...ואתה קטן

סיםור 2

כשהייתי בת 6, אבא שאל אותי מה אני רוצה מתנה ליומולדת (הוא לא ידע עם מי הוא מסתבך), אמרתי לו שאני רוצה ליסוע ליורודיסני. נסענו רק אני והוא כי אחותי הייתה ממש קטנה ואמא שלי נשארה איתה בארץ... היינו במלון שבתוך היורודיסני וכל היום היו שם דמויות כאלה ענקיות שהסתובבו בכל המלון...., זה היה ממש חמוד. ביום הראשון בדיוק בכניסה ליורודיסני נפלה לי השן הראשונה........ אז אבא קנה לי סיכריה ממש גדולה עם ציור של מיקי מאוס שלקח לי 3 חודשים לסיים....... בתמונה: אני עם מיקי מאוס ביורודיסני

סתיוי15

New member
אין אין אין חגיגה...

כי סתיו הפילה את העוגה
לא יודעת איך זה הי'ה אצלכם, אצלנו בגן נהגו לחגוג יום הולדת בזוגות, משהו כזה אז אני כמעט תמיד הי'יתי עם בן של חברים שלנו, אבי'ה. כמיטב המסורת של חגיגת יום הולדת בגן, כל משפחה מתבקשת להביא עוגה, אולי שקיות ממתקים לילדים ואם מתחשק לה להוסיף משהו - בכיף. הילדים מקבלים "עוגות בוץ" ששמים ליד העוגות הקצת יותר מפתות אז אמא שלי החליטה ללכת בגדול והכינה שתי עוגות. אין לה מושג איזה צעד חכם זה הי'ה.. טוב. כל הילדים יושבים במעגל, וכל הורה הראה לילדים את העוגה שהוא הביא. אמא הראתה את עוגת הוניל שהכינה - ואמא של אבי'ה הציגה את העוגה שלה. הילדים התפעלו ויופי טופי אבל כמובן שלסתיו זה לא מספיק... סתיו רוצה להראות גם את עוגת השוקולד! בואו נגיד שבתור ילדה בת ארבע לא הי'ה לי יותר מדי שיווי משקל.. אז בצעד נועז תפסתי את העוגה והתחלתי להלך בין הילדים, מבסוטה מקריאות ה'התלהבות מתלהבת, משוויצה, ו...הופ! העוגה נפלה. באורח פלא היא נשארה עגולה (בערך) אך כמובן לא אכילה, למראה בלבד לשמחתנו כל משפחה הכינה שתי עוגות, אז זה לא הי'ה נורא כל כך עד היום אני שלומיאלית ברמות מטורפות והמשפחה יודעת לא לתת לי לסחוב דברים יקרים.. אז פה בתמונה ניתן לראות את עוגת השוקולד המעוכה ואותי מבסוטה לגמרי מהעני'ין, משום מה..

זה לא עוגות בוץ!!../images/Emo42.gif

זה עוגות חול
את יודעת בימים האחרונים אנחנו יושבים כל המשפחה ורואים את הקלטות מפעם ויש שם את יומולדת 5 שלי בגן שושן... עם בתיה... (וניקול חחח) ולעומת העוגות שלך אז אצלנו במשפחה שלי אבא שלי הכין את העוגות ועשה כל מיני יצירות אומנות כמה עוגות מוזרות ויפות היו לי... קיצר היתה לי עוגת ארמון עם מלך ומלכה משו מושקע בטירוף... ובצד... עוגת חול עם שישה נרות... חחח נראלי ה"עוגות חול" האלה הן מנהג רק של הגנים בתל נוף... ("כדי לא להרוס את העוגה היפה שאמא הכינה"... "אבא"... "אבא הכין
"
)

סתיוי15

New member
צודקת, חול ../images/Emo3.gif

אני רוצה לראות את הקלטות האלה!
הוללה, מוכשר! חחח זה נראה לי מובן מאליו שיש עוגות חול, לא?
כשחברה שלי אמרה שאצלה בגן לא היו, די הופתעתי...

אם את רוצה לראות את צריכה לבוא אליי...../images/Emo42.gif

הקלטות האלו לעולם לא יצאו מהבית שלי... לעולםםםם

סתיוי15

New member
אוהא

מסתירה משהו? האם גם לך נפלה עוגה כי לא הסכמת לוותר ורצית להשוויץ, ועוד תיעדו את זה? תתכונני, אני עוד אבוא..את מכירה אותי. מהגן

גלגולש

New member
תמונה 1../images/Emo95.gif../images/Emo26.gif

פה אני במין פיקניק עושה פוזות למצלמה כבר בגיל שנה-שנתיים.

גלגולש

New member
תמונה 2../images/Emo26.gif

פה אני קצת יותר בוגר במגלשה השכונתית (תרתי משמע), אני זוכר אפילו שהיה איזה איכסה על הסולם, שנמנעתי לגעת בו. וגם- אני בלונדיני פה.

oshri43

New member
נלך על זה... ../images/Emo66.gif

מקווה שהקובץ עם התמונה עולה... בכל מקרה, סיפור עליי כילד קטן... אמ...
התחלתי ללכת בגיל מאוחר. לא צעדתי לפני כן. אז כשרציתי ללכת ממקום למקום, הייתה לי מין הליכה מוזרה. לא בדיוק הליכה... הייתי יושב, רגל אחת מתחת לישבן ועם הרגל השנייה הייתי דוחף את עצמי. בקיצור... נראתי מוזר ומטופש..

shir828

New member
אוקי.. ../images/Emo6.gif בהצלחה:) ../images/Emo26.gif

הסיפור לא קשור לתמונה
אז מי שראה אותי יודע שהשיער שלי.. לא ממש קצר..
כשהייתי בת 4 או 5.. גיל שכבר הייתי בגן, בתקופת פורים... היה לי ממש משעמם וכולם ישנו, צהריים
אז לקחתי את המספריים שלי (שאני משתמשת בהן כמו כלום ><) והתחלתי לגזור את השיער שלי. וכמובן שגזרתי אותו בצורה עקומה בטירוף, שיערה אחת ארוכה, אחת קצרה, 10 ארוכות, 20 קצרות
בלאגן לגמרי... ואז אחותי הגדולה קמה ובאה לחדר שלי והיא רואה ילדה עם שיער גזור בצורה מזעזעת>< היא הסתכלה לפח הפלסטיק שהיה לי (פלסטיק לבן עם ציור של ילדה
) ומה היא ראתה? שיער!! O: וכשהייתי ביסודי ואמא שלי עשתה לי צמות בכל השיער נשאר עוד מלא שיער שאפשר לעשות איתו צמה, אבל היא לא עשתה כי אחרת כל השיערות היו יוצאות מהצמה
ומאז לא גזרתי את השיער, חוץ מקצוות. שהפעם האחרונה שגזרתי קצוות היה.. בכיתה ג'?... מסקנה: אל תגזרו לעצמכם את השיער, אלא אם אתם ספרים. או משהו...

למעלה