והפעם נכיר את...שיר !

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך
מממממממממ אוקי סולי....שיר!

ואני יודעת שאת אוהבת את הכינוי, תפסיקי להכחיש - אם היו לך כנפיים...לאן היית עפה איתן??? - מה החלום שלך? - איפה את רואה את עצמך עוד 10 שנים? - אם הייתה לך אפשרות מה היית בוחרת להיות? בן או בת? - מה את הכי מעריכה אצל אנשים? - מה הכי שונאת אצל אנשים? - מהי נקודת התורפה שלך? - כמה את אוהבת אותי? (=

DidjiT

New member
../images/Emo70.gif

- אם היו לך כנפיים...לאן היית עפה איתן??? אם היו לי כנפיים? הייתי עפה איתן לג'מייקה.. לגור שם כמה שנים =] - מה החלום שלך? אין חלום, פסימית משהו בסט. - איפה את רואה את עצמך עוד 10 שנים? ממ.. בקבר =] - אם הייתה לך אפשרות מה היית בוחרת להיות? בן או בת? בן. ללא ספק בן. בנות הם עם חרא. - מה את הכי מעריכה אצל אנשים? תחיבוק והחיוך =] - מה הכי שונאת אצל אנשים? אנשים שלא מחבקים ומחייכים. - מהי נקודת התורפה שלך? חיבוק? - כמה את אוהבת אותי? (= לא אוהבת =]

../images/Emo12.gif

ממממ

שיר שיר שיר.... יא דורשת שאלות בכווווווווווח.......
בא נחשוב בא נחשוב.. האם את אוהבת את החיים? למה? מישו עשה לך משו רע? חסכון אדיר? ממממ...איזה ספר קראת לאחרונה ולמה עשית כזה דבר?? בא לך על בומבמלה???? האם.....האם את אוהבת את המילה האם?(עם חיריק) אנגלית או עיברית? צֵרה או סגול? מקצוע אהוב? מקצוע שנוא?? את אוהההההההההבת גרביים??????? נחמד לך ברגע זה?? מתי צחקת לאחרונה?למה? אבטיח או מלון? זהו עם שאלות? מספיק? די? גמרנו? יופי? האם את מרגישה ששאלון זה בא מכל הלב והנשמה? כן.....ידעתי שכן..נו....זה קורה לכולם זה פסדר... יאלה תתחילי לענווות כי אני השקקקקקקקקקקקקקקעתי!!

DidjiT

New member
../images/Emo70.gif

האם את אוהבת את החיים? מאוווווווד למה? כי יש לי חיים טובים.. אף פעם לא קרה לי משהו רע כל כך שיעשה לי רע בחיים. מישו עשה לך משו רע? רן. הוא הסתפר. חסכון אדיר? שו? ממממ...איזה ספר קראת לאחרונה ולמה עשית כזה דבר?? שעות מתות/אורי אדלמן ז"ל, כי זה ספר אדירררר בא לך על בומבמלה???? בא לי על בומבומלה בשנית בכיף.. את בטח מתכוונת לבראשית.. ולא.. לא בא לי בראשית =] האם.....האם את אוהבת את המילה האם?(עם חיריק) מאוד אוהבת! אבל יותר שאומרים אותה "האם יש לך משהו להגיד?" מאשר לכתוב אותה..חח אנגלית או עיברית? אנגלית שפת האם רולז. צֵרה או סגול? סגול.. יש לו צורה יותר מגניבה! מקצוע אהוב? תאטרון מקצוע שנוא?? לשון.. למרות שעכשיו כבר אין.. רק לי יש =[ כי לא עשיתי תבגרות.. נדפקתי חזק! את אוהההההההההבת גרביים??????? וואו. את לא יודעת כמה.. זה אובססיה עצבניתתתתתתתת נחמד לך ברגע זה?? לא. רן הוריד תראסטות. מתי צחקת לאחרונה?למה? תשמעו הייתי עם חוסה כל היום אז אני אמורה להגיד שעם חוסה.. אבל לאאאא.. עם רם. הבן אדם פשוט קורע לא יכולתי להפסיק לצחוק שדיברתי איתו בטלפון! אבטיח או מלון? מלון עם קוטג' זהו עם שאלות? לא. מספיק?לא. די?לא. גמרנו? מסתבר. יופי? טופי. האם את מרגישה ששאלון זה בא מכל הלב והנשמה? לא. =]

DidjiT

New member
מפגרת,

כי נולדתי במיאמי =) חחח אז בשבילי שפת האם זו אנגלית =]

../images/Emo35.gif

הגדירי מושלמ בענייכ
אמ היית יכולה לשנות משהו בעולמ הזה...משהו אחד... מזה היה?
מי האישיות המפורסמת שאתה הכי מעריכה בארצ?
על מי את חושבת ממש עכשיו?
מה האביזר לבוש החביב עלייכ?
מה הסוג בילוי המועדפ עלייכ?

DidjiT

New member
../images/Emo70.gif

הגדירי מושלמ בענייכ? טוב לזה אני ימשיך תמסורת ויצרף תמונה. אמ היית יכולה לשנות משהו בעולמ הזה...משהו אחד... מזה היה? את זה שאת כותבת בלי אותיות סופיות. רצח מי האישיות המפורסמת שאתה הכי מעריכה בארצ? מממ... גם מתים? יצחק רבין. על מי את חושבת ממש עכשיו? יצחק רבין, כי פשוט עניתי על השאלה הקודמת..חח מה האביזר לבוש החביב עלייכ? צעיפים/שראוולים. מה הסוג בילוי המועדפ עלייכ? משהו שלא יוצא לי הרבה.. להיות לבד עם מישהו שאני אוהבת...טחחח אבל מאחר ואין את זה.. אז נתחנף קצת.. להיות עם חוסה כי היא כפרה!

יאלהההההההההה לשאלות

איך ומתי התחלת לכתוב בפורומים ולמה זה משך אותך?
מה עדיף- ברד או אייס קפה.? (תזהרי עם התשובה שלך!)
אם היו אומרים לך שיש לך הקצבה של קעקוע אחד ופריסינג אחד- איפה איך איזה ולמה?
צבע אהוב?
בומבמלה / שנטיפי / בראשית / אשרם / סגול ?!?!
המברוגר פיצה או שווארמה? (לא שזה מזיז לי!) את הורגת את החיות ואת עצמך!!!!!!!!
גבינה צהובה או מלוחה?
ים או בריכה?
טלפון , פלאפון או sms???
icq , מסנג'ר או מייל?
מה את חושבת על סטיגמות והכללות?
תאמת- את קונה/מכינה צרובים? או קונה דיסקים אורגינל?
מה את אוהבת אצל בנים- עזבי אותך עגיל בלשון/מנגנים על תופים וראסטות...אחותי זה דברים שיטחיים...דברי איתי על תכונות והתנהגות!
הולכת על בליינד דייטים?
מה את חושבת על זמרות כמו לירון (רוני) סופרסטאר דואני?!
מה את חושבת על מעודדות?!?
השאלה האחרונה אבל בהחלט חביבה...!!! סטרייט ,דו או גאה? בהצלחה

DidjiT

New member
../images/Emo70.gif

איך ומתי התחלת לכתוב בפורומים ולמה זה משך אותך? אני חושבת שזה היה משהו כמו לפני 9 חודשים בערך בפורום הרשמי של שוטי.. יש מצב? כי חיפשתי מקום לדבר אם עוד אנשים שאוהבים תשוטים =]
מה עדיף- ברד או אייס קפה.? (תזהרי עם התשובה שלך!) אייס קפה רולז!
אם היו אומרים לך שיש לך הקצבה של קעקוע אחד ופריסינג אחד- איפה איך איזה ולמה? קעקוע. לא. אבל אם כבר אז ברקוד בצאוור מתחת לשיער ופירסינג ברוררררררר שבלשון!
צבע אהוב? כרגע ירוק
בומבמלה / שנטיפי / בראשית / אשרם / סגול ?!?! בנתיים בומבומלה..חח [זה כל מה שהייתי] אבל אני בטוחה שבראשית טוב פי אלף!
המברוגר פיצה או שווארמה? (לא שזה מזיז לי!) את הורגת את החיות ואת עצמך!!!!!!!! פיצה מן הסתם...
גבינה צהובה או מלוחה? מלוחה רולז!
ים או בריכה? בריכהההההה [כן אני מוזרה]
טלפון , פלאפון או sms??? פנים מול פנים, אבל אם כבר שואלת אז טלפון.. כי בפלא' מעירים לי על כל אגורה והטלפון זה בא עם כל הבית..חח icq , מסנג'ר או מייל? מסנג'ר רולז!
מה את חושבת על סטיגמות והכללות? לא חושבת על זה.
תאמת- את קונה/מכינה צרובים? או קונה דיסקים אורגינל? צורבת ומידי פעם קונה אוריגינל.. שיש כסף...
מה את אוהבת אצל בנים- עזבי אותך עגיל בלשון/מנגנים על תופים וראסטות...אחותי זה דברים שיטחיים...דברי איתי על תכונות והתנהגות! טוב... אם הלכנו לשם אז... שניה! טוב ככה, בנים? חשוב שיהיו שחורים.. כאילו גוון עור שחום.. שיער שחום.. עניים ירוקות.. בייבי פייס ושיהיו שחיפים ... זה חיצוניות... ופנימיות? ביישנים,"תמימים", שידעו לגעת כמו שצריך , שידעו לחבק כמו שצריך [כמו שכבר ציינתי בעבר... חיבוק זה הדבר שהכי חשוב לי!] שידעו לאהוב... יש אנשים שלא יודעים לאהוב... חחח וזהו בעיקרון.. אין לי "סטנדרטים גבוהים".. [רן שתוק.]
הולכת על בליינד דייטים? עוד לא יצא לי.. אבל למה לא?
מה את חושבת על זמרות כמו לירון (רוני) סופרסטאר דואני?! את רוני אישית אני לא אוהבת! כי שמו לנו עובדה שהיא סופרסטאר ואין מה לעשות.. היא לא התקדמה בזכות עצמה אז לא מגיע לה שאני יעריך אותה בזכות עצמה.. [הדר שתקי.] [חח]
מה את חושבת על מעודדות?!? שהן מאגניבות! [עכשיו תגידי לי שלירון הייתה מעודדת לפני שהיא נהייתה רוני..חחח]
השאלה האחרונה אבל בהחלט חביבה...!!! סטרייט ,דו או גאה? סטרייט! ללא ספק..חחח [אבל את כבר יודעת את זה לא?
]

DidjiT

New member
../images/Emo70.gif

דבר ראשון - זונע. דבר שני - מוניקה סקס, ועוד שאני לא זוכרת..חח אל תשחקי אותה.. גמני קונה מקוריים לפעמים.. זנותית שכמוך.. חוץ מזה.. שאני לא משתמשת בכלל בדיסקים.. אני רק על המחשב שומעת.. אז למה אני צריכה דיסקים? וכן כן אני מורידה בקאזה גאה!

../images/Emo35.gif

למה את מגדירה אותי כזונה?
באיזה שנה קנית את הדיסק של מוניקה סקס?
אמ את שומעת רק על המחשב אז למה אמרת שאת קונה מקוריימ?

DidjiT

New member
../images/Emo70.gif

למה את מגדירה אותי כזונה? טוב צודקת.. שרמוטה! באיזה שנה קנית את הדיסק של מוניקה סקס? בהופעה בבצפר.. מתי זה היה? אמ את שומעת רק על המחשב אז למה אמרת שאת קונה מקוריימ? כי מידי פעם יוצא לי שיש לי כסף ואני רוצה לקנות.. אז אני קונה.. ראית איזה קטע מדהים? *מעגל החיים*

למעלה