ואני רק לשאלה..........

זה שמתחיל להתפתל מכאבים אחרי 5 דק' ירידה

כן כן שני המינים

Sweet honey B

New member
למה הוא מתפתל מכאבים? לא הבנתי..

ומה עם זאת שיורדת לו לשתי דקות רק בשביל: "הנה ירדתי לך, עכשיו תעזוב אותי"?

שתי דקות לא מספיק?../images/Emo2.gif

מתפתל מכאבים בגלל התנוחה הצוואר נתפס הכי טוב ב 69 נו, עצלנים אגואיסטים כאלה.

Sweet honey B

New member
לו זה מספיק...

זאת אני שגרידית... אם יש לו בעיות בצוואר, היא תמיד יכולה לשבת לו על הפנים ולאונן לו על הלשון.. רואה? לכל דבר יש פיתרון.

בפיק אפ באר זה חרא זיון

עושים את זה בשירותים לא? שתנוח דעתך מיסי לא ניסיתי ובכל זאת, אני עם סוויטי לעשות סקס עם אגואיסט זה חרא זיון.

יש כאלה

שזה ה-זיון עבורם.... לא שופטת. כל אחד והFUN שלו. ואני איתך - לעשות סקס עם אגואיסט זה חרא זיון. למרות, שתוך כדי כתיבה אני חושבת לעצמי שאגואיסט הרי אוהב שיהיה לו רק טוב, ורק טוב יהיה לו אם הוא יענג אותה..... ואז כשהיא מעונגת היא תשתוקק (מסאלי...) להעניק לו... מעין 'מעגל חיים כזה'............ אז בעצם אגואיסט זה לא רע..........

מאוהב ברעיון

Well-known member
לא יודע

אני רק יודע שצריכים שניים לטנגו. ובשביל שהריקוד יהיה מוצלח ויפה צריכה להיות כימיה מסויימת בינהם, פתיחות, הבנה, רצון לתת ולקבל.... ואם יש גם רגשות הרי שהעניין משתדרג עשרות מונים. אין כאן "הוא" או "היא". יש כאן שניים יחד! שבוע מקסים.

prizman

New member
אין חרא של זיון

יש חרא של התאמה. זה לא היא ולא הוא, זה הקשר. עברתי יופי של סקס שנגמר ביוזמתה או ביוזמתי, כי זה לא היה זה. היו קשרים יותר ארוכים עם פחות סקס כי התחברנו. אפשר לקחת את הזיון כאקט מופשט, אקט וזהו, אז מדברים רק על טכניקה. זה בסדר אבל אני לא מתחבר לצד הזה. כמעט יש לציין, קרה שכן אבל עונג ממשי זה לא גורם לי.

"חרא של התאמה"

זו אמירה שיכולה לערער זוגיות כי אתה בעצם מעלה פה תהיה לגבי מהות ה'ביחד'..... אולי יותר קל לאנשים להגיד "אוהב אותה אבל חרא של זיון"?

צוללן1978

New member
זו רק דעתי...

אבל זיון שכולו ידוע מראש וכל המהלכים מוכרים, הופך להיות משעמם ...ולבסוף חסר השקעה והופך לחרא זיון. זיון מפתיע, מרגש, מחדש, אקטיבי, עם אנרגיות ...הוא זיון טוב. מידת ההשקעה של הפרטנר משפיעה על האיכות.

אי אפשר כל הזמן להפתיע

בינינו? כשרגש מעורב גם מיסיונרית של חצי שעה תפוצץ את המערכות והזיון יגרום לאושר עילאי אבל אולי זאת רק אני

צוללן1978

New member
סקס עם אדם אהוב...

בדכ יהיה טוב, כי מכירים ויודעים על איזה כפתורים ללחוץ, אבל ההפתעות הן מה שיפוצץ את העניין ויביא מין ברק בעיניים. אך בהחלט לא ניתן להפתיע ולחדש כל פעם .

אם הוא לא ישאל איך ידע ?

ואם היא לא תגיד לו איך ואיפה איך הוא ילמד ? אז כן. האחריות היא משותפת :)

מה שאת אומרת זה שהאחריות על האורגזמה

היא שלך ? כלומר אם את יודעת מה עושה לך טוב ואיך את גומרת תכווני לשם ותתאמצי ,על תשכבי על הגב ותניחי לי לעשות הכל אלחא אם זה עובד וככה את גומרת ,אבל את צריכה אצבע לתחת אז תדברי בשם האלוהים .

מנומנמים ,התעוררתי לתוך הפוסט הזה

עם הקפה של הבוקר , פעם פתחתי פוסט בסטוצים על הנושא הזה שזה שאחת גומרת שבע עד שנים עשר פעמים בזיון ואחת אחרת לא גומרת בכלל . והכותרת היתה " האחריות על האורגזמה שלך היא שלך !" פעם שעוד הייתי פותח פוסטים הייתי מזיין יותר ! [נקודה למחשבה]

למעלה