והנה המבזק

Silvi k

New member
אי לא יודעת לגבי אוטובסים בהם אתה

נוסע אבל אני מעולם לא ראיתי שסגרו רדיו בגלל מישהו שהתלונן למעשה לא ראיתי מעולם מישהו מתלונן וכלי הפריע הרדיו באוטובוס אז התאפקתי עד סוף הנסיעה בשקט איפוק מכיר את המושג?

רון סי

New member
נהג אוטובוס חייב לכבות את הרדיו

או לפחות להחליש אותו מספיק אם מישהו מבקש זאת ממנו. אם לא ראית מישהו מתלונן אז גם לא יכולת לראות את הנהג מכבה בגלל שמישהו התלונן. איפוק: בדיוק. אז שהנוסעים החילונים יתאפקו ויראו סרט בבית. הם לא חייבים לראות סרט במטוס.

begone

New member
רון סי - איפה העובדות?

"נהג אוטובוס חייב לכבות את הרדיו או לפחות להחליש אותו מספיק אם מישהו מבקש זאת ממנו" סליחה, אבל על סמך מה אתה אומר את זה? אני נוסע באוטובוסים מאז גיל 8 ומעולם לא נתקלתי בעניין הזה. תביא הוכחות!

grinberg

New member
באיזה עיר את נוסעת?

בעיר שיש בו גם חרדים כמו ירושלים כל אוטובוס שני מבקשים מהנהג לכבות את הרדיו, ותמיד הנהג מכבה.

begone

New member
זה לא אומר שהוא חייב

א) אני זכר, לא נקבה ב) העובדה שיש נהגים שעושים את זה, לא אומר שזה חוק

לא חוק - כן תקנה - אפשר לשאול באגד

ובדן: כשרוכשים כרטיס נסיעה באוטובוס, לא רוכשים יחד עימו תענוג שמיעת רדיו. לפיכך, התקנות מורות שאם נוסע/ת מבקשת מהנהג לסגור - הנהג חייב לכבד את בקשתה. לעומת זאת, בנסיעות למרחקים ארוכים, יש מלאי של קלטות, בד"כ שירי ארץ ישראל, ואותם משמיעים בווליום סביר, ורוב הנוסעים מרוצים מהעיסקה. ובטיסות מה? עם רכישת כרטיס הטיסה, מובטחות לנוסעים כל מיני הבטחות מצ´פרות. ביניהן - צפייה בסרטים. גם רשימת הסרט/ים מפורטת מראש. לפיכך, כל נוסע רשאי לדרוש את ביצוע הצ´ופרים שהובטחו לו מלכתחילה. הסוף לכפייה הדתית! ימוגרו הדתיים הכופים! יחי החופשיים!

begone

New member
להחליש - כן, לכבות - לא

כל עוד אף אחד לא הצליח להראות לי את התקנה הזאת, היא לא קיימת מבחינתי. זה נכון שאפשר לבקש מהנהג להחליש קצת, אבל אי אפשר לדרוש ממנו לכבות את המכשיר, כי המכשיר שייך לו ולא לנוסעים. לגבי טיסות וכו´ - החרדים חייבים לברר מראש אם יוקרן סרט במטוס, ואם הסרט לא נאה בעיניהם - שיטוסו בחברה אחרת. אם אכן היתה אפשרות לברר מראש על הסרט שיוקרן בטיסה, והחרדים לא עשו זאת, אזי חברת אל-על התנהגה כמו מפגרת.

אני מיד פונה אל חברות האוטובוסים

ע"מ לברר. לי נראה, על פניו, שזכותו של נוסע באוטובוס, לא לשמוע את בחירותיו של הנהג את תחנות הרדיו החביבות עליו. כי אם יחליש - עד כמה יחליש? הרי אם הוא פותח רדיו הוא רוצה לשמוע. ואם הוא שומע אז גם אוזני שומעות. ואין לו זכות לומר לי, למשל, לעבור למקום אחר. נכון? לי למשל, נורא מפריע לשמוע את שידורי החדשות תוך נסיעה באוטובוס. אז אנא המתן לתשובה.

Silvi k

New member
כמובן - הרי תמיד החילונים צריכים

לוותר למה שהדתים פשוט ימצאו לעצמם עיסוק אחר למה בגלל קומץ חרדים שלא עומדים בפני היצרים של עצמם כל שאר האנשים במטוס צריכים לסבול זה הרי אפילו לא נסיעה של חצי שעה באוטובוס זו טיסה ארוכה של הרבה שעות שכל אחד ימצא לעצמו את העיסוק שלו ומי שלא רוצה לצפות שלא יצפה למה החרדים חייבים לכפות את הרצונות שלהם

begone

New member
מחזק ומוסיף

הרי כולם יודעים שאל המטוס עולים הרבה אנשים, חלקן נשים חשופות כתף וכו´ וכו´. אם החרדים מסוגלים לסבול את נוכחותן של נשים ´חשופות´ ו´לא צנועות´, אין שום סיבה שלא יוכלו לסבול סרט קולנוע שבו מופיעות נשים ´לא צנועות´. ומכיוון שאין שום איסור על התנשקות במטוס, החרדים גם לא יוכלו לומר לאף אחד לא להתנשק.

Silvi k

New member
חכה חכה

בקרוב הם יבקשו לעשות טיסות נפרדות לגברים ונשים (כמובן שרק מחלקות נפרדות זה לא מספיק - כי זה עדין מגרה מידי כשיש אישה במחלקה ליד שלא לדבר - חס וחלילה - אישא באותה מחלקה יחד איתך - הרי לך תדע מה הם יעשו להם)

begone

New member
הם לא יעשו את זה

מפני שחברות התעופה מנוהלות על ידי חילונים. החברות לא יסכימו לזה, בדיוק כפי שאגד לא מסכימה לחלק את האוטובוסים שלה לנשים ולגברים.

אמיר.

New member
למעטהגיחוך שאת מעטה על עצמך..

מה מפריע לך אם תהיה טיסה עם מחלקות נפרדות ??? (בניגוד לאוטובוסים, במטוסים ניתן לדעת מראש כמה גברים וכמה נשים יהיו). זה שאת חושבת שזה קשור לגירוי מיני -זבש"ך.

voguemaster

New member
מה מפריע ? יש לי שאלה טובה יותר

מה ההיגיון ?? למה ליצור חלוקה ? למה להפריד בין גברים לנשים ? אין שום סיבה הגיונית. אהההה, הסיבה האולטימטיבית של היהדות השוביניסטית היא שנשים פחותות מגברים. למעשה, בעיניי היהדות הנשים כ"כ שונות מגברים שצריך לשים מחיצה ולהפריד אותן מהגברים!! וואו!! אתה באמת לא מבין את הטפשות בזה ?

אמיר.

New member
טוק טוק....

זו ´שאלה טובה יותר´ ??? אוי אוי מצבך רע... אם אתה חשוב ש"שנשים פחותות מגברים" - אתה השובניסט. להלכה אין יכולת לחנך אותך. קיצר, אם תצליח להסביר איך עצם ההפרדה בין גברים ונשים מראה שנשים הן נחותות ולא שגברים הם הנחותים (כי הם מופרדים מהנשים) - תוכל להגאל ממעמד הטיפש שבו אתה בעצמך שמת אותך.

Silvi k

New member
אתה צוחק לגבי המה מפריע לי?

אני לא רוצה טיסה נפרדת, כי אני רוצה לשבת ביחד עם האנשים שאני מטיילת איתם. ואם אני נוסעת עם בן זוגי, אני רוצה לשבת איתו בטיסה. אני לא מבינה איך זה לא ברור לך. למה בגלל שלחרדים קשה לעמוד בגירוי ובפיתוי של נשים זרות שסה"כ חולקות איתם מחלקה בטיסה כולם צריכים לסבול. למה שתקבע לי עם מי לשבת ועם מי לא. אני יכולה להבטיח לך שאנשים חילונים שטסים לא מגורים ע"י נשים אחרות רק מעצם היותם לידם. ואם החרדים כן אז יש להם בעיה שהם צריכים לטפל בה, במקום לנסות לשנות את העולם.

אמיר.

New member
לא הבנת....

לא באתי למנוע ממך לטוס מעורב. גם אני רוצה לשבתליד רעיתי. אבללללללללללללללל למה לא לאפשר למי שרוצה לטוס נפרד. מה אכפת לך ? דרך אגב. אני יכול להבטיחך נאמנה שאנשים דתיים שטסים לא מגורים ע"י נשים אחרות. זה פשוט אסור עליהם. יש לך בעיה עם הציות שלי להלכה ???

איילת1974

New member
כלומר לפי הצעתך

אני אצטרך במשך טיסה שךמה לשבת ליד בחורה שאיני מכירה במקום ליד בן זוגי. ואם ברבות מן הימים, יהיה לי בן זכר, ארצה לנסוע איתו לבד לטיול בר מצווה לחו"ל- אצטרך גם אותו להשאיר בין אנשים שאינו מכיר? ומה הלאה? אולי גם ברחוב נחליט שצד ימין של נשים ושמאל של גברים ובימים זוכיים נשים תורשנה לנהוג ובימים אי-זוגיים כברים, הרי חבל ששני המינים יסעו ביחד על הגביש, גם במכוניות נפרדות. שומו שמיים- מי יודע לאן דבר כזה נוראי עלול להוביל.

למעלה