../images/Emo15.gif well
נודלתי ב28.7.93 בביה"ח בלינסון בפ"ת, בתחילת החודש השמיני להריון של אמא [פגית] ושקלתי 2.400 (הארנבות שלי שוקלות יותר
) גרתי בהרצליה עד גיל 8 חודשים, וכל החיים שלי עד היום סובבים סביב הרצליה, יש לי שם הרבה משפחה וחברים
עברתי לישוב בשרון שבאותו מקום (בית) אני גרה עד היום
אני גרה בבית צמוד קרקע, יחסית גדול. בגיל שנתיים סבא שלי נפטר
, אני זוכרת שתמיד הייתי באה ומושכת לו ברגל (הוא היה על כיסא גלגלים) בשביל שירים אותי ל"מגשית" שלו, והייתי יושבת על זה ומחבקת לו את הראש ושרה לו שירים. בגיל שנתיים וקצת הייתי בבית של סבתא שלי ורצתי מסביב לשולחן עשרות פעמים והתעייפתי ונפלתי ופתחתי את השפה התחתונה ולקחו אותי למיון ועשו לי תפרים [ולא הגבתי ולא בכיתי כי הייתי בהלם, כל תפירה זה בעצם דקירה] והייתי שוקיסטית, ועד היום יש לי את התפרים האלא הפה
. חח סתם זה תפרים שנמסים או משהו כזה, אבל בגלל זה יש לי שפה תחתונה קצת נפוחה. בגיל 3 התחלתי לרקוד, בחוג לקטנטנים
ואני רוקדת עד היום מגוון דיי רחב של סיגנונות. הייתי בכיתה א'-ג' בביה"ס מסויים, ובסוף כיתה ג' פיצלו אותנו ל2 בתי ספר, וזה היה אחד הדברים הגרועים שקרו לי בחיי, הפרידו אותי מכל החברות שלי, ולמרות שבכיתה החדשה הייתי מקובלת מאוד וכמעט הכל סבב סביבי, במבט לאחור, זה היה תקופה נוראית. הנשיקה הראשונה שלי הייתה ביום האהבה בכיתה ו' עם חבר, וזה היה כ"כ פאטתי ומטומטם [לא צרפתית] בסוף כיתה ו' ילדה אחת שהייתה תמיד מקנאה בי [ועשתה לי את המוות בגלל קינאה] הפרידה ביני לבין כל החברות שלי, והפיצה עלי שמועות ועשו לי פשוט את המוות, הטרידו אותי, זרקו עלי ברזלים, ולמה? בגלל שמועה. זה היה חרם, ולמרות שצריך להמשיך הלאה ולסלוח, אני פשוט לא יכולה לסלוח לאותה אחת. זה שינה אותי בצורה שאין לתאר. בתקופה הזאת ירדתי המון במשקל מרוב דיכאון. [הייתי בתת משקל בצורה דרסטית] בכיתה ז' הייתי בכיתה יחסית לבד מבחינת החברות שלי, בנות שחשבתי שהן חברות - מסתבר שהן לא היו, ומי שהייתה גם כן "חברה". באותה תקופה התחברתי עם החברות הכי מדהימות ביקום
שהן החברות הכי טובות שלי עד היום. ואני מודה לאלוהים על כל זה. [ואף אחת לא הייתה איתי בכיתה, והגשתי דיי הרבה בקשות לעבור
] בין ז' ל-ח' פיצלו אותנו [שוב
ובכיתה ח' הייתי עם רוב החברות שלי באותה כיתה [עם 2 החברות הכי טובות גם
] ב17.1.07 סבתא שלי נפטרה
וזה אחד הדברים הכי קשים שקרו לי בחיים, זה שינה אותי בצורה שאין לתאר, אני פשוט לא אותה מור. כל דבר מזכיר לי אותה, כל גוף/עצם. יוצא לי לחשוב עליה המון פעמים במהלך היום, ואני בוכה הרבה, אני כל הזמן מתארת בראש שלי את הפעם האחרונה שראיתי אותה בביה"ח, את העור הקמצ'וצי שלה. אותה.. וקשה לי. ב29.6.07 הודיעו לי שעליתי לסדנתנוע, שזה אחד מחלומות חיי, שהייתי קטנה כ"כ חיכתי לזה. והחל משנה הבאה אני שם
הרמה הרבה יותר גבוה, יותר שעות ויותר כיייייף
ב2.8 הייתי בכרמיאל
והופעתי בפסטיבל המחולות בפעם השישית בחיי [והפעם ה12 בפסטיבל עצמו], ואני כבר מחכה בקוצר רוח לשנה הבאה. אממ.. [אין לי עוד רעיונות כ"כ חחח] בערך מגיל 5 עד גיל 12 הייתי מהבנות שתמיד הבנות האחרות שנאו כי הייתי מאלו שאוכלות , מה זה אוכלות, טוחנות אבל לא מעלות אפילו גרם. הייתי רזה מאד ויותר גבוהה מרוב הבנות. אכלתי אכלתי ולא השמנתי, והיום זה הפוך חח כל דבר שאני אוכלת מתנקם בי. אני חושבת שעוד לא אהבתי באמת, שאני עוד לא יודעת מה זה אהבה.. אבל אני לא יכולה לחכות כבר!!
קראת?
ואני יודעת שאני משעממת פשוט אין לי עוד רעיונות.
נודלתי ב28.7.93 בביה"ח בלינסון בפ"ת, בתחילת החודש השמיני להריון של אמא [פגית] ושקלתי 2.400 (הארנבות שלי שוקלות יותר