../images/Emo70.gif
איך ומתי התחלת לכתוב בפורומים ולמה זה משך אותך? אני חושבת שזה היה משהו כמו לפני 9 חודשים בערך בפורום הרשמי של שוטי.. יש מצב? כי חיפשתי מקום לדבר אם עוד אנשים שאוהבים תשוטים =]
מה עדיף- ברד או אייס קפה.? (תזהרי עם התשובה שלך!) אייס קפה רולז!
אם היו אומרים לך שיש לך הקצבה של קעקוע אחד ופריסינג אחד- איפה איך איזה ולמה? קעקוע. לא. אבל אם כבר אז ברקוד בצאוור מתחת לשיער ופירסינג ברוררררררר שבלשון!
צבע אהוב? כרגע ירוק
בומבמלה / שנטיפי / בראשית / אשרם / סגול ?!?! בנתיים בומבומלה..חח [זה כל מה שהייתי] אבל אני בטוחה שבראשית טוב פי אלף!
המברוגר פיצה או שווארמה? (לא שזה מזיז לי!) את הורגת את החיות ואת עצמך!!!!!!!! פיצה מן הסתם...
גבינה צהובה או מלוחה? מלוחה רולז!
ים או בריכה? בריכהההההה [כן אני מוזרה]
טלפון , פלאפון או sms??? פנים מול פנים, אבל אם כבר שואלת אז טלפון.. כי בפלא' מעירים לי על כל אגורה והטלפון זה בא עם כל הבית..חח icq , מסנג'ר או מייל? מסנג'ר רולז!
מה את חושבת על סטיגמות והכללות? לא חושבת על זה.
תאמת- את קונה/מכינה צרובים? או קונה דיסקים אורגינל? צורבת ומידי פעם קונה אוריגינל.. שיש כסף...
מה את אוהבת אצל בנים- עזבי אותך עגיל בלשון/מנגנים על תופים וראסטות...אחותי זה דברים שיטחיים...דברי איתי על תכונות והתנהגות! טוב... אם הלכנו לשם אז... שניה! טוב ככה, בנים? חשוב שיהיו שחורים.. כאילו גוון עור שחום.. שיער שחום.. עניים ירוקות.. בייבי פייס ושיהיו שחיפים ... זה חיצוניות... ופנימיות? ביישנים,"תמימים", שידעו לגעת כמו שצריך , שידעו לחבק כמו שצריך [כמו שכבר ציינתי בעבר... חיבוק זה הדבר שהכי חשוב לי!] שידעו לאהוב... יש אנשים שלא יודעים לאהוב... חחח וזהו בעיקרון.. אין לי "סטנדרטים גבוהים".. [רן שתוק.]
הולכת על בליינד דייטים? עוד לא יצא לי.. אבל למה לא?
מה את חושבת על זמרות כמו לירון (רוני) סופרסטאר דואני?! את רוני אישית אני לא אוהבת! כי שמו לנו עובדה שהיא סופרסטאר ואין מה לעשות.. היא לא התקדמה בזכות עצמה אז לא מגיע לה שאני יעריך אותה בזכות עצמה.. [הדר שתקי.] [חח]
מה את חושבת על מעודדות?!? שהן מאגניבות! [עכשיו תגידי לי שלירון הייתה מעודדת לפני שהיא נהייתה רוני..חחח]
השאלה האחרונה אבל בהחלט חביבה...!!! סטרייט ,דו או גאה? סטרייט! ללא ספק..חחח [אבל את כבר יודעת את זה לא?
]