והנה המבזק

aaa123

Member
אני משער שאמיר לא התכוון לכפות

על נשים לטוס במחלקות לנשים בלבד אלא שתהיה אפשרות כזאת. אם הבנתי נכון את הודעתו של אמיר אז הכוונה היא שהפרדה בין נשים וגברים תהיה רק בטיסות שהנוסעים בהן ביקשו הפרדה כזאת.

איילת1974

New member
אם הוא היה רושם

מה אכפת לך שתיהיה טיסה עם מחלקות נפרדות ע"פ הזמנה מיוחדת, דהייו טיסה שכולם שם חרדים, אם זה לא היתה לי בעייה. אך הוא רשם מה אכפת לך שתהיה טיסה עם מחלקות נפרדות...

aaa123

Member
על סמך התרשמותי מאמיר הוא לא

דתי חרדי אלא בערך בעמדות של המפד"ל. אני לא מאמין שהוא באמת התכוון שכל טיסה תהיה עם מחלקות נפרדות לגברים ונשים ,כי ברור לי שהוא מבין את זה שיש אנשים שזה מפריע להם לטוס בלי בת זוגם או בלי בן זוגם.

אמיר.

New member
פלפולי סרק.

מה רע בניסוח שלי ? הוא ברור לחלוטין. הרי לא רשמתי : "מה אכפת לך שכולם יסעו בטיסות נפרדות?" את כל כך לחוצה שאת רואה כל ביטוי ככפיה. נחזור לשאלה: מה אכפת לך שתהינה טיסות עם מחלקות נפרדות ?

אמיר.

New member
לכל מטבע יש שני צדדים.

את/ה רואה את הויתורים שלך אני רואה את הויתורים שלי.

Silvi k

New member
איזה ויתורים?

אני לא מבקשת ממך לעשות שום ויתורים. אל תשנה שום דבר בשבילי אבל אל תכפה עלי את ההתנהגות שלי בבית שכל אחד ינהג כרצונו בחוץ תנהג בנימוס ואל תכפה את רצונותיך

[אורן]

New member
זה לא אןתו דבר

אין לך שליטה אם לשמוע או לא אבל את העיניים תמיד אפשר להסיט.

רון סי

New member
נו באמת

עכשיו אתה דורש מאנשים שיגבילו את שדה הראיה שלהם רק לגזרה מסויימת? שלא יפנו את הראש בכיוון זה או אחר? זה כמו לדרוש מהם שישבו עם הגב כפוף והראש בין הידיים כל הטיסה. את היית מסכים שיגידו לך את זה בטיסה?

Silvi k

New member
אבל זה בסדר להחליט לאחרים מה לראות

זה לא בסדר לבקש ממך שאם לא מתאים לך להסתכל בסרט אז אל תסתכל אבל זה לגיטימי לכבות סרט למטוס שלם. לא יאומן לאן החוצפה ולקיחת הכפיה הדתית כמובןמאליו הגיעה הרי זה ברור לו שלא נגיד לו להסיט את מבטו ושימצא לעצמו עיסוק אחר אבל באותה מידה ברור לו שיוכל לומר לנו לעשות כרצונו כי ככה בא לוץ ז"א לחרדים מותר לבוא בדרישות, אבל לנו אסור לצפות מהם להתחשב. אני פשוט לא קולטת את החוצפה הזו

glik

New member
אפשר לקלוט

קצת תמוה שאדם שיודע קרוא וכתוב מתקשה לקלוט דבר כה פשוט וסבסיסי. יש לקוות שהדבר יצלח בעתיד.

Silvi k

New member
אני מבינה שנגמרו לך הטיעונים

ההגיונים מזל שאתה משתייך לזרם החרדי (כך אני מניחה) מסתבר שבמדינתו הקטנה אין הם צריכים כלל להסביר את עצמם ואת ההגיון בדרישותיהם, הם רק צריכים לדרוש. ולעזאזאל עם כל האחרים. אתה צודק, מזמן הייתי צריכה לקלוט את הדבר הבסיסי שלחרדים יש רק זכויות וללא חובות ואם הם דורשים אנחנו צריכים לאמר אמן צודק לחלוטין

glik

New member
אל תעשי את עצמך.

האם את באמת ובתמים סבורה שכאשר יושבים במטוס אחד יהודים, נוצרים מוסלמים, בדווים וכו´ וכו´ צריך לפגוע ברגשותיו של מי מהם ? אלה הם הרי כללי נימוס בסיסיים.

Silvi k

New member
נכון לא צריך לפגוע בריגשותיו של אף

אחד. הבעיה שהחרדים נפגעים מדברים לא הגיונים כלל. והם יכלו להיות יותר מאופקים ולא לפגוע בשאר ציבור הנוסעים שרצה להעביר טיסה בשקט תוך כדי צפיה בסרט כדי להעביר את הזמן. כי אני לחלוטין בטוחה שלא היה בסרט שום דבר שהיה צריך להפסיק בגללו

גוססי

New member
צריך לפגוע? בהחלט לא צריך

אבל מותר. רגשותיו של החרדי אינם נעלים מאלה של החילוני, ואין אפילו שמץ של סיבה טובה מדוע נוסעים שהובטח להם שיוכלו לצפות בסרט במהלך טיסה לא יקבלו את אשר הובטח, קל וחומר כאשר החרדים לוקחים בכח הזרוע את ההתחשבות שלדעתם מגיעה להם. התחשבות אינה דבר המגיע לך, אלא מחווה שהזולת נוקט כלפיך.

glik

New member
בדרך כלל כן.

בדרך כלל אכן מקרינים סרטים המתאימים לכולם. אבל יש מקרים יוצאים מן הכלל, כגון במקרה זה ועל כך יצא הקצף. מה אתה מקשקש עם הפוחדים וכו´ מה זה קשור לעניין ? אתה הרי אדם אינטלגנטי ואמור להבין זאת לבד.

Silvi k

New member
משום מה יש לי הרגשה שזה לא היה

מקרה יוצא מן הכלל אני בטוחה שגם סרט זה לא היה סרט פרונוגרפי, כיון שאף פעם לא שמים סרטים שכאלה. אבל הבעיה שהחרדים נלחצים מדברים פעוטים. (אני לא מבינה את זה - קצת שליטה עצמית) למשל פעם נכנסתי למשרד כלשהו, והיה שם לקוח חרדי, ואיך שנכנסתי הבנאדם קם בבהלה ויצא המוכר במשרד ניסה לעצור אותו ולשאול מה קרה, אבל החרדי טס בפניקה החוצה בגללי ולא היתי לבושה בשום בגד חושפני - זה היה חורף והבגדים היו בהתאם אז ממה הוא כלכך פחד באותה פעם?! הוא עמד בחוץ וחיכה עד שיצאתי אז אני בטוחה שהם היו פאנטים באותה מידה וללא סיבה גם בטיסה הזו

glik

New member
למה לעשות הכללות.?

היה חרדי אחד וכו´ מכך את משליכה על הכלל. ואולי האיש נתקף בשילשול.

Silvi k

New member
לא עשיתי הכללה לגבי החרדים

אבל הנחתי הנחה מאד מוצדקת על הסרט. כי בד"כ (ואף אומר תמיד) מוקרנים סרטים רגילים לחלוטין מז´אנרים שונים שאף מוקרנים בקולנוע ומיועדים לכל הגילאים. ומה ז"א היה חרדי אחד...ומה הקשר לשלשול... (יכול להיות שהוא נתקף בשלשול של רגשות שלא הצליח להשתלט על עצמו לכבד את הזולת) לחלוטין לא הבנתי את תגובתך

חחחחחחח יש צילום שלהם

הראו את ההתפרעות בTV כמובן שרון כרגיל יטען שזה זיופ של התקשורת

למעלה