ואני רק לשאלה..........

ואני רק לשאלה..........

לפני כמה ימים, בזמן שהעברנו המתנה משעממת למדי אבל מחויבת, היא (חברת הנפש שלי) משגרת את המשפט הזה מולי "הוא חרא של זיון" אני , לא ממש מכירה את הצד הזה שבה (זה שמדבר על זיונים...פולניה אסלי זו...) מסתכלת עליה ואומרת :"תרשי לי לענות לך הכי אמיתי שיש?" והיא שולפת ישר "שדרי". אז מה היה שם בשידור? הלוגיקה הבאה – כשהוא/היא אומרים על הפרטנר/ית שהוא/היא זיון חרא בדרך כלל הם מתכוונים שהוא/היא לא יודעים להזדיין כמו שהם היו רוצים שידעו. בדרך כלל, וזו לא הכללה אלא מניסיוני הפרטי בלבד משיחות עם אנשים , יש תחושה שהאשמה היא בפרטנר על זה שאת המלאכה אינו עושה כראוי. כשהוא/היא אומרים על הפרטנר/ית שהוא/היא זיון מעולה בדרך כלל הם מתכוונים שהוא/היא יודעים להזדיין כמו שהם רוצים שידעו.וכאן, הרושם שקיבלתי זה ש"איזה כיף להזדיין עם הפרטנר הזה כי המלאכה מבוצעת על ידו/ידה כראוי." בשום מקום לא שמעתי על המקום/האחריות של הדובר/ת בהצלחת/אי הצלחת הזיון........ וכל מה שאני שואלת זה – אולי ההצלחה או אי ההצלחה הם תלות בנו ועלינו בלבד? שבוע נפלא לכולם
לא חכמה מדי1

לא צריך להיות חכם מדי

כדי להשיב...... וכאחד שטוען שיתרונו הגדול הוא המודעות הרבה לחסרונותיו חושב ש"הפוסל במומו הוא פוסל" ועיקר האשמה וההצלחה היא בצד המתבונן וככל שאתה תעשה היטב את העבודה(שמתחילה בפתיחות) וככל שהפתיחות(שמתחילה באקט המילולי) תיהיה חדה וברורה כך הפרטנר/ית יהפכו להיות ספציליסטים(או קרובים לשם) בכל..... אבל.... בעצם.... מי אני? בסך הכל,אחראי על השכמות הבוקר(שבשנה הקרובה ישבור שמירה חופשי)

../images/Emo13.gif יש! לא צריך.....

לגבי הצלחה או אי הצלחה אתה אומר בעצם 'דברו'.....
אפשר לדבר גם בבוקר, U KNOW.....

שבוע מצוין..

כל אחד מאיתנו מגיע עם 50% שמתוכם 30% הוא ניסיון נצבר עם בני זוג שונים ומה שנותר הוא להשלים את ה 20% מהפרטנר השני..ואותו אחוז, הוא אחוז "הזיון היה טוב" או "חרא של זיון".. ככל שהניסיון שלך או של בן הזוג השני עשיר יותר מצטמצם אותו אחוז ה"טעות" בזיון. ובוודאי שה"אחריות" מוטלת על שני הצדדים יחד, לא על אחד הצדדים בלבד.

תראי

ברור שאני מסכימה עם כל מילה שכתבת. אבל וצר לי שאני חופרת
אני מגלה יותר ויותר ששימוש באמירה הזאת "אחלה של זיון" או ההיפוך שלו משדר את ההצלח הבעקבות הניסיון /הידע של הצד השני. ואני לא יודעת אחוזים אבל תכלס לא היה עדיף לומר משו בסגנון "ממ נו אפשר להפיק את המיטב..."
כאשר ההפקה היא בעצם 'עלינו'....

אוקיי..

וזה נכון.. זה קשור לאם בן הזוג שלי החדש רגיש מספיק או בעל ידע נרחב מספיק בכדי קודם כל לדעת איך לזיין...בכלליות ורק אחר כך איך להוסיף או להוריד בכדי שזה בדיוק יתאים לי וכמובן לו, מהצד השני. ההפקה היא על שנינו, זה הסוד הנכון לסקס טוב. ,

סטנגה Joe

New member
אולי

תקשורת בין בני הזוג יכולה במקרים מסויימים לעשות את ההבדל?

אין

לך מושג עד כמה אני מסכימה איתך. אנשים מיחסים חשיבות עצומה לניסיון/ כמות הפרטנרים ונדמה לי שהם שוכחים שזה הרבה יותר פשוט ממה שהם מדמינים.... במחשבה שניה - תקשורת היא לא ה'דבר' שהכי אנחנו רוצים מבני הזוג שלנו? לא רק בסקס?

BazukaGirl31

New member
ובשביל תקשורת צריך פרטנר תקשורתי

אני מאמינה שמי שמוגדר כ'חרא של זיון' עסוק בהנאה שלו בלבד, בלי לשים לב לצרכים של הצד השני או בלי יכולת לקלוט בכלל מה הצרכים של הצד השני. בשביל סקס טוב, חייבים תקשורת ואם הצד השני לא יכול לתקשר - אז כן, הוא חרא זיון.

ויש כאלה שיגידו..

"באת לדבר או באת לזייין" ?
יותר מדי דיבורים על איך ומה וכמה גם יכולים להיות מקלחת מים קרים באמצע החורף. לא להתבלבל עם בן זוג שהוא קבוע...חוקי או לא חוקי.

BazukaGirl31

New member
תקשורת היא לאו דווקא בדיבורים

לשים לב תוך כדי הזיון מה עושה את זה לפרטנר ומה לא ולזרום איתו- זו תקשורת. וחוצמזה, שקצת דיבורים במקומות המתאימים יכולים לעשות רק טוב, לפחות לי.

*צופיה*

New member
בטח ובטח

שזה אנסמבל וההצלחה שלו נבנית מהשילוב – בכל מיני רבדים – של השניים. אבל עדיין אני חושבת שיש סוג של איכויות שבאות (או לא
) לידי ביטוי כמעט בכל "הרכב" זוגי.

*צופיה*

New member
זה דווקא מישהו

די מוכר. ו – לא. לא בזכות זה הוא הגיע למקום המכובד. הוא הרבה הזיע בשביל להגיע. אני בכלזאת חושבת שיש איזה "כישורים" שתורמים. למשל – שליטה (לא של קשור לי ואקשור לך).

חחחחחחחחחח

ממליצה לך לקרוא שם
אחלה דיונים היו להם בזמנו....(דיונים, דיונים...לא כתבתי זיונים...)

סאלי31

New member
זה כמעט ותלוי רק בי...

ואני כן מדברת אך ורק על עצמי, אם אני חרמנית ומשתוקקת אליו, לא משנה מה הוא יעשה זה ירטיב אותי ויטריף אותי.. כל מה שהוא צריך לעשות זה לדעת לחדור, שזה גם בתול יודע לעשות (גם עם בתול אפשר ליהנות). אתם מתייחסים לסקס כאל עסק שיש לשבת ולחשוב על 1, 2, 3 כדי להפיק ממנו הצלחה, בעיניי כשחושבים על איך לגרום לסקס להצליח כנראה שיש שם משהו לא מתאים... וזה ירגיש מאולץ.

למעלה