והשבוע מה שהוכן

  • פותח הנושא ak5
  • פורסם בתאריך

ayeletba

New member
אק יקר,

העוגות שלך נפלאות. את ריחן המשובח ניתן להריח בכל רחבי העיר. ואני עדיין תוהה ושואלת - מי אוכל את כל העוגות? (השאלה רצינית) ו..איך אתה נשאר כל כך רזה אחרי כל העוגות האלה (קשה להסתיר את קנאתי הרבה והשאלה הזו היא ממש פחות רצינית..). אהבתי את השיטתיות שבה אתה מנסה כווווול המתכונים בספר של דנית ס.
 

ayeletba

New member
עוד משהו..

אני שוקלת להמליץ לדנית עליך בתור נסיין - דעתך? העוגה היחידה שניסיתי אצלה היתה שקדים בקצפת - מ ע ו ל ה !! דווקא נפלתי עם איזו פשטידה שלה..אבל נסלח לה..
 

ak5

New member
בכיף

טוב שלא קראתי לעצמי KK כי אז היית קוראת לי קק ואמא שלך היתה קוראת לי קקי. סתם עלה במחשבתי
 

effyba

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

 

ak5

New member
אני פשוט מחלק אותן כשאני

מתארח וטועם בעצמי כמובן. קצת חדר כושר ואם תהיה בעיה מירי תשמח לקבל אותי. כשאמא שלך תעבור לעיר אז הריח יעצר אצלה. הספר פשוט טוב. ראיתי אתמול שיש לה עוד 2 ספרים אחד כללי ואחד פשטידות. אני כבר לא קונה ספרים. הכל באתר אך אותם אבדוק בכל זאת. מקווה לא להתעייף ולהמשיך בין דפי הספר גם בשבועות הקרובים. לא מצאתי ספר עד היום שהיה שווה להתמיד מתכון אחר מתכון בהסתייגות אחת לכיוון (עוד) + עוגת השבוע של פסקל ששניהם מצויינים.
 

ayeletba

New member
א. אתה לא מעודכן..

ההורים שלי כ ב ר בעיר. ב. הרסת אותי מצחוק עם הקקי. אקי קקי. חחח. ג. לי יש את כל הסדרה של דנית (נה נה נה נה ) גם פשטידות וגם "בקלי קלות". היה מבצע על שלושתם בעס\בודה. אז קניתי. שיהיה. ספר הפשטידות נראה מוצלח אם כי ניסתיי פשטידה אחת אבל..לדעתי, היא לא הצליחה. לדעת חברותיי שכובדו בה - היא הצליחה מאוד..
 

ayeletba

New member
חחחחחחחחחחחח

רק עכשיו ראיתי את האקי של אמא שלי. ענק..במיוחד לראות אותי יושבת כמו פוסטמה מול המחשב עכשיו וצוחקת (טוב שרוב הקהל כבר הלך לישון או סתם שקוע בטלויזיה..).
 
למעלה