ואלו הם חיי 2

RainbowL

New member
ואלו הם חיי 2

גלשתי לי בטאגליינס וגיליתי שרשור מקסים תכתבו את האירועים העיקריים שקרו לכן בחיים, דברים ששינו אתכן, לפי שנים או איך שבא לכן. בקיצור- אירועים בחיים ששינו אתכן או שאתן משום מה זוכרות (יש להם משמעות
) שוטו לכן :)

adiss90

New member
כל החיים שלי

מורכבים מקטעים אירוניים, הזויים, לא קשורים וביזאריים. [אני לא מרוצה או גאה מזה, אם למישהי משתמע] מכאן הציניות. אין איזה משהו מיוחד, אבל אולי אחרי מקלחת ופתיחה מחודשת של המזגן, אשתף אתכן בחיי המשמימים.

adiss90

New member
דודודודודו

נולדתי -דרמתי-. בכל שנותיי בתור ילדע הייתי חמודה,חייכנית,אנרגטית,עדינה,חברותית,מלכת העולם וכ'ו וכ'ו. אף פעם לא התפשרתי על חברים, ועל כן המעגל החברתי שלי תמיד היה איכותי. זה לא אומר שאני טיפוס של אנשים וגם לא שיש לי קשרים טובים ועמוקים. משהתחלתי בצפר-שנאתי בצפר, אבל חוץ מתעודות א'-ב' שגורפות 70ים כל שאר השנים יש לי תעודות מעולות. אני לגמרי מצרך מודיעיני- תמיד הייתי שומרת הסודות הכי טובה שיש ובכלל- יש לי נטייה להפוך לבלתי נראית כשאני רוצה. גם אף פעם לא רבתי עם אף אחד[ברמה של 'ריב'], אני בנאדם דיי מסטול ונוח. בכתה ח' ביקשו ממני לעשות מבחנים של מחוננים ובכתה קצת יותר נמוכה עשו לי בדיקות במעבר הדם למוח ובדיקות במעבדת שינה בגלל הרגשות משונות בראש שאני חווה עד עצם היום הזה (התיאוריה שלי- קשב וריכוז, זה גם יסביר את הזיכרון הבוגדני) מבין האנשים שהכרתי במהלך השנים- (כי בתכלס אני עצמי ממש רגילה ולא מעניינת) חייל מרגל בסוריה[במהלך התפקיד.הוא קפץ לביקורים]; סוכן סמוי במשטרה שתפס סוחרי סמים; בן של מאפיונר שהוא גאון וגם חותך את עצמו[איתו בכלל היה לי קשר עמוק] ועוד...אנשים עם סיפורים הזויים שגרמו לי להעריך מחדש את שפיות דעתי. בואו תסמכו עליי שכבר שמעתי הרבה. שנה הבאה אני אסיים תיכון ו..אלך לצבא :) אחרי הצבא אני רוצה לקפוץ לאיזו ארץ נחמדה. עוד לא הייתי בפריז ובלונדון :(

RainbowL

New member
קראתי

ובא לי לומר לך שאני קוראת את כל ההודעות שלך כי את מגבעתיים וזה מגניב כי אני מכירה משם אנשים ווהו. ואת גם לומדת עם חברים שלי שזה בכלל וווההו
סתם את כזאת מסטולה מגניבה

adiss90

New member
לגמרי מסטולה (מגניבה?).

רק תהיי בטוחה שזה לא תמיד טוב. אה ואני בכלל לא בקשר עם אף אחד מגבעת שמואל P:: בסה"כ אחד מכם, עם פרצוף של מחבל, ניסה להתחיל איתי בשיעור מחשבים האחרון (ועוד ליד 2 ידידים ואחרי שקיבלתי 40
).

RainbowL

New member
:-O מיייי?

יאו זה מרגש אותי אני חייבת לדעת. ותתחילי קשר, תדעי לך שכולם מגניבים (במיוחד רז הילה ויהל)

Magic Melody

New member
אז ככה:

נולדתי ב-26 באוקטובר בשנת 1989, לאם חד הורית. היא הייתה המטפלת של הבן הגדול של אבא שלי, והם ניהלו רומן מהצד. בגיל 12 אמא שלי סיפרה לי שיש לה סרטן, ושהכל יהיה בסדר. בגיל 15, כשהיא ממש גססה כבר, הכרתי אותו, את אבא שלי. שלחתי לו מכתב למרפאה בה הוא עובד, כי הייתי זקוקה לתשובות. והוא התקשר אלי באותו יום. מאז אנחנו בקשר טוב. ב24.7.2005, קצת לפני גיל 16 אמא שלי נפטרה מסרטן. קצת אחרי, עברתי לגור אצל דודה ודוד שלי. ב23.10.05 הייתי בשייט, והכרתי את החבר הראשון שלי, האהבה הראשונה - איתי. ב- 16.4.2006 הוא נפרד ממני, בצורה מגעילה. ב13.8.2006 הכרתי לראשונה את אחי הקטן. התקשרתי אליו ביום הולדת ה-14 שלו, לאחל לו מזל טוב, בעודי משקשקת ומוכת חרדה. באותו חודש גם פגשתי אותו לראשונה, ואת אחי הגדול. חודש לאחר מכן, הכרתי את אחותי הגדולה והמושלמת. ב4.7.2007 הייתה מסיבת הסיום שלי. ב27.7.2007 הבנתי מה אני רוצה, וחבר שלי השני ואני, נפרדנו. ב30.7.2007, החבר הראשון שלי, איתי, התקשר וביקש, כמעט התחנן שנחזור. ב18.2.08, לפחות בינתיים, אני מתגייסת. תאחלו לי עתיד מוצלח?

RainbowL

New member
מגיע לך עתיד מוצלח :)

ואני זוכרת את ההודעה שלך ששאלת אם להתקשר לאחיך, אפילו ניהלנו שם שיחה ארוכה לגביי זה :)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאוקיי..

עשו עליי חרם בכיתה ג', וכמה שזה נשמע הזוי זה שינה את החיים שלי מקצה אחד לשני. הבנתי עם מי באמת אני רוצה להישאר בקשר טוב, ומי לא ממש מעניינת אותי. בכיתה ד' עד כיתה ו' כולם כינו אותי-שמנה, עגלה, משאית, דובי, טרקטור. ואז הבנתי שאני רוצה לקחת את עצמי בידיים, ירדתי 10 קילו ואני מרגישה טוב עם עצמי עכשיו, כל מי שאמר לי את זה אוכל את הלב של עצמו. בכיתה ו' סבא שלי נפטר, ולא ממש הכרתי אותו כי הוא היה חולה 7 שנים מתוך מה שחייתי עד אז, אבל אבא שלי היה כלכך שבור מזה, שהבנתי כמה שאני צריכה לעזור לו. בכיתה ז' הייתה הנשיקה הראשונה שלי, הייתי כולי מאושרת, ומסתבר שמי שהייתי איתו רק ניצל אותי. הוא עיצבן אותי והרגשתי כלכך פגועה, אבל אני לא יכולה לתת לו ללכת. אנחנו לא חברים עכשיו, אבל הוא אחד הידידים הכי טובים שלי כי הוא פשוט מדהים. האופי שלו כלכך טוב, ואני הבנתי שכל מה שהוא עשה היה מלחץ חברתי וכאלה. לא סלחתי לו לגמרי ואני עדיין מזכירה לו את מה שהוא עשה, אבל הוא כלכך מתחרט שאני פשוט לא יכולה. אני נשמעת פתטית אבל אני לא מסוגלת לא להיות איתו בקשר. בתחילה כיתה ח', סבתא שלי נפטרה. אמא של אבא שלי. הוא נשבר, הוא לא יכל יותר.. הרגיש שהחיים מתאכזרים אליו ואני הייתי שם כדי לעזור לו, אבל הוא כנראה לא היה איתנו. הוא היה פגיע מכל דבר קטן, ואני הרגשתי את זה וכאב לי עוד יותר. חודש וחצי אחרכך קיבלנו את המכה הכי גדולה של החיים שלנו. אח של אבא שלי נהרג בתאונת דרכים. הוא היה הדוד הכי קרוב אליי בעולם. האירוע הזה שינה אותי לגמרי. חודש אחרי התאונה כבר לא הייתי אותה ילדה שמחה, שכיף לה מהחיים. נהייתי שברירית ופגיעה, כל דבר קטן הזכיר לי אותו, הרגשתי שבאלי למות ולהיות ביחד איתו. ואז הבנתי שהוא לא רוצה שזה מה שיקרה. ניסיתי לחשוב על הכל בצורה חיובית יותר, כמו שהוא היה לוקח את העולם, וכנראה שזה מה שמחזיק אותי על הרגליים היום. זה בערך כל מה ששינה לי את החיים. מישהי קראה?

nettus

New member
קראתי

אני מצטערת על מה שקרה תהיה שם בשביל אבא שלך כי נראה שהוא צריך אותך

moruush

New member
../images/Emo15.gifמאמייי

גם סבתא של [אמא של אבא] נפטרה שהייתי בכיתה ח' [[השנה]]. וגם אני נהייתי דיי שברירית ופגיעה וכל דבר מזכיר לי אותה ואני מתגעגעת ואני חושבת עליה בכל דבר. (זה מה שרשמת על דוד שלך אבל אני ככה לגבי סבתא) ואני דיי השתנתי מאז. אם את רוצה מישהו לדבר איתו אני פה

amit641

New member
קראתי... ../images/Emo129.gif

אני ממש מצטערת על מה שקרה... אבל תנסי להיות חזקה, במיוחד בשביל אבא שלך.

למעלה