ואיך הגעתי לכאן...

lital10000

New member
בקצת = במקצת, רוצה = רואה

הייתי צריכה לקרוא לפני ששלחתי...

סטנגה Joe

New member
ראבאק! אתם ילדים!

מה הלחץ?
אם לא טוב, תפרדו.
תראו עולם.
תכירו אחרים.
תתנסו.
אולי אפילו תחזרו שוב מבושלים הרבה יותר.

nirity1

New member
אני לא אכנס לדיון

אם אתה בוגר או לא. חברי לפורום כאן אמרו לך מספיק ואתה לא רוצה לקבל. שזה אגב סמל לחוסר בגרות אבל ניחא.
אני חושבת שהבעיה העיקרית שלך היא שיש לך משולש ביד ואתה בכח מנסה להפוך אותו ריבוע. זה לא ילך. אני חושבת שהגיע הזמן שאו שתחליט שאתה מוכן לקבל את זה שיש לך משולש או שתלך לחפש ריבוע. זה פשוט כך. אין לך על מה להתעצבן על זה שהיא לא מה שאתה רוצה שהיא תיהיה. זה לא פייר כלפייה.
ועוד טיפ קטן . נשים לעיתים רחוקות מקשיבות לעצות שגברים נותנים להם. והכלל הוא שכמה שאתה חופר יותר ככה הן יקשיבו פחות.

רק כדי לחדד את מה שאת אומרת

אני מסכימה איתך כמעט עם הכל :)
פשוט רציתי להוסיף שהמצב הוא שיש לו משולש, הוא חושב שהוא מחומש ומנסה להפוך אותו לריבוע. הוא לא מסוגל לראות את המשולש כמו שהוא.

מסובכת

New member
היי לך, מבינה את העמדה שלך

בא ממקום כזה.
בדיוק כמו שלך. מצב כמו שלך, אז כך שאין אדם שיכול להבין
אם לא היה בנעליים שלך.

תקשיב, אני מבינה היטב את הבגרות, הנפש שלך בוגרת כי כפי שידוע החיים הם בית ספר האמיתי, אז כנראה עברת המון וזה ביגר אותך נפשית, כשם שיש אדם זקן אך ברוחו הוא חש צעיר ומבטא את תחושתו בכך שהוא מתחבר עם צעירות, חבר׳ה צעירה ורעננה.

אז מכיוון ואני בא ממקום כזה, לא הייתי ממשיכה עם קשר כזה שאחר אומר לי זה מציק לו ומשנה עבורו, עבור הקשר אך מאידך הוא לא נוקף אצבע.

לגבי הפייס וכו׳, פה אתה מגזים, אין קשר לבגרות, זה עיניין של העדפה, אז תניח את זה, זה סתם קטנוני.
תתמקד בבעיה שאכן אתה טוען שזה הורס את הקשר: הקצר התקשורתי.

אני בכל אופן לא הייתי אף פעם בחברה צעירה שמאפיינת את גילי, תמיד בחרתי סביבה בוגרת כי זה מה שהרגיש והתלבש הכי טוב.
חשבתי אף שאתחתן עם בוגר ממני כי הייתי בטוחה שצעיר ובוגר לא אמצא בחיים, השלמתי עם זה.
אבל למזלי הזמן שינה את מה שחשבתי שזה בלתי ניתן...למצוא מישהו כמוני.
אבל הנה, לא רק שזה בסביבות הגיל שלי, גם הוא יותר צעיר ממני אבל עם נפש בוגרת שזהה לשלי.

השוני בני לבינך זה אופן הבחירה. אתה מודע ובוחר להתקבע, תזרום.
כאשר זה יבוא זה יבוא...מניסיון.

בהצלחה

אייבורי

New member
בוודאי שיש דרך לגשר על הדברים

אבל אתה צריך להפסיק לתפוס תחת עליה
להפסיק לחשוב שאתה המבוגר האחראי פה
ולהפסיק להיות נודניק

ivgy1980

New member
יחסים זה פרוייקט מורכב

אבל בגדול, אם אתה לא מסוגל לדבר איתה על כל דבר בגובה העיניים, בצורה פתוחה וישרה, יהיה לכם קשה עד בלתי אפשרי ביחד.
הדבר הבסיסי ביותר של כל מערכת יחסים הוא תקשורת נוחה ורציפה. ברגע שזה מקרטע, לא יעזור לא סקס, לא כסף, ולא כלום!
תסתכל לה בעיניים ותדבר איתה, תראה אם היא בכלל מסוגלת להבין. אם לא, תעזוב אותה ותמשיך הלאה.

למעלה