...ואתה קטן

I מ י ר ב I

New member
...ואתה קטן../images/Emo95.gif

רוצים לקבל את הסינגל של קרן- פיז'ו 92
סינגל מיוחד בעל 3 רצועות...לאספנים
5 מאושרים מכם יכולים לזכות בו... פשוט מאוד,קרן מספרת שכתבה את פיז'ו על הילד שבעזה"ש יהיה לה(אמן ואמן). שרשרו לפה
תמונות שלכם מילדות(עדיף כמה שיותר קטנים) ובנוסף ספרו סיפור קצר שזכור לכם מהילדות(רצוי שקשור בתמונה אך לא חובה).
כל גולש יכול לעלות 2 תמונות(כל תמונה צריכה לבוא יחד עם סיפור ולהיפך,לא יתקבלו רק סיפורים או תמונות).
הפעילות מתחילה עכשיו ותסתיים ביום שלישי ב 11.00 בבוקר

רק בגלל שאני אוהבת תמונות שלי שהייתי קטנה../images/Emo3.gif

אין לי סיפורים מעניינים בכלל.. הייתי ילדה מאוד משעממת חחח בכל מקרה, זה היה בערך בכיתה ד' אני וחברה שלי הלכנו לנו ברחוב.. פתאום איש אחד צועק מהצד השני של הכביש "בנות, בנות" ולא התייחסנו.. זה היה איש זקן.. הוא הלך גם עם מקל והוא המשיך לצעוק "בנות בנות אל תפחדו" ולא הקשבנו.. ואז הוא עבר את הכביש.. ואנחנו גם עברנו כדי שהוא לא יהיה בצד שלנו ואז הוא התחיל ללכת יותר מהר ולצעוק והתחלנו לפחד... אז התחלנו לרוץ והוא רץ אחרינו ועזב את המקל שלו.. ורצנו ממש מהר ובסוף הגענו לבית שלי מתנשפות אני לא זוכרת אם בכינו או לא.. אני רק זוכרת שזה היה מאוד מאוד מפחיד זה היה כנראה איש משוגע..

זה לא יכול להזיק../images/Emo3.gif

זה מטושטש קצת כי צילמתי את התמונה המקורית כי היא לא הייתה לי במחשב.. לא מצאתי תמונה שלי לבד..מקווה שזה בסדר.. אני לא כ"כ זוכרת מה הלך שם..יש לי כמה פלאשבקים בקשר לזה..חח אני שם עם אחותי התאומה.. אני הייתי שם בת 4..ניראלי.. אם אני לא טועה אמא שלי לקחה אותנו לאיזה פארק וביקשנו שהיא תצלם אותנו..

BRANGELINA

New member
תמונה שתמיד הצחיקה אותי

אני בבית של סבתא שלי בגינה... אמ..סיפור לא קשור לתמונה... כשהייתי בת 9 בת דודה שלי רונה נסעה לארה"ב לכמה חודשים לעבוד שם. בערך אחרי כמה חודשים ההורים שלי נסעו לכמה ימים ושתי בנות דודות שלי באו לשמור עלי ועל אחי ואחותי.. החלטנו לכתוב לרונה מייל וישבנו כולנו במחשב והתחלנו לכתוב עם מילון באנגלית.(כמו מפגרים לא כתבנו בעברית...) שעה כתבנו לה את המייל הכי מסובך שמישהו אי פעם כתב ופתאום בת דודה שלי המוכשרת לחצה בטעות עם הרגל על הכפתור של המחשב וכיבתה אותו(בטעות)חחח.... אח"כ ישבנו עוד מלא זמן וכתבנו לה מייל עוד יותר ארוך(שוב באנגלית
) שהתוכן שלו ככל את כל המייל הקודם בתוספת מה שקרה עם הכפתור של המחשב...חחח

veredmp

New member
תגידי לי משהו, את אוהדת ביתר י-ם או מכבי ת"א?

כמה צהוב! גם החולצה, גם הגומיות בשיער, גם האדנית, גם מאחורה יש מלא דברים צהובים

BRANGELINA

New member
עוד אחת

אמ..בתור ילדה קטנה תמיד אהבתי לשבת בתוך דברים מוזרים.. ואמא אהבה לצלם אותי שם. לכל המשפחה יש תמונה בתוך הארגז של התפוחי אדמה. או שתמיד הייתי גונבת לאבא שלי את הנעליים של העבודה(הן היו ענקיות עלי!!)והייתי הולכת איתן בבית סתם..מסתובבת לי בכל הבית.

סתיוי15

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזו קסם את...
חחחחח אפשר לעשות ממך פרסומת

BRANGELINA

New member
עכשיו שאני נזכרת

שהייתי קטנה אמא שלי לקחה אותי לאודישנים לפרסומות..חחחח אבל התביישתי ולא רציתי לעשות כלום..חח לכי תדעי אולי היום הייתי כוכבתתת ותמונה כי זה דורש ואני בשוונגג מטורףף

אין לי באיכות טובה../images/Emo10.gif

ילדים אוהבים לשחק. ילדים אוהבים לשחק בדברים מוחשיים. למשל, מכוניות. בתור ילד שאבא שלו מוסכניק, האהבה שלי למכוניות הייתה מטורפת
היו מביאים לי כמעט בכל יום מארז מכוניות חדש, אתם מכירים את הקופסא הלבנה עם המכוניות הקטנות שהיו זוכים בה בסופרלנד? היו לי כמה כאלו. כשהיו לוקחים לי הייתי בוכה, יותר משהייתי רוצה לאכול *שקר כלשהו*, ובקיצור ובקיצור, אני זוכר את הפעם הראשונה שהושיבו אותי במכונית אמיתית ושבאמת הבנתי את המשמעות שלה (מגיל אפס נוסעים במכונית אבל בדרך כלל ישנים ולא מבינים מה הגרוטאה עושה), הייתי עם בגדים לבנים, מוצץ ועיניים ירוקות-כחולות בוהקות מהתרגשות וכולם אכלו לי את הלחיים. כן, הייתי ילד עם בונבונים וילד שאהב מכוניות יותר ממה שדמיון יכול להעלות.

עוד תמונה, הפעם עם סיפור...

בגיל שנה ומשהו לקחו אותי לביקור אצל דודים (שלמה ומירה) בקריית גת ולא הפסיקו לצלם אותי, עשו לי פפארצי
את האמת, בכיתי בגלל שהייתי רעב. מה שנשאר לי מהביקור הזה היא תמונה אחת בסופו של דבר, תמונה שהיא אחת מהאהובות עליי בגלל שאני מתוק בה (
) ואם הסורק שלי לא היה דפוק זה היה מבוטא טוב יותר. כיום אני בקשר מצויין איתם, אנשים פשוטים עם לב זהב, ומחר אני אגיע לביקור לרגל יום יום הולדת של בנם הבכור.

veredmp

New member
... ואתה קטן ../images/Emo79.gif

התמונה הזו היא מגיל שבוע בדיוק
הסיפור שיתלווה אליה לא קשור (לא ממש זוכרת דברים מגיל שבוע
). כשעליתי לכיתה ב', ביום הראשון של הלימודים היה טקס פתיחת שנה או משהו כזה, ואחריו כששחררו אותנו ניגשתי, בטבעיות רבה, לכיתה שהיתה שלי כל השנה הקודמת. כל הילדים כבר היו במקומות וכתבו או ציירו או מה שלא עושים בכיתה א', ולא הבנתי למה 1) אני לא מכירה אף אחד ו-2) איך זה שכולם כבר בכיתה לומדים, ורק אני לא........ לקח לי כמה שניות טובות לקלוט שזו כבר לא הכיתה שלי

veredmp

New member
וזו אני מגיל שלושה חודשים בערך

אני לא באמת כזו שמנה, פשוט החיתול יותר גדול ממני
לא הבנתי אם צריך לספר סיפור על כל תמונה או לא, אז בשביל להיות בטוחים אספר עוד סיפור. גם הוא לא מזיכרון אישי
כשהייתי תינוקת ההורים שלי שיפצו את הבית שלנו, כך שיצא שכל הזמן הייתי ב"כלא" של הלול. אמא שלי אומרת שנעמדתי יחסית מהר, וכשנגמרו השיפוצים וסוף סוף "שחררו" אותי כדי שאוכל לזחול קצת ישר התחלתי ללכת. כלומר, "דילגתי" על שלב הזחילה
בהצלחה לכולם!

veredmp

New member
*** הוא לא מזכרון אישי

הסיפור הקודם היה מזיכרון אישי. זכרון אישי וכואב............

גם אני הייתי קטנה פעם../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אמא הלכה לשירותים ואני בינתיים השתלטתי על הירקות
היא חזרה ומצאה אותי אוכלת כמו בהמה

סיפור 1

אני ואחותי הקטנה מאומצות מברזיל............... כשהייתי בת 3 וחצי נורא רציתי אחות קטנה, אז ההורים שלי החליטו לאמץ את אחותי הקטנה.... אמא שלי נסעה לברזיל לכמה שבועות וחזרה עם אחותי הקטנה... ביום שהיא חזרה הלכתי לחברה אחרי הגן, בערב אבא שלי בא לקחת אותי, ישבנו באוטו ואז הוא התחיל להסביר לי על זה שיש לי אחות קטנה חדשה, שהיא תינוקת חמודה וכל זה.... אחרי דקה בערך אמרתי לו שיפסיק לדבר ושיסע הביתה כי אני ממש רוצה לראות אותה... כשהגעתי הביתה ראיתי אותה והייתי בטוחה שזו בובה. הייתי כל כך שמחה ואני בחיים לא אשכח את היום הזה........ האמת, בכלל לא זכרתי שהיא נסעה וחזרה.... אני זוכרת רק את היום הזה שבו היא הביאה את אחותי קטנה בתמונה: אני בת 3 וחצי מחזיקה את אחותי הקטנה

למעלה