...ואתה קטן

נעה 124

New member
כשאני חושבת על זה..../images/Emo131.gif

אני לא נראית פה בת שנתיים, אני נראית 3 וחצי בערך אבל זה מה שהיה כתוב ליד התמונה הזאת באלבום, אז שיהיה..

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאני../images/Emo13.gif

במלחמת המפרץ, הייתי בת שנה, והיו את הלולים האטומים שכשהיו אזעקות כל התינוקות היו נכנסים לשם... אז אני ממש פחדתי מזה ולא הייתי מוכנה להיכנס לשם. ההורים שלי מצאו פיתרון- הם הכניסו לשם הרבה שקיות במבה ועבדו עליי שזה כלוב במבה
ואז כל פעם שהייתה אזעקה אמרו לי שנכנסים לכלום במבה
והייתי באה לשם... [אין לי תמונה משם על המחשב- אז אני שמה תמונה לא קשורה]

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifועוד משהו../images/Emo9.gif

נולדתי ב-4.4, יום רביעי, שעה 04:00 לפנות בוקר וההורים שלי קיבלו מענק לידה 444 ש"ח!! נכון מגניב??

shir828

New member
../images/Emo2.gif אמא שלי תמיד מספרת לי שזה מה שהם עשו עם

אחותי. אבל זה לא עזר

בתור תינוקת זה מספיק קטן../images/Emo35.gif

אני אחות קטנה יש לי 3 אחיות גדולות מאז ומתמיד מספרים שכבר בתור תינוקת אהבתי לישון (וגם היום) שהייתי תינוקת שקטה וגם אני היום די שקטה ומופנמת (עד שאני מרגישה בנוח ואז לא סותמת את הפה ולא מפסיקה לדבר) בתמונה הזו הבגדים זה סוודר שסבתא שלי סרגה היא היתה מוכשרת היא סרגה לי הרבה בגדים יפים בעיקר סוודרים

ובתור ילדה קצת יותר גדולה../images/Emo13.gif

היה לי תספורת ממש קצרה אני לא אהבתי כי חשבתי שאני נראית כמו בן שימו לב לפיג'מה המגניבה
ולמגבת
אני מחזיקה בובה ואני עד היום אוהבת בובות לא התבגרתי
אני פה אחרי יום של טיול נחה ואני עד היום אוהבת לנוח, להסתבלט המקלחת פה היא אחרי טיול אין על מקלחת אני יכולה שעות אנו במשפחה אהבנו מאד לטייל בארץ בעיקר בשישיבת אני היום בעיקר מטיילת בסופ"ש עם הבן זוג

אז גמאני...

אמא הייתה מספרת שאבא מאוד מאוד אהב לישון איתי יום אחד הוא נכנס ללול שלי ופשוט ישן שם ואחרי רבע שעה בערך אמא שלי שומעת 'ככככככחחחחח' והלול פשוט נשבר!חחחחחח ומאותו יום אבי הבין את הרמז והתחיל על דיאטה שאגב עד היום הוא שומר עליה באדיקות :)

Koala Girl

New member
גם שלי../images/Emo3.gif

שהייתי קטנה אהבתי את כל המשחקים האלה ששמים שקל
ופעם אחת נעלמתי בקניון (בגן העיר...חח לאן כבר יש להעלם שם? כולה 2 מטר) אחרי חיפושים מצאו אותי יושבת על סוס - כנראה שמישהו הכניס לי שקל, ודוהרת לי להנאתי

Koala Girl

New member
על הנדנדה

שסבא שלי בנה במטבח סורי על האיכות - צילמתי מהאלבום

polo03

New member
יאללה ../images/Emo95.gif

שהייתי בת 10 חודשים, אושפזתי כי התייבשתי ואז אבחנו לי איזו מחלה (רגישות לחלבון שנמצא בקמח ) שרק לפני פחות משנה הצלחתי סופית להוכיח שאין לי את זה וזה אומר שמעולם לא היה
בקיצור - אל תתיאשו ושימו לב לדיסקית...חחח

אני ואחי הקטן:)

אני גדולה ממנו ב-3 וחצי שנים
אני ואח שלי תמיד היינו מאוד דומים.. שהיינו קטנים תמיד תמיד חשבו שאנחנו תאומים גם רוב השניםה היינו באותו גובה יש לי מלא זכרונות בראש של אנשים שאנחנו לא מכירים בכל מיני מקומות שואלים את אמא שלי אם אני והוא תאומים אני לא זוכרת אבל שזה הציק לי דווקא זה מאוד הצחיק אותי היום אנחנו גם דומים.. אבל פחות כבר לא שואלים אם אנחנו תאומים חחח וגם הוא כבר יותר גבוה ממני ועוד כמה חודשים יש לו בר מצווה זה כ"כ מוזר וזהו
אז אלו אנחנו שהיינו קטנים

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo176.gifגמאני רוצה! ../images/Emo9.gif

אוקיי, דפדפתי בסביבות 20 דק' באלבומים שלי, ודבר ראשון - היה ממש נחמד להיזכר הימים של התמימות. XD דבר שני - גיליתי שהיו לי המון פוזות מצחיקות\תמונות מאירועים משמעותיים וכו' שתועדו במצלמה, מתוך כל הכמויות הוצאתי 3..ואז בקושי רב צמצמתי ל2. XD
הסברים
בתמונה הימנית - היום הראשון בכיתה א'. בחרתי לשים את התמונה כי אני -ממש- זוכרת את זה כאילו זה קרה אתמול, העלייה לבצפר הייוותה אירוע משמעותי בשבילי, יותר אחריות, בגרות, סובלנות וכו'.
בתמונה השמאלית - אוקיי זה סיפור ממש מוזר. XD אמא שלי סיפרה לי אותו מזמן ובגלל זה אני לא זוכרת כ"כ במדויק, אבל את העיקרון כן: דודה שלי לקחה אותי לטיול, הייתי בת 9 חודשים, והיא קנתה לי ארטיק. משום מה החלטתי להירדם באמצע האכילה. נראיתי כמו מסוממת XD ואפילו אפשר לראות את הארטיק בצד ימין, על המדרכה. היא כ"כ צחקה מזה
וזהו
בהצלחה.

בר יעקב

New member
גם אני מנסה...

טוב אז ככה, זה היה בקיץ לפני 7 שנים וקרובי משפחה שלי הגיעו מצרפת לבקר את המשפחה שלי, והם היו חבורה של צעירים כאלו מגניבים ואני בתור ילד רק רציתי להיות כמוהם. הלכתי איתם לדוג בים עם סבא שלי ז"ל, ראינו סרטים, שיחקנו בסוני (אצל שוני) בבית הישן והקטן שלי, הסתובבתי איתם בכל העיר ובערב כשהגענו לחזור הביתה עשו לי מסיבת הפתעה, יום הולדת 9. בתמונה זה אני מחופש לעץ תות-לימון, אמא היתה תופרת לי את התחפושות הכי יפות.

למעלה