והיום במילת המחץ....

טרודי

New member
והיום במילת המחץ....

האות O Obviously. אני אתחיל עם קצת מילים קלות לחימום הקנה... ornery - רגזן omnipotent - כל-יכול octopus -
occlude - להסתיר oz - כינוי לאוסטרליה (וגם ארץ עוץ המיתולוגית) שירו כולכם איתי:
We're off to see the Wizard, the wonderful Wizard of Oz You'll find he is a whiz of a Wiz If ever a Wiz there was If ever, oh, ever a Wiz there was The Wizard of Oz is one because Because because because because because Because of the wonderful things he does​

Peace 0n Earth

New member
My turn....

obligation - חובה oath - שבועה ordinary - בנוסף לרגיל זה גם כומר.. opine - מלשון opinion.. להביע דעה..

Athaclena

New member
Ornamentation O O O O O

your spelling is abomdible. אולי לא עד כדי כך, אבל ככה לא כותבים קישוט. יש סיפור מדהים לילדים בשם The wonderful O שבו מגיעים פיראטים מרושעים לאי השלו Ooroo. המפקדים שונאים את האות O אז הם מנסים ללעשות עליה חרם ומכריזים שאסור להשתמש במילים עם O, לא בכתב ולא בדיבור:
"when coat is cat, and boat is bat, and goatherd looks like gathered, and booth is both, since both are bth, the reader's eye is bothered. anon is ann, and moan is man, and shoe is she. Ah, woe is we"​

Athaclena

New member
ניחשתי שטעיתי בabominable

זו אחת מהמילים הקשות היחידות ששמעתי יותר מאשר קראתי, או באותה מידה. לרוב אני קוראת ולכן יודעת את הכתיב אבל לא את ההגיה. ורק פה זה הפוך... מקווה שאני אזכור להבא. ואני יודעת שזה ניטפוק, לפעמים זה בורח לי

Nietz§che

New member
למה דוקא סיפורים לילדים..

יש גם את The story of O למבוגרים בעלי לב חזק בלבד :p אבל נראה לי שזה לא מתאים לפורום אנגלית :p

למה לא? ../images/Emo12.gif

אחרי סיפורי האימה שלי, אני לא חושב שמשהו יכול להיות כל כך גרוע

AndreaCorr ©

New member
here we go

oak-עץ אלון omelet-חביתה/אומלט orphan-יתום oyster-צדפה ox-שור oar-משוט obscene-אמ..דוחה? גס? obituary-מודעת אבל oasis-נווה מדבר(והלהקה המצויינת
) oath-שבועה oat-שיבולת שועל oatmeal-קמח משיבולת שועל onyx-שוהם oval-סגלגל obedience-צייתנות obese-הממ.."עב בשר" opium-אופיום obsidian-לבה שחורה ointment-משחה observatory-מצפה octagon-מתומן odor-ריח ogre-מפלצת offspring-צאצא ottoman-עותמני orchard-פרדס orchestra-תזמורת opossum-אופוסום orchid-סחלב otter-לוטרה ostrich-יען​

אגב Oyster, אני לא מניח שהשם

Heather Nova אומר פה משהו למישהו.... אבל האלבום הראשון, האחרון והיחיד שלה נקרא Oyster ואני עד היום מכור

למה אני לא מופתע../images/Emo35.gif

רק חסר לך קצת אלישה בדם כדי להיות עם טעם מוזיקלי מושלם עבורי

AndreaCorr ©

New member
אני מוחמאת ../images/Emo13.gif.

לך יש טעם מוזיקלי מצויין, רק אני לא מבינה איך מיס טיק נדחפו לשם
באמת שאני לא מבינה
.

למעלה