והיום במילת המחץ....

הי לכולם... ../images/Emo9.gif

איזה פורום חמוד !!! הנה עוד כמה ב-O: oblivion - נשייה oblivious - לא מודע (מזכיר לי את סמית' מהמטריקס
) ovary - שחלה, ovum ביצית ו- ovulation ביוץ (כל מה שרציתם לדעת על גוף האישה... או שלא) offshoot - נצר (גם בצמחים וגם בשושלת משפחתית, כמו offspring ) omnivore - אוכל-כל

עוד כמה נוספים

נסחט את האות עד הסוף: odd- סיכוי או מוזר. orison- תפילה. odalisque- פילגש, שיפחה למטרות מין. octogenarian- אדם בשנות ה-80 לחייו. oculist- רופא עיניים. onslaught- טבח. orb- עין או מעין כדור בדולח או משהו בסגנון. ophthalmia- דלקת העין. Old Nick- חברנו הטוב ניק הזקן כמובן...במילים אחרות השטן. odyssey- אודיסיאה, מסע ארוך. oesophagus- וושט. ouzo- אוזו, משקה חריף יווני. שתיתם עראק? יופי, זה לא זה. שתיתם וודקה? גם לא. זה אוזו!
. oubliette- שווה ערך ל-dungeon, רק מה, הוא חייב להיות בטירה וחייב להיות מתחת לאדמה. orrery- פלנטריום.

Athaclena

New member
לא מכירה חצי מהמילים שלך...

גם כן אוצר מילים טוב. תמיד חשבתי שהאנגלית שלי טובה, ומאז שהגעתי לכאן הוכיחו לי שהיא בסדר ולא יותר. אבל לצערי אני לא רואה את עצמי זוכרת את המילים האלה... מבחינתי כבר ניצחת!

כעקרון, גם אני לא הכרתי חצי מהמילים

האלו
. מהרשימה הזאת הכל מהמילון חוץ מהמילים הבאות אותן ידעתי: ouzo(רק לא ידעתי איך מאייתים) odd orison onslaught orb odyssey זהו. השאר ישר מהמילון. בכלל הכלל שלי במשחקי מילת המחץ הוא שבהודעה הראשונה שלי אני רושם מילים מהראש ובשניה במילים מהראש שנזכרתי בהם אח"כ ובמילים מעניינות שמצאתי במילון
.

למעלה