והיום במילת המחץ....

תור אנוכי

orientation- התמצאות...orient זה מזרחי, למה דווקא מהמילה הזאת באה התמצאות? בגלל שבמזרח קשה למערבים להתמצא?
orchid- סחלב. orbit- מסלול. obelisk- מצבה(לא על קבר). ooze- ג'לי, בוץ מסוים, אלוהים יודע למה אין בעברית מילה לזה. ouija board- לוח סיאנס. ormolu- חיקוי לזהב. ostrich- יען. outlet- פורקן. overdrive- אני לא משתמש בו, אבל אם אתה רוצה לשרוף את הכביש, בבקשה. ox- שור. oyster- the world is an oyster in your hands, וכן הלאה....

edlessme

New member
אני תור להיות?

(גם ככה יש לי עבודה כמנקה רוסי במק'ליצן) omnipotent- אני, אלא מה? ogre-כמו אוגר.. רק מפחיד יותר... orc- כמו ogre... רק קטון יותר... overall- פשע מול משטרת האופנה... (אני כל כך אוהב את המונח הזה... אולי בגלל שאם הייתה משטרה כזאת.. אני.. לא יודע.. הייתי חי על הקצה.. למרות שכל הבגדים שלי מפוקס כי זה מה שיש פה בישוב.. אבל עדיין...) O- השם שנתנה הוליווד לאותלו של שייקספיר.. אה כן.. והוסיפה... רפש.. סליחה...ooze... הוליוודי orlando- עיר ללא יעוד or akiva- עוד עיר ללא יעוד... ostentatious- לא זוכר.. אבל אני יודע שזה קיים... ו..thats oll folks (כן, אני יודע....)

Athaclena

New member
ostentatious זה ראוותני

ואורלנדו זה שחקן חתיך (
לגולאס... כל כך חמוד!) - orlando bloom

אראגורן../images/Emo99.gif../images/Emo186.gif

וזה רק בגלל שאני לא אוהבת פריטי בויז{
} אלא מחוספסים|מזיל ריר|

Athaclena

New member
אראגורן בסדר, לגולאס חמוד יותר.

דוקא אני אנטי-דיקאפריו, הטעם שלי הוא יותר טום קרוז ובן אפלק. אבל עדיף עם שיער קצר ובלי זקן או שפם! ובכלל הכי גרוע זה זקן צרפתי - זה כל כך מכוער (לא על כולם אבל כמעט) חברה שלי הכי אוהת את פרודו דוקא אבל נו, היא מוזרה... מתוך שר הטבעות: לגולאס ואח"כ את גאנדאלף (כשהוא אפוריותר מאשר כשהוא לבן). וההוביטים די חמודים, במיוחד מרי ופיפין

גאנדאלף חמוד../images/Emo186.gif

זקנים הם אנשים חמודים.. יש את כל הנהגי אוטובוס הזקנים וגם אחד שמפעיל את המכונת צילום בבצפר שלי שהוא גם נחמד. חוץ מזה איאן מק'קלן הומו מוצהר{סתם הערה} פרודו פיפין ומרי ילדים קטנים. לא הטעם שלי
אבל נחמדים. אני דווקא מחבבת זקן שפם ושיער ארוך{הסרט התברך בבנים עם ליפות שאף הומלס לא היה מתבייש בהן}. אצלי זה: אראגורן, גאנדאלף, פיפין, פרודו ומרי. אבל אין, אין על גולום! אתם חייבים להיכנס לפה.

Athaclena

New member
זקנים = חמודים. טוב, מה עם סארומן?

וזה לא עוזר שהוא נראה כמו השיח יאסין... זקן שפם ושיער ארוך - לeomer יש, לא? אני אישית לא חושבת שהוא משהו. וכן, ידעתי על איאן מק'קלן

אגב גאנדלף |אייקון לא עומד בפיתוי|

ציטוט שאיננו מילה במילה אבל מעביר את רוח הדברים: "אין לך במקרה מקטרת וקצת טבק?" אמר זיפנאב למארחו. "לא אדוני," עלה קולו המוחה של הדרקון, "אני חושש שהעישון אסור לך" זיפנאב נעץ מבט נזעם ברצפה. "גאנדלף היה מעשן מקטרת מפעם לפעם!" אמר בזעם. "ולמה אתה חושב שקראו לו גאנדלף האפור?" החזיר הדרקון, "לא בגלל צבע גלימותיו זה בטוח". ועוד אחד מאותו הספר: "מה דעתך על הדרמטיזציה שעשיתי בסוף?" שאל זיפנאב, "בירחו שוטים וכל זה?". הדרקון נחר בבוז. "גאנדלף עשה את זה יותר טוב," ענה. "גאנדלף," זיפנאב רעד מזעם, "המתחזה הארור ההוא? מה כוונתך ב'הוא עשה את זה יותר טוב'?" הדרקון משך בכתפיו. "הוא הכניס בזה יותר רגש," ענה. "יותר רגש?" הקוסם הזקן רטן, "בטח שהוא הכניס בזה יותר רגש. אחריו רדף הבאלרוג! גם אתה היית מכניס בזה יותר רגש אם הבאלרוג היה רודף אחריך, לטאה קצוצה שכמוך". "מה אמרת?" עיניו של הדרקון הבהבו באיום "אמרתי קציצה," רטן זיפנאב, "אני מתחיל להיות רעב"... שני הציטוטים הם מתוך "כוכב הרפאים" - כרך שני של מחזור שער המוות מאת מרגרט וייס וטרייסי היקמן

למעלה