והפעם נכיר את...שיר !

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
והפעם נכיר את...שיר !

הידועה בכינוייה Didjit אז יאללה תתחילו להפציץ בשאלות...

nawa

New member
../images/Emo35.gif

מתי נולדת (תאריך מדוייק ואם אפשר גם שעה) ? איפה נולדת (איזה בי"ח ואיזה עיר) ? מי היה המוהל שלך ?? סתתתתתםםםםם מי נתן לך את השם שיר ? האם יש לשם משמעות מיוחדת ? באיזה גיל התחלת לזחול ?? לדבר ?? מה את זוכרת מהתקופה של הגן ? מי האדם הכי משמעותי בחיים שלך ? מי האדם שאת הכי אוהבת מהפורום ? למי מחברי הפורום הכי התחברת ולא היכרת אותו/ה קודם ? מה את מוכנה לעשות תמורת 300 שקל ? את מי את הכי רוצה לפגוש ? (זה יכול להיות זמר/שחקן/סתם אדם) האם יש לך בן/בת זוג קבוע/ה ? אם כן, כמה זמן אתם יוצאים ? אם לא, כמה זמן אתם לא יוצאים ? להקת שבע או גאיה ? שייגעצ או אלג'יר ?

DidjiT

New member
../images/Emo70.gif

מתי נולדת (תאריך מדוייק ואם אפשר גם שעה) ? 8/9/88 משהו כמו 3 בלילה איפה נולדת (איזה בי"ח ואיזה עיר) ? משהו הר סיני במיאמי. מי היה המוהל שלך ?? סתתתתתםםםםם [סתם?] מי נתן לך את השם שיר ? אבא,אמא? לא שאלתי.. האם יש לשם משמעות מיוחדת ? רק אמרו לי שאיך שהוצאתי צלילים מהפה זה נשמע כמו שיר.. בלה בלה בלה.. באיזה גיל התחלת לזחול ?? וואי שאני יביא תספר תינוקות שלי עכשיו?.. חחח באיזה גיל התחלת לדבר ?? אני יחזור אליך מחר עם התשובות לזה אני צריכה למצוא תספרררר מה את זוכרת מהתקופה של הגן ? שאח שלי שגדול ממני בסה"כ בשנה היה מביא אותי לשם כל יום..חח יאנו אני בת 3 הוא בן 4 והוא היה מביא אותי לגן...=] מי האדם הכי משמעותי בחיים שלך ? מממ.. הכי משמעותי? אני! מי האדם שאת הכי אוהבת מהפורום ? אני לא יכולה לבחור.. כי יש לי את השלישיה שלי.. ויש את רן שאני הכי אוהבת אותו שאפשר.. ויש את ניצן ויש עוד כל כך כל כך הרבהההה למי מחברי הפורום הכי התחברת ולא היכרת אותו/ה קודם ? כנ"ל. מה את מוכנה לעשות תמורת 300 שקל ? לא הרבה.. אני לא אחת שעושה דברים נועזים וכו'..חח את מי את הכי רוצה לפגוש ? (זה יכול להיות זמר/שחקן/סתם אדם) סתם מישהו שכבר מת.. לשאול אותו מה קורה אחרי זה... האם יש לך בן/בת זוג קבוע/ה ? לא =[ אם כן, כמה זמן אתם יוצאים ? כאילו? אם לא, כמה זמן אתם לא יוצאים ? בדיוק 15 שנה 11 חודש ו26 יום. להקת שבע או גאיה ? שבע. שייגעצ או אלג'יר ? שייגעצ.

בוא נראה...

תתארי כאילו... את הגבר המושלם... מה הפנטזיה שלך? איזה חיה היית רוצה להיות(תחשבי על זה כאילו לעומק...) מי הבן האחרון בעולם שהיית יוצאת איתו? מי הבן הרשון שהיית קופצת עליו? וכמובן... בתולה, שיר'וש?... יש לי הרגשה שכן... אה ואיזה כינוי יש לך שאת הכי כאילו... שונאת?

DidjiT

New member
../images/Emo70.gif

תתארי כאילו... את הגבר המושלם...? אווקי זה קל. המשולש הקסום. ראסטות, עגיל בלשון ומנגן על תופים. עוד פרטים?
מה הפנטזיה שלך? שיהיה לי חבר שיהיו לו ראסטות, עגיל בלשון ושידע לנגן על תופים.
איזה חיה היית רוצה להיות(תחשבי על זה כאילו לעומק...)? ממ.. תשמעי אני קצת עייפה כרגע אז לחשוב לעומק קצת קשה.. אבל.. אריה.. כי הוא שולט..
(ומה לעשות הילה.. את צודקת.. חה חה) מי הבן האחרון בעולם שהיית יוצאת איתו? מממ.. לא הבנתי תשאלה.. כאילו אם לא היו נשארים בנים משהו בעולם אבל הייתי חייבת לצאת עם מישהו עד איזה רמה אני יהיה מוכנה לרדת? או ש... סתם מישהו שהייתי רוצה לצאת איתו בפעם האחרונה שיש לי?
מי הבן הרשון שהיית קופצת עליו? וואו. כל כך הרבה, אבל.. ללא ספק. דניאל..
(אהמ אהמ ניצן.. יש לך משהו לסדר?..חחח) וכמובן... בתולה, שיר'וש?... יש לי הרגשה שכן...? ההרגשה שלך הובילה אותך נכון.. אנוכי בתולה גאה.. אחרי הכל.. נולדתי בספטמבר
אה ואיזה כינוי יש לך שאת הכי כאילו... שונאת? סוליה,סוליע וכו'.

מגניב!!!

גמני מנגנת על תופים... אני ממש ממש רוצה שיהיו לי ראסטות שאני יהיה גדולה...חחחח...
את יודעת פנטזיות של קטנים.... זה פשוט גדול לנגן על תופים! הבעיה שאם אתה לא מנגן בלהקה אין מה לעשות עם זה!

booly16

New member
למה לחכות שתגדלי?

תעשי את הראסטות עכשיו, כשתגדלי, הן יגדלו איתך, ילוו אותך לאורך החיים, הכי טוב..

booly16

New member
אז?

האחיין שלי הולך לעשות ראסטות איך שהוא מגיע לגיל 7.. ככה קבעתי :)

חחחחח

וואי כבר שכחתי מה היו הישנים!!! אהה כן הגזוז וזה... רגע עכשיו אם עושים |גזוז| זה עובד? בטח לא... נכון? אהה לכן כולם שומרים את זה בחתימה....

DidjiT

New member
למה לחכות עם הראסטות?

גיל 12 זה גיל מצויין... אם הייתי חושבת על זה בגיל 12 הייתי עושה כבר! =]

DidjiT

New member
וחצי!!!

חחח דיי להזכיר לי את זה.. אתה עושה לי רע! =[

למעלה