והנה המבזק

zazaza

New member
ווואווווו !!!!! המשיח הגיע !~!!!!

אני חייב לצטט אותך בבולד : "עם קצת סובלנות הכל היה נראה אחרת" נכון מאוד ברוך !@!@!@! עם קצת סובלנות מצד החרדים בטיסה ההכווווווווול היה נראה אחרת. אבל לא רק החילונים צריכים להיות סובלניים נכון ?! הכל עובד לשני הצדדים, חבוב ! אתה דורש סבלנות --- תיתן סבלנות !!! עכשיו אתה מבין את חד הצדדיות והגועל נפש שלך ושל חבר מרעיך ?!

אמיר.

New member
בואו נעשה סדר...

אפשר להתלונן על התנהגות של נוסעים חרדים (יש שמתלונים על נוסעים ישראלים ובכלל התייר הישראלי הממוצע עושה בושות). מה לזה ולעצם הטענה לגבי הסרטים ? נניח שאני נוסע לחו"ל (מקווה שלא) חלק מתנאי השירות זה אוכל כשר, למה לא סרט כשר ? ----------- ההגדרות של ´פורנוגרפיה´ הן מאד שונות.

voguemaster

New member
ד"א למה אוכל כשר ??

למה אתה מכריח אותי לאכול אוכל כשר בכל מקום ?? אתה גם ככה מעדיף שלא לטוס לחו"ל אז מה אכפת לך מהאוכל ?? פוגע בי מאוד שמכריחים אותי לאכול אוכל כשר בטיסה. פוגע בי מאוד שמכריחים אותי לעשות משהו בכלל. אני מתרעם ונלחם בחזרה. תיכף אני אקח את החוק לידיים ואתחיל לזרוק את הארוחות הכשרות לפח או לחלק בייקון מטוגן עם גבינה צהובה יחד איתן. ואם חרדי יתנגד אני אשתיק אותו כמו שאתם משתיקים אותנו. לא מרגיז ????

begone

New member
אין סרט כשר

דיני הכשרות לא עוסקים בקולנוע. וטוב שכך. אגב - ביום שבו יפריטו את אל-על, לא תוכלו להגיד שום דבר יותר. הכל יהיה נורמלי, כמו שצריך.

אמיר.

New member
הסבר בעברית קלה...

שכחתי שאתה קורא בפורום. סרט כשר זה השאלה (אם אתה לא מבין את המילה - תשאל) שמשמעה סרט שאינו מכיל סצנות אלימות או בלתי צנועות. אכמ"ל. הפרטת אל על אפשרית תמיד. אנימניח שהם עדין ישמחו להתחשב בנוסעים שלהם.

begone

New member
דיני כשרות

דיני הכשרות פותחו כאשר לא היה קולנוע. לכן כל שימוש במילה ´כשר´ הוא שיקרי. אין סרט כשר, בדיוק כשם שאין נקניק קומי. אין דבר כזה סצינות ´בלתי צנועות´. הקריטריון הזה בלתי מקובל. "הפרטת אל על אפשרית תמיד" והיא תתבצע בעתיד הקרוב. "אנימניח שהם עדין ישמחו להתחשב בנוסעים שלהם" לידיעתך, אל-על הגישה תלונה למשטרה. תקרא מעריב.

אמיר.

New member
כמה שוטה אתה יכול להיות ????

נוסיף גם את הספרות לתחומי האיו-ידע שלך. חפש במילון מה זו ´השאלה´.

begone

New member
אין השאלות

בדיוק כמו שאין ´יהודי כשר´, כך גם אין סרט כשר. אל-על מקרינה סרטים בינלאומיים מוכרים ומאושרים, שזוכים להסכמה ציבורית רחבה וביקורת מוקדמת על פי תקנים אמריקניים. כל חרדי שטוען שזו ´פריצות´ - שלא יטוס אל-על ויבחר חברה אחרת. תיכנס לאתר של אל-על ותראה שכל הסרטים מפורטים שם באתר. החרדים לא יוכלו לטעון שהם לא ידעו על כך מראש.

רון סי

New member
קראתי לגבי הטיסה

אכן, מסתבר שהחרדים בקשו להפסיק את הקרנת הסרט. הדיילות הדביליות הודיעו להם ש"אי אפשר". בסוף הסתבר שאפשר ועוד איך. פשוט צריך ללחוץ על הכפתור של הסטופ. כמו שבאוטובוס הנהג צריך לכבות את הרדיו אם מישהו אחד מבקש, למרות שכל שאר הנוסעים רוצים לשמוע, ככה במטוס צריך להפסיק הקרנת סרט שמפריע גם אם יש כאלה שרוצים לראות. זה צריך ללמד את אל על להקרין בטיסות סרטים שבוודאות לא יפריעו לאף אחד.

begone

New member
הפתעה

רון סי - רוצה הפתעה? תקבל הפתעה. אני מסכים עם החרדים. הם שילמו עבור כרטיס טיסה, לא עבור כרטיס קולנוע. אפשר היה להפסיק את הסרט, בהחלט. אל על עשתה טעות. אבל - - - - - אל על יכולה בהחלט להפעיל את השכל: בפעם הבאה, כשאדם קונה כרטיס טיסה, יש ליידע אותו מראש שאל-על מתכוונת להקרין סרט קולנוע מודרני, שיש בו כמה נשים מצודדות. החרדי, שעומד לפני רכישת הכרטיס, ייאלץ לקבל החלטה. ואם יבחר ´כן´ לקנות - לא יוכל להגיד מילה. שהרי אמרו לו זאת מראש. אל על צריכה לציין מראש, לכל לקוחותיה, שבכל טיסה יוקרן סרט, ומי שלא רוצה לצפות בו - שיבחר בחברת תעופה אחרת. אף חרדי לא יפצה פה, וכולם יקנו כרטיסים כמו ילדים טובים.

רון סי

New member
יש עוד אפשרות

שאל-על תודיע לנוסעים שלה שהסרט שמוקרן אושר ע"י הבד"ץ ושיש אפשרות שמי מהנוסעים יטען שהוא מפריע לו ולכן לא יוקרן. מי מהנוסעים שלא מוכן לתנאי הקרנה אלה - שיבחר בחברת תעופה אחרת. ובא לציון גואל.

begone

New member
זו לא אפשרות, זו איוולת

"שאל-על תודיע לנוסעים שלה שהסרט שמוקרן אושר ע"י הבד"ץ" הבדץ לא מוסמך על פי חוק לאשר או לפסול סרטים. את הסמכות הזאת יש רק למועצה לביקורת סרטים כיום. מה שאתה מציע - בלתי חוקי.

שלי 27

New member
הרוב קובע

קראתי על "ההתפרעות" במטוס, וכי מה יעשה חרדי שדוחפים לו לעינים סרט שאינו לרוחו?? יצא החוצה??

zazaza

New member
כן שיצא החוצה

הוא לא חייב לצפות בסרט, הוא יכול לעסוק בדברים אחרים. באותה מידה הם יכלו לתקוף את הדיילות כי יש להן חצאיות קצרות. חיות אדם הם, אותה קבוצה שעשתה זאת. ואגב, טרחתם לקרוא את שאר מעלילהם מלבד "הכיסוי" ? האם שמתם לב שהמסך כוסה מבדים שנתלשו בכוח מכיסאות המטוס ? האם שמתם לב שעדי ראייה ציינו כי הם התעלמו מהוראות הבטיחות גם טרם ההקרנה ? כוחניות וחייתיות כפי שרק החרדים יכולים... ואולי קוורים יכול למצוא לי קבוצה של חילונים שתקפו אי פעם דיילות בצעקות וקללות והשחיתו את מושבי המטוס של אל על, אבל גם לי יש תנאים : חייבים להיות חילונים "מלידה", חייבת להיות קבוצה באותו הגודל כמו החרדים במטוס, חייב להיות מטוס אל על ובשלושים שנה האחרונות. ואגב, אם לא תמצא אז כנראה שהחברה החילונית מוסרית יותר (אולי לפי הדוגמא הזאת תבין כמה דרישתך היתה מופרכת ולא קשורה). יחי "המוסריות" של החרדים...

glik

New member
מוסריות, אמרת ?

האם שמת לב שאתה מדבר כאילו היית שם ? לידיעתך, לא השתולולת ולא בטיח. מסכי ההקרנה כוסו כמתבקש מכורח הנסיבות. אמרת משהו על מוסריות. נכון ? לא כדאי לך לנסות להשוות בכלל. עם עובדות קשה להתווכח. אין שום בעייה להראות לך את הסטטיסטיקות של המשרד לבטחון פנים. של נעליך.

zazaza

New member
הצחקתני

לא הייתי וגם אתה לא היית שם... "מסכי ההקרנה כוסו כמתבקש מכורח הנסיבות"+"לידיעתך, לא השתולולת ולא בטיח" - אתה מטומטם ואני מקווה שאתה כותב אלינו מחדר לבן וסגור בבית חולים לחולי נפש. לדעתם של שומרי חוק ומוסר תלישת הריפוד ממושב במטוס שאינו שלך, לצעוק ולקלל דיילות ולפגוע במסכי הקרנה במטוס ע"י המון זועם הם בעבוא רבק השתוללות רבתית. אז של נעליך מעל אפך כי הריח מפריע לתאים האפורים שלך לעבוד... ואגב, בנוגע לסטטיסטיקות - החברה החילונית לא טוענת לניקיו כפיים מוחלט ועל כן אין לה צורך להוכיח זאת - בעוד החברה החרדית טוענת לגמ"ח, לניקיון כפיים מוחלט ולמוסריות שלא תיאמן --- אבל הפלא ופלא מדובר בחבורת פשיסטים, ברברים חסרי יכולת להתמודד בציבור ואלימים...

glik

New member
נו, באמת.

אם דבריי הוציאו אותך משיווי משקל, עד לאבדן עשתונות. הרי שנהגתי בחוסר זהירות. שכן הזעם העצום שבקירבך טומן בחובו סכנות רציניות והיה עלי להיזהר. סלח לי, באמת לא התכוונתי. איך עכשיו אתה חש בהקלה ?

zazaza

New member
שוב התחמקות

כמובן לא ענית לעניין ולתוכן ההודעה.... הםא לדעתך תלישת ריפודי המטוס ותקיפה מילולית של הדיילות ע"י קבוצת אנשים אינה השתוללות ?

אמיר.

New member
הצחקתני...

יש מלונות בחו"לשלא מוכנים להכניס ישראלים... ההודעה שלך רווית שנאה בנוסח שלא היה מביש שום אנטישמי בעולם. רוצה הפניה לאתרי שנאה ? קו קלקס קלאן ?

למעלה