ואלו הם חיי 2

TiKi PooH

New member
שמעי,

אחריי שאת שוחטת לעצמך במו ידייך שנתיים יפות מהחיים פלוס כמה נזקים בלתי הפיכים יש שאלות " איך" שאת יודעת שעדיף לעבור עליהן הלאה.. לומדים מטעויות? ( גם של אחרים )

adiss90

New member
לחיי ההתבגרות ../images/Emo23.gif

בטח מחדשת. התחשלת לגמרי, יקירתי. אולי הגיע הזמן שלך לפרוק מזוודות ולנוח קצת. לנשום. [אבל עזבי, לא בסטייל של אמנים פרפקציוניסטים לנשום.] {{שיר, יבש כאן XD}}

TiKi PooH

New member
לא שלא בסטייל..

אבל משעמם, 'ת יודעת (; ( לא הוספתי עדיין כי הוא דפוק על המחשב הזה. הערב מגיעה לבית של אימא או מחר לדירה של סבתא והעניין יסודר.
)

svety

New member
כפרהעלייך.../images/Emo190.gif

באמת שהיה לי מעניין לקרוא... אני גם גרה בגבעתיים עכשיו, אז אם בא לך לקפוץ לקפה או משו כזה, את מוזמנת לשלוח מסר, החתול ואני נשמח לארח

TiKi PooH

New member
את יודעת, נשמע מפתה.

בעקרון בכמה ימים הקרובים (עשרה ימים, שבועיים.. משהו כזה) אני גם כן האווסיטר בדירולה שלא-ממש-שלי, אבל אם הבנתי נכון איפה את ממוקמת- לא רחוק בכלל; אני ממש על התחנת רכבת של ת"א מרכז. ככה שאת גם מוזמנת לקפוץ, או שאני קפוץ, או שנסדר איזה משהו. נתדבר, בקיצור

TiKi PooH

New member
תודה בנות, ../images/Emo24.gif

האמת שהפתעתן אותי, אתן מקסימות.

stink

New member
זמן לחפור!

נולדתי ב-27 לפברואר אי שם באוקראינה הרחוקה . ההורים שלי חששו שאני אוולד יומיים מאוחר יותר , שזה ה-29 לפברואר שחל פעם בארבע שנים . כעבור 3 שנים עליתי לארץ ישראל . גן חובה , עניינים.. היה עצוב כי הרגשתי ממש לא שייכת ובכיתי בלי הפסקה . כיתה א' כבר היה בסבבה , הכרתי שלושים זאטוטים קטנים שחלקם נשארו חברי הטובים עד היום . אחד מהם , שליווה אותי לאורך כל 12 שנות הלימודים הוא בן זוגי כיום
כיתה ג' - אחי הקטן והיחיד נולד לאור העולם! הבובון הזה עד היום כל פעם משמח אותי מחדש . רק מלראות את החיוך שלו קשה לי שלא לחייך . חטיבת ביניים - הייתי בכיתת מופת , שנחשבה ונודעה ככיתת החננות , ואם זה לא מספיק אז אפילו בכיתת החננות הייתי חננה . שמנה ומכוערת . לקראת התיכון המצב השתפר , רזיתי < בדרכים לא הכי בריאות , אבל ניחא> יפיתי , מצאתי לי מחזרים . היה כייף . בשלושת שנות התיכון החלפתי לי כחמישה חברים רציניים , ועוד כמה לא רציניים , עד שהבנתי שהיחיד שאני רוצה נמצא איתי כבר 11 שנים , ובחופש שבין יא' ליב' פשוט התחברנו בצורה הכי מדהימה שיש . ומאז אנחנו בלתי נפרדים
(עוד 4 ימים הוא מתגייס ובאלי למות , אבל זה כבר נושא אחר..) טוב אני מרגישה שחפרתי מעט מדי לעומת כולן , אז נוסיף גם שמכיתה ג' או ד' בערך יש לי את החברות הכי טובות ודהימות שאפשר למצוא , אחת מהן למדה בתיכון אחר בפנימיה אז קצת התרחקנו , עם השנייה היינו צמודות אחת לתחת של השניה כל התיכון והחטיבה ותמיד הכירו אותנו כזוג :) וזהו אני חושבת.. כנראה לא היו לי מספיק אירועים משמעתיים בחיים .

stink

New member
אה ושכחתי כמובן ../images/Emo210.gif

שהשנה סיימתי תיכון , והיה אירוע ממש מרגש , אני מניחה שתמה תקופה משמעותית בחיי . ועכשיו אני מחכה לתשובה הסופית מעתודה שתגיע בסוף ספטמבר WISH ME LUCK

למעלה