והפעם נכיר את...שיר !

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך
הדיסק האחרונ שקנית היה לפני שנתיימ!

בושי לכ!! זה סימנ שלא קנית את הדיסק האחרונ של השוטימ?! |שבצ| עוד שאלה:
איכ את מעזה להטיפ לאנשימ בפורומ על כמה שזה לא נכונ לצרוב דיסקימ או להוריד מהקאזה... בעודכ עושה את הפעולות הנ"ל?

דבר ראשון

מסתבר שרציתי לדעת את זה אחת ולתמיד ועכשיו אני יודעת שאת סטרייט...מקובל עליי סבבה... ואני לא אגיד לך שלירון הייתה מעודדת לפניש היא הפכה להיות סופרסטאר! אלא אני אגיד לך שדנה הייתה מעודדת לפני שהיא הייתה יסמין!!! חחח סתם גם לא זה! רציתי להגיד לך שעכשיו גם אני מעוודדת...חיייי איזה כיף! חחח ..עזבי זה מצחיק אותי אני כל היום רק רוקדת תריקודים המפגרים האלו...=/ כיאלו עם עצמי...=/ ובחזרות נפגיז הופעה...נו עזביא ותי אני אחרי 12 שעות שלא שהיתי בבית יאלה עפתי לישון!

DidjiT

New member
חחח..

דפוקה שלי! אבל בשבילך אני מוכנה לשנות תזהות המינית שלי =]

../images/Emo35.gif(שאלות אינטימיות)

מה הכי רחוק שהגעת?
מי הבנ אדמ האחרונ שבאת איתי במגע?(מהמינ השני כאילו)
עמ מי היית מהפורומ הזה?
האמ היית עמ כמה אנשימ באותו לילה?
מה את חושבת על זוגיות לטווח ארוכ ? בואי נגיד שבוע ככה..
את מגדירה את עצמכ כאישה חרמנית?
באיזה דרכימ את מספקת את עצמכ? טוב זהו בנתיימ... אולי יגיעו עוד בהמשכ...

DidjiT

New member
../images/Emo70.gif וואו. הפתעת אותי..

מה הכי רחוק שהגעת? אני מעדיפה שלא לענות. מי הבנ אדמ האחרונ שבאת איתן במגע?(מהמינ השני כאילו) ממ.. רן עמ מי היית מהפורומ הזה? רן האמ היית עמ כמה אנשימ באותו לילה? 2 "הייתי.." מי שישמע אותך יחשוב שאני מזיינת בקצב..חח מה את חושבת על זוגיות לטווח ארוכ ? בואי נגיד שבוע ככה.. תלוי איפה מתי כמה ולמה.. בנתיים לא בקטע שלי. את מגדירה את עצמכ כאישה חרמנית? לא.. "שיר חרמנית כבר 16 שנה!" אז זהו.. שלאאאא באיזה דרכימ את מספקת את עצמכ? כמו שאת כבר יודעת ועכשיו כנראה כל הפורום ידע.. אני לא עושה ביד.. לא מרגישה צורך בזה ולא מרגישה בחסרון של זה! לא מענגת את עצמי... אבל מה שאת נהנית לעשות בזמנך הפנוי.. הלא כל כך פנוי זמנך עם אנשים מסביבך ובעיקרון כבר 16 שנה וחודש... את יכולה לעשות בכיף שלך =]

../images/Emo35.gif

למה את מעדיפה שלא לענות על שאלה מספר 1? הלו הלו תתחילי להרגיע השאלונ פה הוא לא עליי!!! אפ אחד לא צריכ לדעת פרטימ!!

DidjiT

New member
../images/Emo70.gif

כי אני מעדיפה שלא לענות על שאלה מספר 1! חחח...

שיר *חמה כבר 16 שנה

תימני הזוי ומסומם משהו בחוף התופים: זה בסדר, הורמונים, גיל ההתבגרות, קטינה, חבל.

DidjiT

New member
../images/Emo2.gif ששש...

אני לא רוצה להזכר במה שהנבלה (חוסה) הקטנה עשתה לי שם!!!!

nawa

New member
../images/Emo35.gif

האם יש לך תחביב ?? אם כן, מהו ? אם לא, איזה תחביב היית רוצה שיהיה לך ? מתי היית בחוף הים בפעם האחרונה ונכנסת למים ? מתי היית בגן משחקים בפעם האחרונה ? איפה את קונה את הבגדים שלך ? האם יש לך בגד ספציפי שמועדף עלייך ? האם יש לך חפץ כלשהו למזל ? מה התוכנית החביבה עלייך בטלוויזיה ? אם היו נותנים לך להפיק תוכנית , איזה תוכנית היית מכינה ? אז אחרי שאמרת שאני הגבר ה"מושלם" בעינייך, מי הבחורה המושלמת ?

DidjiT

New member
../images/Emo70.gif

האם יש לך תחביב ?? ממ.. לאסוף גרביים ותחתונים יפות ?.. זה נחשב? [אובססיבית] אם כן, מהו ? חחח תקראו למעלה.. אם לא, איזה תחביב היית רוצה שיהיה לך ?לאסוף בחורים כמו חוסה.. מתי היית בחוף הים בפעם האחרונה ונכנסת למים ? מתי היית בגן משחקים בפעם האחרונה ? לפני איזה חודש וחצי עם חוסה וגיא..חח איפה את קונה את הבגדים שלך ? זה לא קבוע אנשים.. האם יש לך בגד ספציפי שמועדף עלייך ? שראוול?..חח האם יש לך חפץ כלשהו למזל ? לא מאמינה במזל. מה התוכנית החביבה עלייך בטלוויזיה ? חברים,מיכאלה ועכשיו? נותרתי לבדי. אם היו נותנים לך להפיק תוכנית , איזה תוכנית היית מכינה ? לא יודעת.. צריכה לחשוב על זה יותר לעומק! אז אחרי שאמרת שאני הגבר ה"מושלם" בעינייך, מי הבחורה המושלמת ? מממ.. מממ...מממ...----> [חח.. סתם אל תתיחסו לתמונה.. לא היה לי מה לשים! זאת חברה שלי מאי]

למעלה