות כאן, זה ממש פאסה! וכל מי, שחושבת, שהיא "תתפוס" לה את גבר חייה "בזכות" חוברת המתכונים הזו, אז שיבושם לה ולדעתי הדרך לפניה ארוכה עוד הרבה, עד שבאמת היא תצליח להפנים את מהות השינוי האמיתי בין גבר לאישה!

זה ספר שנותן המון תשובות

להמון נשים שחוזרות על אותן הטעויות שלהן ואינן מבינות מדוע מערכת יחסים לא מחזיקה..מדוע הגבר משועמם אחרי שהיתה התרגשות ראשונית..מדוע הדייט הראשון היה אחלה..אחרי הסקס ולמה הוא נעלם למחרת ולא עונה לסמס שלה..וכו וכו.. הספר כתוב בהמון הומור ויש המון נקודות חשיבה ושינוי גישה שאולי דווקא יאירו לנשים רבות..או לגברים..את הדרך..

אמממממממ

אולי משום שהביצ'יות הן פרי יצירתם של אותם הגברים? אולי משום שהן אוחזות בביצים תרתיי משמע? אולי משום שהן יותר דעתניות ובעלות אישיות סגורה עם עצמן? ואולי משום שאישה חייבת להיות ביצ'ית בכל המישורים על מנת לשרוד בעולם הגברי הזה. סתם תוהה...

פיספסתם בגדול את משמעות

הכינוי ביצ'ית.. אין הכוונה לאשה רעה אלא: לאשה שאינה "נחמדה ומתוקה שרוצה רק לרצות את הגבר שלה..אלא, אשה שיודעת את ערכה ואינה מוותרת על אשיותה..אשה אצמעית עם הרבה כבוד לעצמה.." ומי שיש לה כבוד לעצמה הגבר גם יכבד אותה.. והנחמדה זו אחת שתעשה הכל..הכל..במחשבה מוטעית מראש..שאם תרצה את הגבר..הוא ישאר אתה..ימשך אליה..וכו וכו.. ומי שלא קרא.. לא יודע מה הוא מפסיד.. ויקום הגבר שיואמר כאן שאינו אוהב את הצייד או שלא מעריך את היחד וכל אחד לחוד.. את המסתוריות ואת הצורך להרגיש שהוא השולט למרות שמאחורי הקלעים ה" ביצ'ית" בעצם שולטת בדברים..או יותר נכון בחייה שלה..

אנשים נוטים לראות

במילים מסויימות את ההבט "הרע" של המילה... הסברת יפה איך מוגדרת הביצ'ית בספר שהמלצת . ואני אהבתי כל הגדרה , כמובן שהייתי משנה ומוסיפה עוד! הגדרה גברית אחת לא עולה בקנה אחד עם הגבר שלי(לפחות) אבל זה כנראה כי הוא מעיד עלעצמו שהוא מחובר מאוד לצד הנשי שלו(בכולנו יש שני צדדים:)) ) וזו ההגדרה על השיחות שאחרי הסקס... כי דווקא שם המילים הכי אמיתיות הכי עמוקות השיחה הכי כנה יוצאת מאיתנו... אלו ריגעי אושר למעשה.
על כולנו קודם כל להכיר בערכנו לחשוב/לדעת שאנחנו מתנה ...
מפה אפשר לגעת בשמיים/בחלום/בקצה ענן/באושרנו אנו. גבר ~אישה~ מלחמת העולמות.

לגביי

המשמעות בעיניי לאישה ביצ'ית היא אחרת ממה שהסופרת מתארת שם, לא קראתי, רק על סמך המשפט שלך.."פיספסת.." אישה ביצ'ית בעייניי, היא אישה שתופסת את העולם בביצים, ללא קשר לגברים או למשחק איתם, אינדיוידואליסטית שכזו. אישה ביצ'ית היא אשה אסרטיבית בעלת נוכחות דומיננטית, דעתנית, אחת שנשענת רק על עצמה. "הרוע" לא נמדד באופי או בתכונה מושרשת, אלא בכוחות שבה, כח המשחק שגלום בבצ'יות, לדעת מתיי לאחוז במושכות ומתיי להפנים, את זה, לא כל אחת מסוגלת לעשות. אחת כזו שלא מוותרת על האישיות שלה למען כלום בעולם. בד בבד עם כבוד ורצון להגשים את עצמה גם בתוך המסגרת. זו אישה ביצ'ית בעיניי. אישה עם סחרור של הצלחות ולא במחיר של משחק ע"י או עם גברים.

למעלה