והיום במילת המחץ....

Athaclena

New member
לא, זה בסדר.

קודם זה לא מתאים לרוב הבנים, שנית כל זו דעתי ונראה לי שהרוב חושבות שזה נורא סקסי, ושלישית ידידים שלי עשו את זה (צצו פתאום עם זקן צרפתי) והצלחתי לא לפלוט איזה "oh my god, מה עשית?". לאחד מהם זה אפילו התאים מאוד. והכי חשוב - אני לא מכריחה אנשים לעשות דברים. לפחות, לא לעיתים תכופות. רק אם ממש צריך... או אם מדובר בספר נורא טוב שהם חייבים לקרוא...
וחוץ מזה, אני רק המארחת, אני לא חשובה או משהו כזה

ס ק א ל י

New member
יש מילה אחת ...

שתמיד השתמשתי בה כשרציתי מילה שאפ'חד לא ידע את התרגום שלה - Ornithologist - חוקר ציפורים. ברם, בכנס מנהלי תפוז פגשתי בחור חביב, שהסתבר כמנהל הפורום הזה. מייד יריתי את האורתו', והוא... מייד ירה את התשובה! הבנתי שאני צריכה לחפש מילה חדשה ...

Athaclena

New member
אחת המילים הכי טובות ב-O היא oops

כל כך שימושי! סוף סוף מצאתי מילה ב-O שעוד לא הזכירו ולא סתמית לגמרי: Orgy - אורגיה.

איך בדיוק הולכת orgy

בלי להזכיר יחד איתה orgasma? זה כמו חתול בלי זנב, כמו אדם בלי ראש, כמו...טוב הגזמתי. ואתם בטח תוהים עכשיו עד כמה חשוב הזנב לחתול...נו באמת אנשים!

Athaclena

New member
אז זהו שלא חשבתי על זה. באמת תמוה.

oboe - כלי נגינה שאני לא זוכרת את שמו באנגלית. עשוי מעץ אאל"ט ore - נראה לי סגסוגת, משהו שכורים (מלשון מכרה) בכל מקרה oar - משוט oak - אלון ode - שיר מסוג מסוים

Ore = עופרה

והזנב חשוב לחתול כדי לשמור על שיווי המשקל כמובן... היי, אני מומחה לחתולים... אחרי הכל.... After you've seen a green cat that has three eyes, you've seen it all

Athaclena

New member
הייתי אומרת once במקום after...

אז איך זה שאין לך חתול אם אתה מומחה כל כך גדול? וואללה, עופרה. תודה, לא זכרתי

There's a difference

Between being a Cat expert and being a Cat owner.... The fact I know that much about cats doesn't mean I'm that fond of them
and they are snobs of course... They are so vain
I'd rather a friendly and LOYAL dog or a larger feline (Black Panther perhaps) that has the RIGHT to be vain​

Athaclena

New member
../images/Emo79.gif you're so vain ../images/Emo79.gif...

you prob'ly think this song is about you...
תמיד אהבתי את השיר הזה, הוא רקורסיבי או משהו כזה. טוב, כשיהיה לך פנתר שחור (ותקרא לו bagheera?) אז תעדכן אותנו. גם מחשבים הם סנובים, לא?

אני מת על קרלי סיימון

שיהיה לך ברור שיש לי ידידה שהשיר הזה אומר משהו מיוחד על היחסים שלי איתה... יחסים שהתחילו ברגל שמאל כי אני חשבתי שהיא קצת מסניבה עלי... אבל אחרי שהכרתי אותה קצת יותר לעומק (וחשפתי את התחושה הראשונית שלי כלפיה) הפכנו את עניין הסנוביות לבדיחה פרטית שלנו ובכל פעם שהייתי שם את השיר הזה היינו צוחקים
ואני לא אקרא לפנתר השחור שלי בגירה... נדוש מדי.... אני אקרא לו Moonshadow (אני כל כך אוהב את המילה הזו) ומי שראה פעם איך פנתרים שחורים צדים בלילה יבין בדיוק על מה אני מדבר
ומחשבים הם לא סנובים... I have discovered that computers are colonies of tiny aliens with murder on their minds

Athaclena

New member
../images/Emo79.gif moonshadow ../images/Emo79.gif

של cat stevens... and if I ever lose my hands... גררר, לא זוכרת את המילים!! אוף... את המנגינה כן אבל זה קצת יותר קשה להעביר במילים.
- לא בדיוק מביע את המוסיקה. הזכרת לי סיפור שבו יש Pixies באינטרנט והם גורמים לכל הצרות האלה... והם יכולים להגיע למחשב ולדפוק אותו. זה סיפור ממש חמוד

../images/Emo99.gif בדיוק על Cat Stevens חשבתי

איזה אחלה שיר... נכון? בredlyrics.com בטח יש את המילים...

Athaclena

New member
היה לנו רק את האוסף שלו

ותמיד צחקנו מlady D'arbanville... ואמא שלי זכרה שהם היו שרים את morning has broken בבוקר בבית ספר (באנגליה) נראה לי שהכי אהבתי את the first cut is the deepest. ואני מעדיפה בעיקרון את simon & garfunkel, אולי כי אני מכירה יותר שירים...

למעלה