והנה המבזק

ofir_y

New member
והנה המבזק

רצח בישיבת "אור לתשובה" בירושליים, הרצח השני השנה [חרדי רצח חרדי] עמוד אחרי זה- משמרות הצניעות בגובה 30 אלף רגל: קבוצת חרדים [נשים וגברים] התפרעו במהלך טיסת אל על בא הוקרן סרט עם קטעים חושפניים.

רון סי

New member
לענין הרצח הגבנו

זה לא חרדי אלא עבריין סמים שנמצא בישיבה ל"שיקום". לגבי ה"התפרעות", אם ניקח דוגמה מהסילוף של העובדות במקרה הראשון אז ראוי להתייחס בזהירות רבה לדיווח הזה. עוד יתברר שהם "התפרעו" בזה שבקשו להפסיק את הקרנת הסרט.

ofir_y

New member
כן... ראיתי מאוחר מידי

ובקשר להתפרעות - הם תקפו נוסעים, יש עדים, יש צילומים בעיתון, הם כיסו את המסכים בשמיכות, והכל מצולם. אחרי זה חגגו את ניצחונם...

רון סי

New member
הם כיסו את המסכים

כי הדיילות העליבו להם את האינטליגנציה עם ה"אי אפשר" הדבילי שלהן. הכי פשוט היה להפסיק את ההקרנה מההתחלה וזהו. אם אתה מתייחס לאנשים כמו למטומטמים, אז אל תתפלא שהם קמים לעשות מעשה.

איילת1974

New member
למה שיפסיקו את ההקרנה?

הרי לא מדובר היה בסרט פרונוגרפי, לא יותר פשוט שהם יסגרו את העיניים? ואם הם לא רוצים, יש חב´ אמריקאית עם בעלים חרדים שעורכת טיסות מארה"ב לישראל ועוד... שיסעו איתם. דרך אגב, יש לי חברה דיילת, והיא מספרת לי כל הזמן על ההתנהגות המכפירה שלהם, ובין השאר השארת חיתולים מלולכים על המושבים- כן נה ששמעתם. הגיע הזמן שיפסיקו לוותר להם, ולניות דעתי את אותם אנשים היה צריך לכבול עם אזיקים לכסאות.

רון סי

New member
צריך להפסיק את ההקרנה

כמו שצריך לכבות רדיו באוטובוס אם מישהו רוצה. יש חברה אמריקאית: שאל-על תמשיך להתייחס ככה ללקוחות שלה, והם באמת יעברו לחברות מתחרות. אל על לא עושה טובה לחרדים שהיא מטיסה אותם. בכל אופן אחרי שמכרת כרטיס טיסה ללקוח ועלית איתו לאויר, עליך להתייחס אליו בכבוד.

אנדרי ז

New member
אתה צודק, אל-על אכן יפסידו לקוחות

אחרי ששמעתי על היחס הסלחני שלהם לבריונים החרדים, אני אעשה כל מאמץ מעכשיו לא לטוס יותר באל-על!

רון סי

New member
הבדל חשוב בין חרדים לחילונים הוא

שהחילונים נוטים להתאגד בביצוע חרם על חברה מסחרית הרבה הרבה פחות מחרדים. אתה אולי (אולי) לא תטוס יותר באל על, אבל תתקשה לגייס לצידך חילונים רבים נוספים. לעומת זאת מנהיגי החברה החרדית יכולים מחר בבוקר להחרים באופן כללי ויעיל מאד את אל-על.

אנדרי ז

New member
אסור להרים ידיים כל כך מהר

אני מבטיח לך שחוץ מהחרם האישי כל פעם שאני אשמע שמישהו ממכריי מתכנן נסיעה לחו"ל אני אסביר לו בדיוק למה לא כדאי לו לטוס באל-על. אם כולנו ננהג כך בכל זאת יהיה סיכוי.

Silvi k

New member
כצובן - זה מה שהופך אותם

לסחטנים כלכך טובים אף פעם אף אחד לא טען אחרת החרדים הם מלכים בסחיטות

zek

New member
טעות בידך רון סי

מה פתאום להפסיק את ההקרנה?!? הסרטים שנבחרים הם כאלו שלא פוגעים ברגשות החרדים וכדי לשמוע צריך להשתמש באוזניות. אני הייתי מציע להם לעסוק בעת ההקרנה בתפילה ובא לציון גואל.

רון סי

New member
לא רלוונטי

צריך היה להפסיק את ההקרנה גם משום שזה מפריע למישהו (ובמקרה זה יותר ממישהו בודד), וגם משום שזה היה יכול למנוע את התפרצות היצרים שהתרחשה שם. מטוס אל-על איננו זירה למלחמות תרבות. לא זה המקום לברר מה התכנים הפוגעים במי, ולמי יש זכות לראות מה ומתי. איקס נוסעים הביעו תרעומת עזה ממשהו שלא מהותי לטיסה. הדבר החכם היה לנטרל את הסכסוך לפני שהמריא לגבהים שאליהם המריא. אחר כך, על הקרקע, אל על יכולה לגבש בניחותא את המדיניות שלה בנושא הסרטים שמוקרנים במטוסיה, כך שכל נוסעיה יהיו מרוצים ככל האפשר.

zek

New member
לא שוכנעתי

אל על לא צריכה לבדוק את המדיניות שלה בשל טיסה זו או אחרת. גם כך היא נוטה לרצות את החרדים על חשבון החילונים. אני חוזר וטוען, שיעסקו בתפילה. הם הרי לא חייבים לצפות וממילא אינם שומעים ואינם חייבים להשתמש באוזניות.

glik

New member
את מקשקשת ../images/Emo163.gif

גברת נכבדה, הסרט היה גם היה מהסוג החושפני. נקודה. עכשיו ככה: אנשים מהסוג שלך שממליצים על כבילת נוסעים לכסאות בשל התנגדותם לסרט שכופים עליהם, ייתכן מאד שהם עצמם זקוקים לכבילה למיטה במחלקה סגורה עד אשר יובהר לעל לכל ספק שאינם מהווים סכנה לעצמם ולזולתם.

zazaza

New member
מה היה שמו של הסרט שהוקרן

ומה זה "מהסוג החושפני" ?

notafish

New member
נו באמת../images/Emo19.gif

שום חברת תעופה בעולם לא תשים סרט "חושפני" ע"פ אמות מידה של ציבור חילוני נורמלי על המסך, מהסיבה הפשוטה שילדים טסים ורואים את הסרטים האלה, כך ש"גרון עמוק" או "הטנגו האחרון בפריז" לא היה שם. ומי שבאמת רוצה לדעת מה מוקרן בטיסות אל-על החודש יכול להסתכל כאן. (לדעתי הסרט שגרם להתפרעות הוא בכלל "הארי פוטר" - הרי הוא קורא לאמונה בעכו"ם וכישופים
) ובכל מקרה - התפרעות ואלימות לא יכולות להיות מוצדקות במקרה הזה - קצת פרופורציות!

glik

New member
השם לא משנה.

די בכך שהסרט פגע בהם. עובדה היא שמידי יום יוצאות ובאות טיסות מכל רחבי העולם יחד עם חרדים והכל עובר בשלום. מה שמלמד שהחרדים לא "משתגעים" סתם ללא סיבה. כל ההסברים והנימוקים ל"השתוללות" הזו כתובים כבר בדברי ימי הפורום הזה ואין מקום לשוב ולדוש בהם.

zazaza

New member
אתה תומך בשיטות האפלות

בסגנון ימי הביניים של החרדים העולקתיים האלימים הללו וזה לא ברור לי. מה אתה היית עושה אם מישהי מבנות משפחתך היתה הולכת לידם קבוצת חרדים והם היו חושבים שהיא "פוגעת" בהם בלבושה או הליכתה ואז הם היו קורעים לה את הצורה.... מעניין אם אז אלימות היתה פתרון שמתקבל על הדעת אצלך. אתה צבוע ושקרן. מה קרה פתאום אתה מוכן לקבל שזו השתוללות ושיגעון ? ואיזה הסברים ונימוקים יש לאלימות חסרת פשרות והגיון ?

איילת1974

New member
אתה מוציא דברים מהקשרם

לא אמרתי שכל מי שמתנגד לדעותי צריך לכבול אותו. אמרתי שמי שמתפרע ומשתמשבאלימות, קרי: אותה קבוצה- את אותם אנשים בלבד יש לכבול. אין סיבה שאנשים יתלשו ריפוד מהמודבים וישמו אותם על מושבים וכמובן שאין סיבה לנהוג באלימות כלפי דיילות ונוסעים וכמו כן לירוק ולקלל. אותם ורק אותם יש לכבול- אז אנא ממך אל תוציא דברים מהקשרם!

glik

New member
אמרת גם אמרת. תבדקי.

אמרת "להם" והכללת את כולם. עם קצת סובלנות הכל היה נראה אחרת.

למעלה