בואו ננסה.
24.7.1992- נולדתי אל תוך המשפחה הכי מדהימה שיכולתי לבקש, הייתי הכי פופולארית עקב 7שנים בלי תינוק במשפחה (גם המורחבת).
7.3.1996- אחותי הקטנה נולדה. נו צריך להוסיף?
1.9.1998- עליתי לכיתה א' עם שמלה כחולה עם פרחים ירוקים, תיק ורוד עם טוויטי גדול, כובע ליצן ענק הפוך ומלא בממתקים, פוני וחיוך עצום על הפרצוף.
כיתה א' גם כן- התקבלתי לשובבי הגבעה, להקת ילדים ונוער כאן ביישוב, במהלך הקריירה שלי שם (חתיכת קריירה, 8 שנים) הופעתי עם מדונה כשהיא הגיעה לארץ, פגשתי את רן דנקר, יהודה לוי אמר לנו שאנחנו הכוכבים האמיתיים והופעתי עם מלא אומנים ביום העצמאות פה (שלום אסייג, זה מבנות פסיה (?) , חנה לסלאו וכו')..
סוף החופש בין ב' לג'- מגלים לי את הצליאק, אכלתי עוגה ופתאום אמא פותחת מכתב ומודיעה לי להנות מהעוגה כי זאת הפעם האחרונה (דרמטי)
כיתה ג'- נבחרתי למועצת תלמידים, אני חושבת שהחל משם התחילה קריירת 'רוני המנהיגה' שלי, הצעתי רעיונות ויחסית לכיתה ג' אני חושבת שהייתי מאוד פעילה. וחסרת חברים כמובן, הייתי כל כך מסכנה, נתנו ל2 בנות, שכיום הן בין החברות הכי טובות שלי בעולם, סוכריות כדי שיהיו חברות שלי. |בושה| הייתי בכיתה הכי מגובשת (כפרה על ג'3) ובאמת שהשתלבתי, אבל תמיד הייתי אני לבד עם עוד אנשים מסביבי.
כיתה ד'- הדבר הכי טוב שיכל לקרות לי- מחלקים את כ-ו-ל-נ-ו מחדש לשתי כיתות גדולות, שם נפגשתי מחדש עם גל (שהייתה איתי בגן) ונפטרתי מהחבורה ההיא. עם גל מהכיתה באה דינה, ואני הכרתי את עדי ויחד הפכנו לחבורה מגובשת וחמודה.
כיתה ה'- גל (הבסט פרינד) מתחילה להתקרב אל מישהי אחרת, ונהיית חברה הכי טובה גם שלה.
כיתה ו'- מתחילים לפתח מחשבה לגביי מראה, בנים וכל החארטה הזה. בת מצוות בלי הפסקה, לכל בת מצווה מתלבשים אחרת, דופקים הופעה. טוב לא הייתי הכי כוסית, אבל הייתי חמודה. את הבת מצווה שלי חגגתי במועדון די מעפן, עם מישהי שעצם זהותה היייתה קצת הפתעה לשתינו, אבל היה סבבה. אני וגל רבות ואני מתחילה להכיר חברות חדשות.
חופש גדול- טיול ראשון לחמישה ימים מחוץ לבית- עצמאות. הכרות עם אנשים חדשים בגילי. טיולים. התמודדות. עמידה בזמנים. געגועים הביתה. אני צריכה להוסיף?
30.7.2004- חגגתי בת מצווה עם המשפחה, טיול במדבר לאור ירח כל הלילה ובסוף מגיעים למאהל בדואי ואוכלים עם קריוקי ושמחה, אני משחקת אותה מתלוננת להורים שלי, אבל אחת החוויות המדהימות שעברתי בחיים וזה נשמע בולשיט אבל הבת מצווה הזאת שינתה אותי, התבגרתי
כיתה ז'- חברה הכי טובה של קורל, שהופכת להיות האוייבת הכי גדולה שלי ומתנהגת אליי כמו חרא, מועצת תלמידים משגשגת במיוחד.
תחילת כיתה ח'- מתחילים קורס מדצ"ים. החלטתי לפרוש משובבי הגבעה אחרי 8 שנים, הספיק לי, אחד הדברים המשמעותיים שקרו לי בתור ילדה שחיה על הבמה
טיול שנתי כיתה ח'- אין מילים, אנחנו מעולים, כל השנה הזאת וכל התקופה הזאת מדהימה אותי כל פעם מחדש. יום אחרי הטיול גם החבר הראשון שלי, סבבה כזה, לא עשינו יותר מדי.
טקס סיום ח'- נפרדתי ממנו 3 ימים לפניי, וכל התקופה של החזרות הייתה פשוט מדהימה. אין הרבה כאלה, ואין הרבה שכבות כאלה, מחזור נ"ז זה באמת דבר שאני לא אשכח בחיים.
טקס השבעה למועדון ואילת בפעם הראשונה עם כולם- תחושת שייכות, הרגשה מדהימה.
כיתה ט'-
מתחילה להתקרב לנועה מדריכת ג'. בכיתת תאטרון. מלא אנשים מדהימים. שכבה של 400 אנשים. חבורה מלוכדת של 12 בנות. מכירה את כל 4 השנים מעליי ומתחתיי, כניסה למועדון קרית אלון. אח שלי טס לחו"ל לשנה (מתהמגעגועים, אחד האנשים הקרובים אליי)
פסח כיתה ט'- פעם ראשונה אילת
לבד לגמריי עם 3 חברים. אני לא יכולה להגיד שהיה הכי כיף בעולם, אבל כל ההרגשה הזאת של לבד לגמריי, והנה אני מסוגלת, זה היה הכי כיף בעולם.
24.7.2007- יומולדת 15, כולם באו ונתנו לי תחושה שאני אהובה ומקובלת
זהו אני חושבת, די משעממים אבל אין לי יותר מדי.. קראת?