והנה המבזק

glik

New member
החרדים נהגו כהלכה ועוד איך.

כיסוי מסכים היא תגובה מתבקשת בנסיבות כאלה, כאשר דיילות חלולות מוח אומרות "שאי אפשר". פעם בתחילת עידן תחנות האוטובוסים עם הפוסטרים. הפרסומאים השתוללו בפירסומיהם תוך ציפצוף על רגשות החרדים. לא עזרו בקשות ותחנונים. עד שיד נעלמה החלה לעלות את התחנות באש וראה זה פלא הפרסומים הפוגעים נעלמו כלא היו. די להתנהגות אטומה ומטומטמת.

voguemaster

New member
די להתנהגות אטומה ומטומטמת ?

אז אני מניח שאתה מצדיק העלאת תחנות אוטובוס באש. דביל. מי שמתנהג בצורה מטומטמת ואטומה זה אתה.

glik

New member
לא מצדיק.

אני פשוט מאד מציין עובדה כיצד משתכנעים במדינה המחורבנת הזו.

ועוד משל מבית GLIK

פעם היו בת´א הרבה זונות שכמובן משחיתות את נפשו העדינה של החרדי הממוצע, בא חרדי שרף מס´ נשים וכיום מספרן פחת, אז מי אמר שאי אפשר? חרדים בחלט יכולים עם קצת רצון לנהוג בברבריות שהיתה מקובלת בעידקן הפרה היסטורי

voguemaster

New member
אם זה לא היה כ"כ עצוב...

זה היה מצחיק. אני פשוט לא מאמין מה אנשים מסוגלים לעשות. בושה וחרפה.

Silvi k

New member
ומה עם רגשות החילונים?

למה הכל צריך להיות לפי רצון החרדים במה אתם טובים יותר?

glik

New member
פגיעה ברגשות חילוניים, נעבך.

האם אתה באמת לא מבין בכוחות עצמך את ההבדל ? העובדות הן שבמדינה כמעט הכל מתנהל שלא לפי רצון החרדים. שאלת במה החרדים טובים יותר. הרשימה ארוכה ביותר, אני לא יודע מאיפה להתחיל, וקצרה היריעה להכיל את הכל.

voguemaster

New member
ביקשתי דוגמאות, לא בלבולי שכל

אם זה כל מה שאתה יכול להציע, אפשר להסיק מכך הרבה על כמה טובים החרדים...

zazaza

New member
אתה

שקרן. אני יכול לתת לך דוגמאות (ורק מה שקופץ לי לראש) : 1. החרדים לא מתגייסים. 2. אין תחבורה ציבורית בשבת, גם לא לחילונים וגם לא ללא יהודים. 3. אל על לא טסה בשבת. 4. הישיבות מתוקצבות כסף רב. 5. ניהול הכשרות 6. אין נישואים אזרחיים גם לא לחילונים. 7. נושאי האישות מנוהלים ע"י בתי דין רבניים גם ללא מאמינים. 8. כנ"ל מוסד הנישואים. 9. הקבורה בארץ דתית בלבד. ואלה רק מה שעלה לי לראש בחצי דקה. אז איזה דברים יש שלא מתנהלים לפי רצון החרדים ואיזה נושאים יש שלא מתחשבים בהם ? החרדים הרבה יותר טובים מהחילונים, אין ספק...
אינפנטיל קטן, החברה החרדית חיה מאתיים שנה אחורה, היא חברה חשוכה המנהלת שוטרי "קאפו" ששומרים על צניעות תוך שימוש באלימות, נידוי בני משפחה לרחוב, תקיפת חילונים, שיטות מיסיונריות, חברה מתנשאת, חברה שאינה יודעת חוק מהו, ברוטלים, חברה שמאמינה בעלוקתיות, שאינה תורמת רביב או שמץ של תוצר לאומי וקיצור --- חבורה של פרימיטביים לובשי שחורים עם תכונות של עלוקה. אז תתפוס את עצמך בידיים ותבין מה הולך בעולם כי אתה עיוור.

Silvi k

New member
גם לי אין כח אליך

רק שלי אין השפעה על החיים שלך ולצערי לך (כנציג החרדים) יש השפעה גדולה מאד על החיים שלי.

Silvi k

New member
בלי לעשות הכללות

לא כל החרדים גרועים ולא כולם טובים (הרי ל חסרים בקרבם אנסים , גנבים, רוצחים פדופילים) וכנ"ל בקרב החרדים הבדל היחיד שהחרדים מנסים לכפות את אורח חיהם על החילונים הם פוגעים בחופש התנועה בשבתות וחגים (ע"ע תחבורה ציבורית) הם פוגעים בחופש והזכות לבחור איך להנשא (ע"ע חתונה אזרחית) הם פוגעים בחופש הבחירה של מה לאכול (ע"ע איסור גידול חזיר, כפיה של כשרות דתית באולמות אירועים וכדומה) אי השתתפות בחובות (ע"ע שירות בצה"ל והפטור שקבוע בחוק עבורכם ועבורכם בלבד) וכן הלאה וכן הלאה אז אם זה לא נקרא שהכל מתנהל לפי החרדים נכון, לא הכל רק מה שחשוב

begone

New member
אין שום בעיה

בתי הכנסת בישראל פוגעים ברגשותיי כחילוני אתאיסט. אני וחבריי הטובים, ניקח לפידים ונשרוף את בתי הכנסת (בשיטת היד הנעלמה של מר גליק). ואז יבינו היהודים כולם שהם עברו את הגבול, ויסגרו את כל בתי הכנסת שלהם. זה מה שאתה רוצה? ליל הבדולח של החילונים?

למעלה