ואני רק לשאלה..........

zipo1232

New member
זיון טוב

או חרא של זיון זה לדעתי תלוי בשני הצדדים, ומרגישים את זה עוד לפני שנכנסים למיטה. אם אני לא מרגיש שיהיה "פיצוץ" אני מוותר על המאמץ, חבל על הזמן.....

ת'אמת?

לא בטוחה שאני מבינה איך אתה מרגיש לפני שנכנס למיטה. לא קרה לך אף פעם שלפני היתה ציפיה ותוך כדי/אחרי היתה תחושת החמצה? וואלה? הרווחת.

מרגישים מרגישים...

רואים צורת התנהגות של אדם לפני... אם הוא חושב רק על עצמו...מתחשב באחרים. דואג, מפנק וכל מיני דוגמאות. אפשר גם לדעת לפי הנשיקה. אם זה מגעיל אותי אני בטוחה שבמיטה יהיה אותו דבר. אם בא לי לאנוס אותו אחרי נשיקה...חבל לו על הזמן.

zipo1232

New member
היו מקרים

ממזמן, כשהייתי צעיר ויפה, השתבחנו עם הזמן.... (לא צעיר ולא יפה) אני מניח שכשאגיע לגילך (110 על פי הכרטיס) כבר לא אטעה בכלל

זאת ועוד...

כיוון שמדובר ביחסים לכל דבר (יחסי מין) לא מדובר רק באחוז האחריות של כל צד. יוזמה והקשבה לפרטנר, הכנה נכונה, התייחסות למקום (זוג בצימר, לא דומה לאותו זוג במדבר תחת כיפת השמיים) יוזמה והקשבה לסיטואציה (דוגמא קיצונית, לעשות את זה בחדר לארבעה במלון בדרום אמריקה כשהזוג השני ישן). זאת ועוד... לפעמים מישהו פתאום חסר ביטחון בכלל אלף סיבות, והשני נדבק, ונוצרת הססנות והתקשורת מקרטעת... אז נורא קל ונוח להאשים את האחר שהוא "היה חסר ביטחון, וחרא זיון". בקיצור - מי שאומרת על מישהו שהוא חרא זיון - היא בטוח בעצמה חרא זיון!!!

סאלי31

New member
האם יכול להיות זיון חרא

גם כשמשתוקקים אחד לשני? כלומר כל הדברים שכתבת חשובים במידה ואתה כותב על זוג נשוי שצריך הרבה מעבר כדי לשבור שיגרה ולהמציא ריגוש... אבל כזה בין מאהבים, שמלכתחילה אמורה להיות תשוקה וצורך להרגיש אחד את השנייה, לא ממש ישנה המקום או התאורה! כי מה שחשוב זה להרגיש אותו וזהו... עכשיו אם זה לא היה שם, אז לא יהיה גם אם תקח אותה לארמון בלאס וגאס.. ואחרי חרא של זיון מסיקים את המסקנות ואין צורך להתאמץ כדי להמציא מה שאיננו.. לא ככה?

מסכים מאוד ../images/Emo127.gif

רק נתתי כמה דוגמאות, וגם האלמנטים שלך טובים, אבל שום דבר לא מספיק לבד... זה תלוי בעיקר בהדהוד בין שני השותפים לעניין.

זה ענין של אופי

מכיר מקרוב לצערי , ולא רק מתחום הזיונים יש כאלה שלא לוקחים אחריות ומחכים שיעשו בשבילם את רוב הדרך וכשמשהו לא קורה - זה אשמת הפרטנר אלו מרוכזים בעיקר בעצמם מעניין אם עם חבר חשמלי היא תאשים את הסוללות
בלי קשר לא כל חיבור מצליח בפעם הראשונה תמיד שבוע טוב

נכון

ענין של אופי. אבל איכשהו לפעמים , נראה לי,יתכן שיש תאימות באופי (פאסיבי/אקטיבי) עדין נראה לי שיש 'נפילות/הצלחות' לא צפויות. וזה לא קשור לפעם הראשונה. זה נראה לי אופרה אחרת.

nice and sleazy

New member
אחלה זיון

כשיש כימיה זרימה בין שני בני הזוג שאין עכבות , מרגישים חופשי יחד שמספיק מבט והפרטנר יודע/ת בדיוק איך להמשיך ולא פחות חשוב מה לא לעשות ... חרא זיון .. ממ אין דבר כזה חחח

"הצלחה" זה מושג הישגי ולכן די מוגבל

אם אני נשמע שחצן זה בגלל שאני רגיל לפיטבקים מהסוג של "איתך היה לי הזיון הכי טוב בחיים" או לפחות "הזיון הכי טוב שהיה לי מאז..." ויחד עם זאת היו לי כמה מפשגים שאני לפחות לא הרגשתי שהיה ממש WOW. היו לזה כל מיני סיבות, אבל אם נשים את הסיבות שהיו תלויות בי כמו שהגעתי לפגישה איתה בדרך הביתה אחרי 4 ימים של צלילות וצלייה בשמש, ברוב המקרים הסיבה הייתה כי אני הרגשתי מהפרטנרית שהיא לא הייתה לגמרי איתי, הייתה מוטרדת ממשהו, חשה רגשי אשמה בגלל שלא מזמן רק עזבה את המאהב שהיה לה כמה שנים... היו כמה מקרים שהפרטנרית פשוט התנועעה ברגע המכריע בצורה מאוד לא מתואמת וככה פספסנו את שיא השיאים. אז אגיד לך ככה: במידה והפרטנרית כמובן נבחרה על סמן כימיה ומשיכה הדדית, רבה מאוד "איכות"הזיון תלויה בגבר. הבחורה יכולה "לסרס" גבר באמצעות התנהגות לא סקסית אבל היא באמת צריכה להיות פולניה בדרגת "דאן 3" לפחות כדי ממש להכשיל את העניין.

מעניין,

במקרים כמו אלה שתיארת, כשהרגשת שהיא 'לא לגמרי איתה', אמרת/הגבת על זה איכשהו? מתישהוא? או שהשארת את זה 'כזה באוויר'?

תלוי

היו מקרים שלא רציתי לשבור את הכלים וכל עוד היא רצתה להמשיך גם אני המשכתי. אבל כשדבר כזה מחלחל אלי, גם עלי זה משפיע כמובן. היו מקרים שאני כבר לא יכולתי להמשיך ככה וזה נגמר בשיחת נפש ואחר כך "מה דעתך שאקח אותך לאוטו שלך".

Sweet honey B

New member
בהחלט יש חרא של זיון.

ולא תמיד זה תלוי בשני הצדדים אלא רק בזה שהוא כזה. למשל... זה שחושב רק על עצמו, זה שבא שיעשו רק בשבילו, זה שעושה רק בשביל לקבל חזרה וכו' (רשמתי מלשון זכר אבל מתייחס לשני המינים).

למעלה