ואולי בעצם עדיף בלי?

A לוןA

New member
המממ. זה לא רק העניין הזה

יש לזה עוד השלכות, כמו הקושי הגדול יותר במציאת בנזוג מתאים, ההתייחסות של הרשויות (במידה ונחשפים להם ככאלה, במקרה של פציעה נניח), האפשרות שדבר כזה ישמש נגדך נשק בעת גירושים/משמורת ועוד דברים.

orbar1

New member
למעט הקושי במציאת בן זוג כל השאר הקיים גם בקשר ונילי

A לוןA

New member
לא ממש

בקשר ונילי שנגמר ויש מאבקי משמורת על הילדים, לא יביאו את היציאה שלך לפאב הקרוב בתור עילה לפסילת משמורת. את היציאה שלך לדאנג'ן- אולי כן
כשאתה ונילי ומלווה את בת הזוג שלך למיון בגלל מגרנה שלא נגמרת, האחות לא תזעיק משטרה בגלל סימנים כחולים, והמשטרה לא תקבל את הטיעון שלך (ושלה) שזה בדסמי ובהסכמה, כמעט תבלה את הלילה בתא המעצר ולאחר מכן ישלחו עובדות סוציאליות אליך הביתה כדי לבחון שלא מתעלים בילדים (לא שיש לי טענות לאחות, שעשתה מה שמוטל עליה- רק למערכת ההיסטרית מסביבה)
&nbsp
&nbsp
(רק לשם הדגשה- המקרים לעיל לא קרו לי, אבל קרו)

רק על עצמי לספר ידעתי...

השיר ממשיך ב"צר עולמי כעולם נמלה" -
ונשאלת השאלה, האם הנמלה יודעת שהיא מפסידה משהו? האם היא באמת מפסידה משהו?
לא בטוח - כי זה העולם שלה, זה מה שהיא מכירה, היא לא חושבת שמשהו חסר...
אז אם מישהו היה מוחק לי את זה מהראש - ומוחק גם את הזכרונות מזה - הייתי כמו אותה נמלה. לא יודעת ולא מכירה אחרת, ושמחה עם מה שיש לי, כנראה.
אז בקיצור - זה לא היה משנה.
AS IT IS - כזאת אני, ואני לא ממש מכירה או רוצה אחרת, לכן התשובה היא לא. ואם היו נשארים הזכרונות - אז על אחת כמה וכמה (פתאום חשבתי על ההוא שהציעו לו לחזור למטריקס ולשכוח את האמת שהוא גילה). איך אפשר היה להתעלם מהם?
לא בוחרת לחזור או להיכנס לשום מטריקס. מעניין לי פה.
(הבהרה - לא מתכוונת לרמוז שמין ונילי או אנשים ונילים - עולמם צר ודל. ממש לא. אבל זה לא העולם שלי ולא מי שאני).

מוטרפת19

New member
A mind

that is stretched by a new expericence, can never go back to its old dimensions.

A לוןA

New member
אם שפחה הוצלפה ביער

ואף אחד לא שמע אותה גונחת- האם היא באמת הוצלפה?
באמת מעניין כאן, אה?
&nbsp
&nbsp

UltraL

New member
היו ימים כאלה

היו לי ב 2013 ו ב 2014 ימים של דיכדוך מזה שלא היה לי את מה שהייתי צריך בבדסמ וגרם לי לאי-שקט גדול לכמה ימים.

אני בתחושה שאם יום אחד אני יסגור את הבדסמ בת הזוג שלי לא תתנגד , אם תקבל חלופה הולמת בונילה מבחינת סקס , תשומת לב וכו', כיוון שהבדסמ בה ממני והיא קיבלה אותו עליה בצורה הדרגתית וקיבלה מזה הרבה מאוד.

באשר לי , אני חושב שבדסמ כרגע הוא תחליף טוב להוצאת אנרגיות והשקעה אישית כולל לימוד מתמשך לא רואה סיבה להפסיק אבל לא יודע מה העתיד יביא, נניח בעוד 10 שנים.

.

BDSM הוא הרבה יותר מ"רק משחקי סקס"

במערכת שיש בה חילופי כח ושליטה, יש הרבה יותר מרק משחקי מין.
לאינטראקציה הנוצרת בין שותפים יש השפעה רבה על כל הצדדים. בעיקר כשמדובר על מערכת ארוכת שנים. יש שם ערך מוסף שלטעמי מתקשה להווצר ביחסים וניליים.
הדינמיקה המיוחדת דורשת יצירת מרחב שבו הצדדים מרגישים בטחון, שותפות ופתיחות, כל אלו הם נדבכים בבניית קשרים מבוססי שליטה, ומעמיקים את מהות הקשר.
זה לא שזה לא קיים במערכות יחסים וניליות, להפך, אלא שבמערכות יחסים בדסמיות התהליך מואץ, ומועמק.
מצד שני קל מאד ללכת לאיבוד במערכת כזו, היא לא מתאימה לכל אחד, נדרשת בגרות נפשית, הערכת עצמית של השותפים כי קל לפול למלכודות ופגיעות.
אבל אין ספק שהשביל הזה הוא קסום ומיוחד ולא הייתי מוותרת עליו לעולם, על אף המחירים שהוא עלול ולפעמים גובה.
ולטעמי, הבחירה בבדס"ם איננה ויתור על הוניל, מה רע במעט וניל לתיבול? הוא טעים לא פחות.

A לוןA

New member
המממ.... מי אמר שבדסמ זה "רק משחקי סקס"?

בוודאי שלא אני.
אבל מבין לגמרי מה שאת אומרת בקשר לעומק ולמהירות.
למרבה ההפתעה- יש גם מחקרים שתומכים בטיעון הזה.

אתה לא

לפחות לא על פני השאלה.
אבל אולי מתוך השאלה שלך עולה שאלה נוספת האם בדס"ם הוא כזה פשוט שיש לו מתג כיבוי.
או האם הטרדיס או מנהרת הזמן קיימים ואולי אפשר להוולד מחדש עם נטיה "נורמלית"
אז זהו שלא
ולא רק זה
גם אם היה מתג כיבוי
לא הייתי משתמשת בו
כי בדס"ם זה לא רק משחקי מין זה עולם ומלואו
זה קס"ם שמרגע שגיליתי אותו אין דלת מסתובבת ואני בעצם מבינה
(לפחות ככה זה אצלי) שזה תמיד היה שם איתי.
חלק ממי שאני.

A לוןA

New member
זו ממש לא היתה כוונתי

ואם זה מה שהובן- אחדד
ברור לי שלפחות אצל חלקנו, בדסמ הוא חלק ממה שאנחנו. לכן דיברתי על ג'יני פילאי.
ומטרת השאלה לא היתה ע"מ לבדוק האם ניתן או לא ניתן "לכבות" בדסמ (אגב, זו גם שאלה מעניינת, שאני מניח שגם לה יש תשובות אינדיבידואליות מאוד)
אלא להעלות את השאלה- האם להיות בתוך המעגל המחבק של הנורמה עדיף מאשר להסתובב בשוליה.
&nbsp
אבל אני לגמרי מבין את הסיפא של דברייך.

לי היה נדמה שזאת שאלה מהסוג

שדומה לזה שתשאל גייז אם הם היו מוכנים להפוך בן-לילה ל"סטרייטים מן השורה".
&nbsp

A לוןA

New member
כן ולא

אני מדבר אך ורק על הפן של הקבלה החברתית והנוחות בלהיות "נורמלי"- זה לחלוטין לא בא מהמקום שאומר שנטיה כלשהי היא טובה או רעה יותר מאחרות, או שיש לי בעיה עם עצמי, או אחרים (ז"א, יש לי- אבל זה לא קשור לנטיה המינית שלהם)
מה את יודעת, יש לי אפילו חברים וניליים..

כן, בדיוק כך הבנתי את זה

הרי כמה נוח היה לגיי להפוך לסטרייט, לא להילחם על הזכות להינשא, להביא ילדים לעולם, ולמצוא זוגיות נורמטיבית שכוווולם יקבלו...
חלק מחבריך הטובים ביותר, אה?

לא חושבת שיש תשובה לזה

הכי עדיף זה להיות מאושר ושלם. אם לא היה בדסמ והיית מאושר ושלם אז זה מצויין. אם אתה (לא אתה, one) מאושר ושלם אז גם טוב. אין עדיף.

למעלה