והפעם נכיר את...שיר !

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

shyanne

New member
בוא נראה...

שמאלנית או ימנית? למה? מה את אוהבת הכי בפורום הזה? מה התכונה שאת הכי שונאת (באנשים בכלל)? מה התכונה שאת הכי אוהבת? הופעות או מסיבות? ניסית פעם גאנג'ה? אהבת? מוש או שוטי? ולסיום... תתארי את עצמך במילה! :)) יומטוב לך :)

DidjiT

New member
../images/Emo70.gif

שמאלנית או ימנית? שמאלנית למה? כי אני לא בעד לרצוח סתם אנשים =] מה את אוהבת הכי בפורום הזה? את האנשים, אחלה אנשים! מה התכונה שאת הכי שונאת (באנשים בכלל)? זה לא תכונה.. זה בן אדם.. מה התכונה שאת הכי אוהבת? שהם מקבלים? בלה בלה...חח הופעות או מסיבות? הופעותתתתתתתתתתתתתת ניסית פעם גאנג'ה? לא =[ אהבת? כאילו הלו? מוש או שוטי? שוטי..יותר שמחים.. ולסיום... תתארי את עצמך במילה! :)): מאגניבה.

DidjiT

New member
אנשיםםםםם

תשאלו אותי עוד שאלות!!! זה כיף =] טחחחחחחחחחח

nawa

New member
../images/Emo35.gif

אוכל בשבילי זה כמו ? מוזיקה בשבילי זה כמו ? הילה בשבילי היא כמו ? מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת מגיעה לבית ספר ? מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת חוזרת מבית הספר ? מה היית משנה בעצמך ? מה היית משנה באחרים ? (בחרי מי שאת רוצה ותרשמי מה היית משנה בו/ה) את מי מהפורום היית לוקחת לאי בודד ? את מי מהפורום לא היית לוקחת לאי בודד ? (נראה לי שאני יודע את התשובה) מי לדעתך צריך להיות הבא בתור שנכיר ?

DidjiT

New member
../images/Emo70.gif

אוכל בשבילי זה כמו ? משהו שאוכלים שרעבים. מוזיקה בשבילי זה כמו ? משהו ששומעים שרוצים לשמוע מוזיקה. הילה בשבילי היא כמו ? חברה טובה. מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת מגיעה לבית ספר ? מממ.. אומרת שלום לאנשים? מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת חוזרת מבית הספר ? הולכת לשירותים.. בריצהההה יש לי מנגנון עצבני. מה היית משנה בעצמך ? את היותי פסימית? מה היית משנה באחרים ? (בחרי מי שאת רוצה ותרשמי מה היית משנה בו/ה) לא הרבה אני מקבלת אנשים כמו שהם (אהמ אהמ.) רק את גלעד מהפורום הייתי משנה קצת הרבהההההההההההההה אולי שיהפוך להיות בן אדם שונה לגמרי? את מי מהפורום היית לוקחת לאי בודד ? מממ.. תומר.. מצחיק, גבר גבר, וגם יפההה..חח את מי מהפורום לא היית לוקחת לאי בודד ? (נראה לי שאני יודע את התשובה) גלעד ללא ספק! מואהאהאה מי לדעתך צריך להיות הבא בתור שנכיר ? תתתתתמר

DidjiT

New member
../images/Emo70.gif

את תחמנית ... אהבתי אחותי.. אהבתי...
אבללל.. ממך רק שתבואי למסיבה... =] סבבבבבה?
ומאחרים?.חח המון המון מכנסי דייגים בכל הצבעים ומכל המינים

DidjiT

New member
../images/Emo70.gif

מאוד גאה!!!!
למי עוד יש בת כה חמודה? ואני לא יודעת למה לא משנים...

למעלה